Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θα ήθελα λίγη  βοήθεια καθώς δεν μπορώ να βρω τι μπορεί να φταίει και δεν ανοίγει η οθόνη ενώ το pc ανοίγει κανονικά.

Έχω δοκιμάσει τα εξής:

-Έβγαλα και έβαλα τα καλώδια.

-Δοκίμασα σε διαφορετική οθόνη.

-Έβγαλα και έβαλα την κάρτα γραφικών.

-Πήγα το pc για επισκευή σε κατάστημα και είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Η οθόνη είναι συνδεδεμένη με VGA καλώδιο και DVI ανταπτοράκι στην κάρτα γραφικών. Πριν πολύ καιρό δεν λειτουργούσε αν το έβαζα στο VGA αλλά χρησιμοποιούσα το DVI βύσμα και δεν το έδωσα σημασία.

Το pc είναι 7 χρονών με την κάρτα γραφικών πρόσφατα αναβαθμισμένη.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

Δημοσ.

Ειχα παρομοιο περιστατικο και μετα απο ωρες φιλοσφιας... καταλαβα οτι ηθελε απλα λιγο κουνημα το καλωδιου του ρευματος

Δημοσ.

Καταρχάς καλώς ήρθες στο site

Κατά δεύτερον προσπάθησε να μας βοηθήσεις εσύ όσο περισσότερο γίνεται για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε εμείς. Δεν δύναται να έχεις πρόβλημα στο PC σου και να μην μας περιγράφεις με ανάλυση από τι αποτελείται.

Αυτό που με ενδιαφέρει σίγουρα είναι να μου πεις ποια VGA έβαλες, πότε την έβαλες και αν είχες το ίδιο πρόβλημα όταν την πρωτοέβαλες. Επίσης και τα μοντέλα των οθονών και τι συνδέσεις υποστηρίζουν

Τα παρακάτω έρχονται σε αντίθεση (εκτός αν ισχύει κάτι που έχω στο μυαλό μοθ και περιμένω να μου πεις αυτά για την VGA). Εκτός αν είσαι τόσο άτυχος και έχεις δυο χαλασμένες οθόνες

Έχω δοκιμάσει τα εξής:

-Δοκίμασα σε διαφορετική οθόνη.
-Πήγα το pc για επισκευή σε κατάστημα και είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα
Δημοσ.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Συγνώμη για την έλλειψη στοιχείων επίσης ξέχασα να πω πώς η οθόνη δεν κλείνει τελείως απλά μπαίνει σε standby.

το pc αποτελείται από:

HDD SATA II 120 GB Seagate-8 MB -7200.9

CPU Intel Pentium D 3.4GHz

Οθόνη TFT 17" AOC LM-728 TCO99

M/B ASUS P5VD2-MX (s775,DDR2,VGA)

δεν κατάλαβα που είπες "ποια VGA έβαλες, πότε την έβαλες"

η 2η οθόνη ήταν τηλεόραση LCD SAMSUNG 32" 

Καταρχάς καλώς ήρθες στο site

Κατά δεύτερον προσπάθησε να μας βοηθήσεις εσύ όσο περισσότερο γίνεται για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε εμείς. Δεν δύναται να έχεις πρόβλημα στο PC σου και να μην μας περιγράφεις με ανάλυση από τι αποτελείται.

Αυτό που με ενδιαφέρει σίγουρα είναι να μου πεις ποια VGA έβαλες, πότε την έβαλες και αν είχες το ίδιο πρόβλημα όταν την πρωτοέβαλες. Επίσης και τα μοντέλα των οθονών και τι συνδέσεις υποστηρίζουν

Τα παρακάτω έρχονται σε αντίθεση (εκτός αν ισχύει κάτι που έχω στο μυαλό μοθ και περιμένω να μου πεις αυτά για την VGA). Εκτός αν είσαι τόσο άτυχος και έχεις δυο χαλασμένες οθόνες

Δημοσ.

Το pc είναι 7 χρονών με την κάρτα γραφικών πρόσφατα αναβαθμισμένη.

VGA = Κάρτα Γραφικών

(Video Graphics Adapter)\

Δημοσ.

Φίλε μου θα σου πω πάλι τα ίδια με το πρώτο Post. Βοήθησε για να σε βοηθήσουμε... Μην απαντάς ξερά και μην βαριέσαι να γίνεις αναλυτικός...

1. Σε ρώτησα κάτι για την VGA. Είπες την άλλαξες, είχες τα ίδια προβλήματα με πριν. Διαφορετικά? Άλλα? Έχει καιρό που την άλλαξες?

2. Θέλω ακριβής υλοποίηση για να δω τι συνδέσεις έχει. Δύσκολο είναι να μου πεις και την μάρκα δλδ?.

3. Είπες δοκίμασες  και την TV σου. Αυτήν με ποιο καλώδιο? Δοκίμασες HDMI?

4. H MB σου έχει ενσωματωμένη VGA αν δεν κάνω λάθος. Δοκίμασες να βγάλεις την VGA και να συνδέσεις την/τις οθόνες σου εκεί?

Και όταν λες το PC σου ξεκινάει. Από πίσω το ακούς να μπαίνει στα Windows δλδ?

Δημοσ.

Η μπαταρία που κολλάει πάλι? Αν έχει τελειώσει η μπαταρία, κάθε φορά που ποστάρει σου ζητάει να μπεις bios και να το ρυθμίσεις. Δεν μένει σε B(lack)SOD

Δημοσ.

συγνώμη απλά δεν γνωρίζω πολλά πάνω στο αντικείμενο και δεν ξέρω τι να απαντήσω ακριβώς.

την κάρτα γραφικών την άλλαξα πριν 3-4 μήνες νομίζω. οι τεχνικοί είπαν πως έφταιγε η προηγούμενη κάρτα γραφ για το ίδιο πρόβλημα που έχω και τώρα. όμως το πρόβλημα ξανα-εμφανίστηκε μετά από 2-3 βδομάδες. Μόνο το καλώδιο VGA δοκίμασα στην TV. Τώρα όμως έχω μπερδευτεί, είδος καλωδίου δεν είναι το VGA??? τουλάχιστον στο βύσμα δίπλα έτσι έλεγε. Δεν ξέρω για την ενσωματωμένη κάρτα γραφ στην μητρική (MB υποθέτω πως είναι η μητρική), αν όντως έχει πώς το βλέπω?

Και ναι μπαίνει κανονικά στα windows. δεν υπάρχει απλά εικόνα.

Φίλε μου θα σου πω πάλι τα ίδια με το πρώτο Post. Βοήθησε για να σε βοηθήσουμε... Μην απαντάς ξερά και μην βαριέσαι να γίνεις αναλυτικός...

1. Σε ρώτησα κάτι για την VGA. Είπες την άλλαξες, είχες τα ίδια προβλήματα με πριν. Διαφορετικά? Άλλα? Έχει καιρό που την άλλαξες?

2. Θέλω ακριβής υλοποίηση για να δω τι συνδέσεις έχει. Δύσκολο είναι να μου πεις και την μάρκα δλδ?.

3. Είπες δοκίμασες  και την TV σου. Αυτήν με ποιο καλώδιο? Δοκίμασες HDMI?

4. H MB σου έχει ενσωματωμένη VGA αν δεν κάνω λάθος. Δοκίμασες να βγάλεις την VGA και να συνδέσεις την/τις οθόνες σου εκεί?

Και όταν λες το PC σου ξεκινάει. Από πίσω το ακούς να μπαίνει στα Windows δλδ?

Δημοσ.

Από τα λίγα που μπορώ να καταλάβω από αυτά που λες, είναι ότι το bios σου βλέπει την onboard VGA ως πρωτεύουσα και μπουτάρει από εκεί. Ας τσεκάρουμε ότι έτσι είναι πρώτα.

13-131-162-03.jpg

Βλέπεις την μπλε θύρα? Αυτή είναι VGA θύρα (αν και πιο σωστά λέγεται DSUB). Βγάλε τον DVI-adapter και κούμπωσε εκεί απ' ευθείας το καλώδιο. Μετά άνοιξε το PC να δούμε αν παίρνει εικόνα η οθόνη σου

Δημοσ.

οχι, δεν έπιασε, το προσπάθησα και τίποτα.

χίλια συγνώμη, ξέχασα να προσθέσω ότι που και που παίρνει σήμα και δουλεύει. Αλλά το κάνει λίγες φορές και σε random στιγμές. χίλια συγνώμη και πάλι, σημαντική λεπτομέρεια...

Δημοσ.

Ώπα γιατί τώρα μας τα αλλάζεις. Εδώ δείχνει πρόβλημα με την οθόνη σου. Τα καλώδια που ξεκινάνε από την οθόνη (ρεύματος/VGA) τα τσέκαρες ότι πατάνε σωστά?

Την TV πως την σύνδεσες?

Δημοσ.

Ναι όλα τα πείραξα 10-15 φορές αλλά δεν υπακούνε. την ΤV με την VGA θύρα που έχει.

Αν βάλω και βγάλω το καλώδιο από την κάρτα γραφ από πίσω που έχει θύρα στην οθόνη δεν γίνεται τίποτα, όταν όμως βγάζω το βύσμα από την μεριά της οθόνης "No Signal" μου λέει και μετά μπαίνει σε standby.

Δημοσ.

Μπορείς να ξαναδοκιμάσεις με την TV και την onboard-VGA?

Επίσης δεν υπάρχει κάποιο καλώδιο HDMI στο σπίτι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...