Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος να μπορούν 2 χρήστες να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τον ίδιο υπολογιστή. (Windows 7)

Δηλαδή να έχουμε 2 οθόνες, 2 πληκτρολόγια και 2 mouse αλλά ο καθένας να μπορεί να έχει δική του επιφάνεια εργασίας, πχ να μπορεί ο ένας να είναι internet, ο άλλος να παίζει ένα απλό παιχνίδι ή να χρησιμοποιούν και οι 2 το office, καθένας ξεχωριστό αρχείο κτλ

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Όχι φίλε μου, απ' όσο ξέρω αυτό που περιγράφεις δεν είναι δυνατόν. 2 πληκτρολόγια, ποντίκια και οθόνες δεν μπορούν να δουλέψουν πάνω στο ίδιο PC.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος αλλά δεν έχω πετύχει ποτέ κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Μπορούν να δουλέψουν μαζί, μόνο που δεν μπορεί ο κάθε χρήστης να κάνει διαφορετική εργασία.

Δηλαδή σε περίπτωση που συνδέσεις 2 οθόνες 2 πληκτρολόγια και 2 ποντίκια θα σου δείχνει τις ίδιες διεργασίες που εκτελεί ο κάθε χρήστης (σου μεταφέρει την ίδια εικόνα ουσιαστικά μόνο που μπορείς να έχεις πρόσβαση είτε από την μια οθόνη είτε από την άλλη, είτε και από τις δύο) αυτό μόνο μπορείς να κάνεις. Δεν νομίζω ότι γίνεται να χρησιμοποιείται ο ίδιος υπολογιστής από δύο χρήστες, εκτελώντας διαφορετικά προγράμματα κτλ.. Ελπίζω να σε κάλυψα!!  

Δημοσ.

SoftXpand

Betwin

Aster

Διαλέγεις και παίρνεις. Είναι εμπορικές λύσεις (επί πληρωμή). 

Προσωπικά πιο καλά μου άρεσε το SoftXpand το όποιο έχει και έκδοση για home users που υποστηρίζει 2 χρήστες. 

Μπορείς και με Linux από ότι θυμάμαι, αλλά εκεί θα πρέπει να ρωτήσεις τους ειδικούς στο linux section.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ενας διαφορετικος τροπος με τον οποιο μπορει να επιτευχθει κατι τετοιο αλλα με πληρη απομονωση των πληκτρολογιων/ποντικιων, ειναι με τη χρηση VM. Σιγουρα δεν ειναι η ιδανικοτερη χρηση των πορων του υπολογιστη και σιγουρα δεν ειναι για να παιζει ο ενας Diablo 3 στη μια οθονη και ο αλλος Oblivion στην 2η, αλλα δουλευει:)

• Like 1
Δημοσ.

yeap, γίνεται και έτσι αλλά είχα την αίσθηση ότι έτσι τραβάει πιο πολλούς πόρους. Βέβαια η δοκιμή είχε γίνει το 2010, αν θυμάμαι καλά, με πιο μικρό μηχάνημα, οπότε δεν ξέρω με τα σημερινά μου δεδομένα πως θα πάει!

Άσε που θέλει και πιο πολύ φασαρία για το στήσιμο :P

Edit:

2011 (πριν 2 χρόνια και... προφανώς δεν έχουμε 2012 τώρα!! :lol: )

• Moderators
Δημοσ.

yeap, γίνεται και έτσι αλλά είχα την αίσθηση ότι έτσι τραβάει πιο πολλούς πόρους. Βέβαια η δοκιμή είχε γίνει το 2010, αν θυμάμαι καλά, με πιο μικρό μηχάνημα, οπότε δεν ξέρω με τα σημερινά μου δεδομένα πως θα πάει!

Άσε που θέλει και πιο πολύ φασαρία για το στήσιμο :P

Εννοειτ', ειναι για αυτους που τους αρεσει να παιδευονται. Το μονο + που του δινω, ειναι πως μπορει να επιτευχθει χωριςτην παρεμβολη θειων 1)αν διαθετουμε 2 αδειες Windows 2)ειμαστε με linux :P

Edit:

2011 (πριν 2 χρόνια και... προφανώς δεν έχουμε 2012 τώρα!! :lol: )

Σαμπως το πηρα χαμπαρι και γω?

• Like 1
Δημοσ.

True, αλλά σε κάποιες φάσεις πρέπει απλά να ακολουθήσεις τη συμβουλή του Lao Tzu στο Tao Te Ching

Be like water. It is the best way.

Λίγο παραφρασμένο :P

• Like 1
Δημοσ.

Γινεται σιγουρα και το εχουμε και εμεις στην σχολη!

1 μοναδα-4 pc ! :)

Και με ειχε ψησει και εμενα να το κανω,ειχα ξεψηθει αλλα τωρα που ειδα το tread ξαναψηθηκα

Δημοσ.

SoftXpand

Betwin

Aster

Διαλέγεις και παίρνεις. Είναι εμπορικές λύσεις (επί πληρωμή). 

Προσωπικά πιο καλά μου άρεσε το SoftXpand το όποιο έχει και έκδοση για home users που υποστηρίζει 2 χρήστες. 

Μπορείς και με Linux από ότι θυμάμαι, αλλά εκεί θα πρέπει να ρωτήσεις τους ειδικούς στο linux section.

Φαντάζομαι οτι για να υλοποιηθεί καποια απο αυτες τις λυση θέλει και κάποιο επιπλέον hardware?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...