NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι οι admins δεν απανταν ποτε σε αυτα; Αμα βρισω καπου (εχει τυχει) μετα απο 2 ωρες max εχω φαει ειδοποιηση και ετσι. Σε οσα ποστ εχω δει για προβλημα με το ινσομνια και ετσι δεν απαντατε. Και υπαρχει επισης ενα αλλο προβλημα που δε με αφηνει να αλλαζω σελλιδα. Πρεπει να αλλαζω μια-μια αλλιως με επιστρεφει παλι σ'αυτη που ειμαι (εννοω σελλιδα ενος thread). Πιστεύω δεν απαντανε γιατι απλα δεν εχουν την λύση στο κάθε ενα πρόβλημα, οταν βρίζεις τρως αναφορά και για αυτο επεμβαίνουν άμεσα, δεν ειναι συγκρίσιμα τα παραδείγματα που έδωσες. Μετά παρ' το και αλλιώς μας φιλοξενούν δεν είναι υποχρεωμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Να ρωτήσω και γω, σε άλλα φόρουμ το κάνει αυτό ο browser ή ειναι μόνο σε αυτό; Η εφαρμογή γενικά ειναι αρκετά buggy (δε φαινονται ποστ αν δεν κανεις quote, κλπ κλπ), μιλάω για iphone, δεν ξέρω του android πως πάει αλλα γενικώς εχει θέματα. Τα προβλήματα τα κανει σε desktop mode? Mobile mode? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Εγω είμαι με firefox σε linux desktop, firefox σε win xp & 7 desktop και android chrome κανένα απολύτως πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Εγω είμαι με firefox σε linux desktop, firefox σε win xp & 7 desktop και android chrome κανένα απολύτως πρόβλημα. Για κινητά μιλάνε όμως. .....απο mobile chrome και απο ολους μπαινει κανονικά και σε μενα. Θα το τεστάρω αυριο σε ενα αντροιντ φίλης να δουμε.Η ζωή είναι σαν τα Windows: κάθε λίγο και λιγάκι σου πετάει μια μπλε οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Γράφω και για κινητό. Απλα έκανα μια υπερβολή μήπως την χρειαστεί κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Still_Shady Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Και το LG L7 το παθαινει και το L5. Ευτυχως με τον IE10 στο htc 8s δεν χρειαζομαι ουτε οπερες ουτε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Πρόσφατα πήρα ένα κινητό με λογισμικό Android (samsung galaxy fit s5670) και όταν μπαίνω στο ινσόμνια κλείνει ο browser μετά από 5'' περίπου. Έχω το galaxy [email protected] και δεν έχω πρόβλημα με τον android broswer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα