ennoeitai Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Πρόσφατα πήρα ένα κινητό με λογισμικό Android (samsung galaxy fit s5670) και όταν μπαίνω στο ινσόμνια κλείνει ο browser μετά από 5'' περίπου. Δοκίμασα να βάλω και το app απ'το google play, μου λέει ότι έκανε εγκατάσταση, αλλά τίποτα. Κοιτάζω και στο gmail αλλά δε μου έρχεται κανένα μήνυμα. Γενικά είμαι καινούριος στα android και ίσως κάνω κάτι λάθος, αλλά νόμιζα ότι θα μπορούσε να μπει και χωρίς το app. Ξέρει κανείς τι γίνεται; (υ.γ. με τις άλλες σελίδες δεν έχει πρόβλημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernadezzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 και γω το ιδιο προβλημα εχω αλα απο τοτε που εβαλα Opera το ξεχασα! και σε προτεινω να βαλεις και συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ουτε με τον chrome έχει πρόβλημα το σιτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 και γω το ιδιο προβλημα εχω αλα απο τοτε που εβαλα Opera το ξεχασα! και σε προτεινω να βαλεις και συ Ουτε με τον chrome έχει πρόβλημα το σιτε Οκ ευχαριστώ παιδιά, τώρα πρέπει να φύγω αλλά θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δεν γινεται ομως καθε φορα που εχει ασυμβατοτητα μια σελιδα εμεις να αλλαζουμε browser. Σε εμενα δεν μπαινει ουτε με τον default ουτε με τον boat που εχω για κυριο. Και η μνημη του ace δεν μου επιτρεπει να βαλω και τριτο browser. Εχω επισημανει το κρασαρισμα εδω και μηνες. Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Με dolphin δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα. Τον εχετε δοκιμασει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Το Chrome δεν ηταν συμβατο με το τηλεφωνο μου, τον Opera τον δοκιμασα και μπαινει. Με το λιγο που το σκαλισα ομως δεν εχει ξε-ζουμαρισμα στις σελιδες (μονο αν ζουμαρεις πρωτα, μπορεις μετα να ξε-ζουμαρεις). Και το auto-complete στο google δεν ειναι καλο γιατι αν πατησεις τη λεξη που βγαζει, κανει αμεσως αναζητηση, ενω εσυ μπορει να θελεις να προσθεσεις κι αλλες λεξεις. Γινεται δουλεια παντως. Ευχαριστω ξανα. Mary ειδα οτι ο dolphin θεωρειται καλος, αλλα αφου κανω τη δουλεια μου... Ισως καμια φορα αν δεν εχω τιποτα να κανω θα τον δοκιμασω κι αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Ιδιο προβλημα με dolphin σε 4.1.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 ^ καντον βρε μια αναβαθμιση!!! Τον 9.2.0 εχω και τρεχει αψογα! Για τον κανονικο παντα μιλάω οχι για τον dolphin mini ή τον jetpack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Την εκδοση 9.2.0 του dolphin εχω σε android 4.1.1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaniaMania Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 4.0.4+Dolphin/firefox/default όλα crash! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 4.0.4+Dolphin/firefox/default όλα crash! Tον Chrome τον δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Tον Chrome τον δοκίμασες? Δεν εχουμε ολοι κινητα που σηκωνουν τον chrome... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 με τον dolphin κρασαρει παντα... ο chrome μπαινει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι οι admins δεν απανταν ποτε σε αυτα; Αμα βρισω καπου (εχει τυχει) μετα απο 2 ωρες max εχω φαει ειδοποιηση και ετσι. Σε οσα ποστ εχω δει για προβλημα με το ινσομνια και ετσι δεν απαντατε. Και υπαρχει επισης ενα αλλο προβλημα που δε με αφηνει να αλλαζω σελλιδα. Πρεπει να αλλαζω μια-μια αλλιως με επιστρεφει παλι σ'αυτη που ειμαι (εννοω σελλιδα ενος thread). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα