Προς το περιεχόμενο

επιλογή tablet samsung ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το hotspot γίνεται στις windows συσκευές να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει καθόλου. Το hotspot είναι άμα έχεις 3g στο κινητό σου πας στις ρυθμίσεις και το ενεργοποιείς, νομίζω στο android το έχει ως tethering, στο ios το έχει προσωπικό hotspot, και όταν το ενεργοποιήσεις κάνεις το κινητό σου ρούτερ, δηλαδή δίνεις σήμα για ίντερνετ. Όταν πας στην άλλη συσκευή στο wifi θα σου εμφανίζει το όνομα του κινητού σου, συνδέεσαι και έχεις κανονικά ίντερνετ :)

• Like 1
Δημοσ.

επειδή μου άνοιξε η όρεξη  (ο ektor7 φταίει για αυτό) ... τι λέτε μεταξύ 

Asus Vivo Tab ME400C-Μαύρο 1B022W Windows 8 και Acer Iconia Tablet W510 WIN8 ?
Δημοσ.

Το πρώτο δεν έχει πληκτρολόγιο ενώ το Acer έχει και με extra μπαταρία και μάλιστα το βρίσκεις στο γερμανικό αμαζον στα 500 ευρώ η 32αρα έκδοση άμεσα διαθέσιμο,αν δεν σε ενδιαφέρει πάρε το Αsus στα ίδια λεφτά άλλα 64αρα έκδοση πάλι απο αμαζον.

Εσύ αποφασίζεις.

Sent from my RM-821_eu_euro1_276

Δεν ξέρω αν το hotspot γίνεται στις windows συσκευές να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει καθόλου. Το hotspot είναι άμα έχεις 3g στο κινητό σου πας στις ρυθμίσεις και το ενεργοποιείς, νομίζω στο android το έχει ως tethering, στο ios το έχει προσωπικό hotspot, και όταν το ενεργοποιήσεις κάνεις το κινητό σου ρούτερ, δηλαδή δίνεις σήμα για ίντερνετ. Όταν πας στην άλλη συσκευή στο wifi θα σου εμφανίζει το όνομα του κινητού σου, συνδέεσαι και έχεις κανονικά ίντερνετ :)

Κανονικοτατα υποστηριζει hotspot μεσω κινητου και ειδικα με τα Windows 8 ειναι πολυ απλο και ευκολο.

Δημοσ.

θα προσπαθήσω να κάνω μια σύγκριση έχουν την ίδια μνήμη χαρακτηριστικά οθόνης και φωτογραφικής μηχανής και wifi , από επεξεργαστή το asus 1,8 και 64GB το acer 1,5 και 32GB. To asus έχει και gps. Δεν ξέρω ποιο έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και άλλα χαρακτηριστικά που δεν έχω αναγνωρίσει. Α το λειτουργικό είναι το ίδιο w8 αλλά το asus πρέπει να είναι στα 64b δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό. Το gps θέλω να το χρησιμοποιώ στις εκδρομές μου , λάθος κάνω ? Από έχω καταλάβει και στα δυο προσαρμόζεται το πληκτρολόγιο αλλά στο ένα είναι ενσωματωμένο στη τιμή ... εάν στο acer δίνουν και δεύτερη μπαταρία αυτό είναι super! Την αγορά μάλλον θα την κάνω από την Βουλγαρία από Σαντάνσκι δεν ξέρω πώς να κάνω αγορά από το amazon της Γερμανίας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...