timicious Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 χαιρετώ όλη την παρέα , με ενδιαφέρων παρακολουθώ την κατάρτιση σας και ελπίζω να με βοηθήσετε να πάρω την σωστή απόφαση. Θέλω να πάρω ένα tablet το οποίο θα μπορώ να κουβαλάω εύκολα μαζί μου να περνάω τις φωτογραφίες από την ψηφιακή μου να βλέπω καμία ταινιούλα να έχω το ίντερνετ και να το χρησιμοποιώ για τον προγραμματισμό στα ταξίδια μου. Καταρχήν δεν θέλω ipad πιστεύω θα δυσκολευτώ με το λογισμικό του και δεν μου αρέσει η δυσκολία στην μεταφορά αρχείων. Μου αρέσει το Samsung Tablet GT-N8000 Galaxy Note 10.1 3G. Αλλά διαβάζοντας παραπάνω ανακάλυψα μια καινούργια κατηγορία trasformers tablet Samsung Tablet GT-P8510 Ativ Windows τα οποία κουμπώνει το πληκτρολόγιο πάνω και μετατρέπεται σε μίνι υπολογιστή με w8 σαν να έχεις netbook και να μην φοβάσαι την μεταφορά αρχείων από τον υπολογιστή σου. Από την άλλη μεριά ακούω ότι δεν παίζει εφαρμογές flash και ότι εφαρμογή αποκτήσεις θα πρέπει να την κατεβάσεις από το site τις microsoft. Σημαντικό ρόλο παίζει η τιμή βλέπω η τιμή στο galaxy note να κατρακυλά και πολύ να αναφέρουν ότι στον Γενάρη θα γίνουν πολλές νέες παρουσιάσεις ... Συμβουλές ρε παιδιά τι να κάνω ... Συγχωρέστε τα λάθη μου σε ότι αναφέρω είναι λόγω αγνοίας!
timicious Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ... οποιαδήποτε γνώμη θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη !
ektor7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν το os είναι windows RT,τότε θα είναι με arm και θα κατεβάζεις τις εφαρμογές σου μόνο από το marker! Αν το os είναι τα windows 8,τότε θα είναι με Intel CPU και θα έχεις ότι και σε ένα κανονικό netbook! Δλδ. θα κατεβάζεις από παντού,πλήρης λειτουργία του flush κ.τ.λ.! Το μοντελο που αναφερες(GT-P8510 Ativ) είναι με windows RT! Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2013 από ektor7
timicious Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 thanks ektor ... επομένως μια καλή επιλογή θα ήταν το Samsung XE500T1C-A01GR αλλά ξεφεύγει η τιμή του 799 και δεν έχει GPS και 3G ... καμία άλλη πρόταση ?
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 thanks ektor ... επομένως μια καλή επιλογή θα ήταν το Samsung XE500T1C-A01GR αλλά ξεφεύγει η τιμή του 799 και δεν έχει GPS και 3G ... καμία άλλη πρόταση ?Δε ξεφεύγει λίγο,αλλά χάνεται στο βάθος της αβύσσου!Μόνο σε Samsung ή κοιτάς και κάτι άλλο! Προσωπικά για windows tablets θα κοιτούσα για αγορά από εξωτερικό,γιατί Ελλάδα δεν αγοράζονται! Για παράδειγμα το Acer w510 πιο φτηνό στην Ελλάδα είναι 700+€ και στη Βουλγαρία όσα καταστήματα το είχαν ήταν στα 500€ με το πληκτρολόγιο!
Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ektor7 εχεις κανα λινκ απο βουλγαρια απο καταστηματα?
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) ektor7 εχεις κανα λινκ απο βουλγαρια απο καταστηματα? http://technomarket.bg/products/09126189/acer-iconia-tab-w510 http://www.technopolis.bg/b2c/details/517639/P11010701~1/Tablet-ACER-ICONIA-W510-32GB http://plesio.bg/tableti-c-69981200/acer-tablet-iconia-w510-win8-p-295491.html Και το Acer w700 570€ http://technomarket.bg/products/09125100/acer-iconia-tab-w700 Και 800€ με keyboard θήκη,αν κατάλαβα καλα! http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=517669&scenario=&productarea=P11010701~1&detailScenario=Tablet-ACER-W700P-64GB KB Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2013 από ektor7 1
Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 To πλαισιο της βουλγαριας τι το θελες Σε ευχαριστω.
ektor7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 To πλαισιο της βουλγαριας τι το θελες Σε ευχαριστω. Για να σας εκνευρισω!
thodoris20s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα το galaxy note 10.1 και αν έχεις smartphone με πρόγραμμα που έχεις mb να πάρεις το σκέτο wifi έτσι ώστε να κάνεις hotspot από το κινητό, έτσι και χρήματα εξοικονομείς και τα έχεις όλα νοικοκυρεμένα. Πιστεύω για την χρήση που είπες ότι το θες ότι το note 10,1 είναι το ιδανικό. Δεν ξέρω αυτά με τα αποσπόμενα πληκτρολόγια και τα win8 δεν μου φαίνονται και πολύ πρακτικά
ektor7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα το galaxy note 10.1 και αν έχεις smartphone με πρόγραμμα που έχεις mb να πάρεις το σκέτο wifi έτσι ώστε να κάνεις hotspot από το κινητό, έτσι και χρήματα εξοικονομείς και τα έχεις όλα νοικοκυρεμένα. Πιστεύω για την χρήση που είπες ότι το θες ότι το note 10,1 είναι το ιδανικό. Δεν ξέρω αυτά με τα αποσπόμενα πληκτρολόγια και τα win8 δεν μου φαίνονται και πολύ πρακτικάΕμένα το note,είναι το αγαπημένο μου android tablet.Μου άρεσε από τη πρώτη μέρα που το παρουσίασαν,αλλά δυστυχώς,ένα μηχάνημα των 10",παύει να είναι απλά μια mobile συσκευή!Θές κάτι παραπάνω!Τα android προς το παρών,δε μπορούν να στο δώσουν,όχι τουλάχιστον στο βαθμό που μπορεί ένα desktop os,όπως είναι τα windows8!Τώρα στη ταπλετ χρήση τους,τα windows8,είναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΆ! Ενώ τα android,σε desktop χρήση είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΆ! Τέλος,από 10" και άνω,είναι ότι πρέπει για χρήση desktop και το αποσπομενο πληκτολογιο είναι ευλογία για τέτοια μηχανήματα με υβριδικό χαρακτήρα! Τα προτερήματα των windows 8 έναντι του android: 1.Δεν ανησυχείς ποτέ αν θα πάρεις ή όχι το επόμενο update ή upgrade! 2.Δεν χρειάζεται να γίνει root,για κανένα λόγο! 3.Δεν ανησυχείς ποτέ αν είναι ή αν θα είναι συμβατό κάποιο περιφεριακό που χρειάζεσαι ή θα χρειαστείς! 4.Δεν ανησυχείς αν θα βρεις ή όχι κάποιο πρόγραμμα που χρειάζεσαι,είτε είσαι δικηγόρος,είτε αρχιτέκτονας,είτε λογιστής,γιατρός,μουσικός,ζωγράφος κ.τ.λ. 5.Εχεις πλήρης υποστήριξη του flash,Silverlight κ.τ.λ! 6.Μεσον των windows,θα προσθέτεις αρχεία,μουσική,βιντεο στο iPhone ή στo android κινητό σου!Επίσης θα μπορείς να κανείς jb και root,όπως και να περνάς τη custom rom στο κινητο σου! Και πολλά αλλά,που θα τα δεις στην πορεία!
thodoris20s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 απλά τα μισά που λες με την rt έκδοση των windows 8 αναιρούνται. Το app store των windows δεν έχει δυστυχώς τίποτα ακόμα... Δεν ξέρω ας κρίνει το παλικάρι τι τον βολεύει καλύτερα και ας πράξει αναλόγως
ektor7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 απλά τα μισά που λες με την rt έκδοση των windows 8 αναιρούνται. Το app store των windows δεν έχει δυστυχώς τίποτα ακόμα... Δεν ξέρω ας κρίνει το παλικάρι τι τον βολεύει καλύτερα και ας πράξει αναλόγως Η RT,δε τη βάζω καν μές τις επιλογές και δεν είναι desktop os!Ή θα πάρει windows8 tablet ή θα πάρει android!
timicious Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ... καλά ektor7 είσαι ο άνθρωπος μου ... μου αρέσουν αυτά που αναφέρεις και συμφωνώ μαζί σου ... το Acer w510 (από ότι είδα δεν έχει 3G και GPS) μου άρεσε με την τιμή Βουλγαρίας ... πως παίζει να το πάρουμε από εκεί έχει κάποιο κατάστημα κοντά στα σύνορα είμαι από Βόρεια Ελλάδα και μπορεί να συμφέρει να πάω μια βολτούλα. Τhodoris20s αυτό με το hotspot για να είμαι ειλικρινής δεν το κατάλαβα μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα.
ektor7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Στο Σαντανσκι(Сандански) technomarket! Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2013 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα