giokou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω πως έχει να κάνει με τους drivers της οθόνης σου. Τι λειτουργικό έχεις? Πέρασες τους ανάλογους drivers της οθόνης? Η κάρτα γραφικών είναι πααααρα πολύ παλιά!
NBestgirl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πρίν περίπου 1,5-2 μήνες κάηκε οθόνη (SyncMaster 930BF) και τροφοδοτικό μαζί (ένα Tagαn). Βασικά η οθόνη αν την έκλεινα δύσκολα άνοιγε το τελευταίο διάστημα και αναμόσβηνε παράξενα το φωτάκι της μπροστά. Τέσπα μια μέρα το τροφοδοτικό κάνει ένα μπαμ, πετάει και μία καλή λάμψη μύρισε και σαν καμένο πλαστικό και αυτό ήταν! Πείρα ένα οικονομικό τροφοδοτικό πρόχειρα, το έβαλα, δούλευε ο υπολογιστής αλλα η οθόνη τίποτα... δανίζομαι μία αλλη και όλα οκ! Οπότε και πείρα (αγόρασα) τώρα την οθόνη που προανέφερα (http://www.e-shop.gr...l?id=PER.157154) Δείχνω τί drivers πέρασα με το που άλλαξα το καλώδιο. Δεν έκανα καλά; :/
Zergoulini Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Οντως η καρτα σου ειναι παρα πολυ παλια. Κοιτα πρωτα περνα μια τους τελευταιους drivers στην καρτα γραφικων σου. Πηγαινε εδω : http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Και συμπηρωσε τα κενα οπως τα εχω βαλει εγω. Στο τελευταιο βαλε τα windows που εχεις. Και κατεβασε τους. Πριν τους βαλεις, βγαλε πρωτα τους παλιους!
NBestgirl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω πως έχει να κάνει με τους drivers της οθόνης σου. Τι λειτουργικό έχεις? Πέρασες τους ανάλογους drivers της οθόνης? Ανεβάζω το dxdiag DxDiag.txt Φοβάμαι να τους βγάλω μην κάνω τίποτα λάθος. Δεν θα κάνει αυτόματα uninstall τους παλιούς όταν πάω να περάσω τους νέους; Κατεβάζω και περνάω και τα 2 που έχει για download;
Zergoulini Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλα ειναι να τους βγαζεις τους προηγουμενους ωστε να εκμεταλευεσαι το 100% του καινουριου Driver. Δεν κανει Unistall απλα τους περναει απο πανω απο τους παλιους. Περνα τους απο πανω, μπορει να φτιαξει και ετσι.
NBestgirl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Οκ θα δώ να τους αφαιρέσω και θα σου πώ μετα αποτελέσματα ! *Δε μπορώ να τους αφαιρέσω μου βγάζει τα παρακάτω Να δώ και να κάνω αν γίνεται κατάργηση απο τη διαχείρηση συσκευών;
Zergoulini Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Damm. Δοκιμασες να τους περασεις απο πανω? Αν θες μπες και μια Safemode και προσπαθησε να τους βγαλεις απο εκει. Αν οχι, απλα κανε τους εγκατασταση και περνα τους απο πανω.
NBestgirl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μου έκανε τα τρελά του αλλα τελικά με το cd κατάφερα να το αφαιρέσω και να περάσω τους καινούριους, νομίζω υπάρχει μια βελτίωση στα βίντεος αλλα και πάλι δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό που συνεχίζουν ώς ένα βαθμό να διακρίνονται τα τετραγωνάκια στα σκούρα σημεία και να μην είναι ενιαίο, δε νομίζω να φταίει η οθόνη απλά ίσως να είναι θέμα κάρτας γραφικών, θα δούμε όταν την αντικαταστήσω ^^ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2013 από NBestgirl
Tribal21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Είσαι σίγουρη πως το video είναι καλής ποιότητας?? Στο κάνει σε όλα τα video??
Zergoulini Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Λοιπον, αν ειναι για τα Video, τοτε παει αλλου το θεμα. Εκει παιζουν ρολο 3 πραγματα 1) Ειναι η Οθονη σου Full HD (Πρεπει να εχει 1920x1080 αναλυση τουλαχιστον) 2) Ειναι καλη ποιτητα η ταινια?( Μπορει να ειναι Full HD η ταινια αλλα συνηθως τις συμπιεζουν ωστε να βγουν οσο το δυνατον λιγοτερα MBs. Για να δεις πολη καλη ποιοτητα σε Full HD πρεπει να ειναι πανω απο 16-20 Giga η ταινια. Οποτε αν η δικια σου ειναι 2-4 Giga καταλαβαινεις οτι για Full HD δεν ειναι καλη ποιοτητα) 3) Με τι προγραμα την ανοιγεις? Παιξτην με το Kmplayer. Καπου εδω μεσα ειχα διαβασει ενα θεμα πως να παιζουνε Full HD ταινιες.
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 σε τι αναλυση εχεις ρυθμισμενη την οθονη? καλο θα ηταν να σουταρεις τα xp και να βαλεις 7ρια η 8ρια
NBestgirl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 1920χ1080 την έχω. Τα βιντεάκια που βλέπω είναι απο το vimeo ή youtube HD 1980x1920 και φαίνονται έτσι Αχ τί ώραίο περιβάλλον έχει το Kmplayer ...
Zergoulini Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Youtube? Καλα εκει το 1920x1080 δεν εχει καμια σχεση με μια ταινια πχ που θα εχεις στον υπολογιστη σου. Γιατι δεν μας στελνεις τοτε το βιντεακι απο το Youtube να δουμε και εμεις τα τετραγωνακια που λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα