Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλο απορίες είμαι :P

Απορία λοιπόν.... η οθόνη μου έχει 2 καλώδια όπως επίσης η κάρτα γραφικών μου 2 υποδοχές για ψηφιακή και αναλογική σύνδεση αν τα λέω καλά... (η μία υποδοχή μπορεί να είναι και μητρικής δεν θυμάμαι) παίζει σημασία με τί θα τη συνδέσω; Δεν έχω βάλει το ψηφιακό καλώδιο μήπως είναι καλύτερα να συνδέσω αυτό;

Απλά με προβληματίζει γιατί σε full screen βλέπω και τετραγωνίζει στα σκούρα σημεία και είναι πολύ ενοχλητικό αυτό, δεν ξέρω αν είναι η ποιότητα των βίντεο, αν φταίει η κάρτα γραφικών ή αν δεν είναι τόσο καλή η οθόνη μου (θέλω να πιστεύω οτι δεν είναι θέμα οθόνης).

Μία βοήθεια please;

Η οθόνη είναι η http://www.e-shop.gr...l?id=PER.157154

Η κάρτα γραφικών είναι η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510577

Ανεβάζω  και ένα δείγμα για το πώς βλέπω (είναι HD video στην ανάλυση που έχω δηλ 1920x1080)οπότε προφανώς δεν είναι θέμα απεικόνησης της οθόνης μιας και μπορεί να βγεί αυτό που βλέπω και σε screenshot.

post-140318-0-23618500-1358450790_thumb.jpg

Δημοσ.

Τι δείγμα είναι αυτό? Εγώ δε κατάλαβα τίποτα!

Όπως και να 'χει, όταν έχουμε d-sub (αναλογικό) και DVI (ψηφιακό) θύρα και στην οθόνη και στη κάρτα, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ επιλέγουμε σύνδεση μέσω DVI. 

Δημοσ.

Αν το κατεβάσεις και το ανοίξεις θα δείς (ελπιζω) το πώς βλέπω τα σκούρα σημεία. Έχει μαύρο με αρκετά πράσινα pixels αν μπορώ να το περιγράψω έτσι

Δημοσ.

Μα δεν έχεις ανεβάσει video, μια κοινή jpeg εικόνα είναι με μπόλικο μαύρο!

Αυτό εκεί στα δεξιά που μοιάζει με χτένι τι είναι??? :P

* Πράσινα pixels εγώ προσωπικά δεν διακρίνω.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω, είναι screenshot απο ένα σημείο του βίντεο που βλέπω τα pixels :/ απλά εγώ δε βλέπω μπόλικο μαύρο αλλα κυρίως σκούρα πράσινα με μαύρα pixels :/

Δημοσ.

Εμείς την βλέπουμε ΟΚ την εικόνα...οπότε μάλλον πρόβλημα της οθόνης σου πρέπει να είναι ή της κάρτας γραφικών και όχι του βίντεο!

Δημοσ.

Οπως εισαι συνδεσετη με Dvi (Ψηφιακο) οχι με D-Sub (Αναλογικο) Ειναι παλια τεχνολογια για καρτες γραφικων και οθονες το αναλογικο. Οποτε το συνδεεις με αυτο: Σιγουρα θα δεις διαφορα ακομα και στο περιβαλλον των Windows. Στο βιντεακι παιζει να ειναι το ιδιο αν ειναι χαλια ποιοτητα.

post-220897-0-87828900-1358513854_thumb.jpg

Δημοσ.

Λεμε και κανενα Ευχαριστω :) Free ειναι.

Κοίτα κάτι απαιτήσεις! Δωρεάν είναι και η βοήθεια, δίχως να περιμένουμε ανταπόκριση. ;)

Δηλ εμένα που της απάντησα ακριβώς το ίδιο με σένα πολύ πριν από σένα, τι θα έπρεπε να κάνει? Υπόκλιση?

Δημοσ.

Lol.... Δεν μιλαω για μενα. Δεν ειπα να πει ευχαριστω σε μενα. Γενικα λεω να λεμε και κανα ευχαριστω.....

Ειναι ατομα εδω μεσα που εχουν δωσει λυσεις σε προβληματα. Ενα ευχαριστω δεν βλαπτει. Που ειναι το κακο σε αυτο?

Δημοσ.

^^ Δεν είναι του στύλ μου να μην ευχαριστώ τα άτομα που με βοηθάνε :) Αλλα πραγματικά μου κάνει εντύπωση, όχι οτι έχεις άδικο, αλλα όταν βοηθάς κάποιον (τουλάχιστον εγω) δε περιμένω κάτι απο εκείνον, ούτε κάν να με ευχαριστήσει, εγώ το κάνω για μένα, γιατί θέλω να βοηθήσω. 

Αν ανατρέξεις στα μηνύματα μου στο παρελθόν πάντα σε όλα ευχαριστώ τα άτομα που με βοηθάνε :)

1
2
3
4

Πάντως το θέμα δεν ξέρω αν έχει ολοκληρωθεί, μιας και ώς προς τα pixels τουλάχιστον συνεχίζουν να εμφανίζονται παρόλα αυτά, το σύνδεσα με DVI αλλα δεν βλέπω κάποια αισθητή διαφορά και μου έβγαλε και μια μπλέ οθόνη που δεν ξέρω αν σχετίζεται.

Ευχαριστώ πάντως και μια υπόκλιση :P

Δημοσ.

Αν προσεξες πως το ειπα, το ειπα καλοπροαιρετα. Το ευχαριστω δεν απευθυνοταν για μενα. Γενικα το ειπα. Δεν ειπα ''γιατι δεν λες ευχαριστω?'' Ουτε παλι λεω οτι εισαι ατομο που δεν λες ευχαριστω. ( Ημαρτον που να το ξερω αυτο ουτε καν σε ξερω)

Απλα εμενα η λογικη μου ειναι, οτι οταν καποιος μας βοηθαει λεμε ενα ευχαριστω (και παλι δεν μιλαω για σενα γενικα μιλαω) . Εγω μιλαω για την πλευρα του ατομου που αντιμετωπιζει ενα προβλημα και βαζει ενα θεμα.

Στο θεμα μας.... Η ποιοτητα του βιντεο δεν αλαξε επειδη θα ειναι χαλια ποιοτητα λογικα. Στην επιφανεια εργασιας πχ δεν εχεις δει διαφορα? Λογικα τωρα πρεπει να τα βλεπεις ολα ποιο καθαρα (εικονιδια, σερφαρισμα κλπ)

Μπλε οθονη σου εβγαλε οταν ξεκινουσε ο υπολογιστης? Η εκει που δουλευε σου εβγαλε μπλε?

Δημοσ.

Γι αυτό σου είπα οτι δεν έχεις και άδικο... απλά δεν είχα θεωρήσει οτι ολοκληρώθηκε ακόμη το θέμα μιας και συνεχίζω να είμαι προβληματισμένη με διάφορα και γι αυτό και δεν είχα πεί κάτι ακόμη.

Η μόνη διαφορά που προσωπικά βλέπω είναι στην εκκίνηση ενώ πρίν το logo με το που ξεκινούσε ο υπολογιστής ήταν τετράγωνο με μαύρα κενά στο πλάι, τώρα πιάνει σχεδόν όλη την οθόνη. Tώρα δεν ξέρω αλλα δε μου φαίνεται να έχει κάποια αλλη διαφορά που να έχω προσέξει.

Ενώ δουλευε μου το έβγαλε, βασικά απο τότε που πέρασα τη νέα οθόνη παρατήρησα οτι έχω restarts και τώρα που απενεργοποιήσα την επιλογή αυτόματα restarts των windows σε περιπτώσεις σφάλματος μου εμφανίζει αραιά και πού μπλέ οθόνη, βασικά φαινόταν να είναι οκ αλλα τώρα που έβαλα αυτό το καλώδιο και πέρασα τους drivers για το ψηφιακό μου εμφάνησε 1 φορά μπλέ οθόνη με μύνημα

IRQL-NOT_LESS_OR_EQUAL

STOP: 0x0000000A (0x000000E8, 0x00000002, 0x00000001, 0x806E9A16)

Δημοσ.

Βασικα δεν χρειαζεται να περασεις καποιους drivers για το ψηφιακο. Απλα το βαζεις και εισαι οκ. Μπορεις να γινεις πιο σαφης? Τι εννοεις που περασες την νεα οθονη? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...