vaiosgtr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 δεν ξερω εαν ειμαι ακριβως σε σωστη ενοτητα παρακαλω καποιον Moderator εαν μπορει να το κανει να το μεταφερει στην σωστη τωρα ισως ακουστει χαζο το παρακατω αλλα δεν γνωριζω θέλω να κάνω format τον υπολογιστη μου αλλα ειναι χωρισμενος σε δυο μερη δεν χρειαζομαι το απαραιτητο προγραμμα(PartitionMagic 8.0 εχω) για αυτο ??? απο'τι βλεπω στον C το προγραμμα ειναι εγκατεστημενο εκεί
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αν με format λες να ξαναπεράσεις λειτουργικό τότε σε αφήνει στην αρχή να διαλέξεις το (πρώτο) διαμέρισμα οπότε η εγκατάσταση γίνεται εκεί. Αν θες να ενώσεις τα διαμερίσματα,και δεν έχεις τίποτα στον δίσκο που θέλεις να κρατήσεις,μπορείς να σβήσεις και τα δυο διαμερίσματα από το ίδιο πάλη μενού και να κάνεις εγκατάσταση σε ολόκληρο τον δίσκο.
vaiosgtr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αν με format λες να ξαναπεράσεις λειτουργικό τότε σε αφήνει στην αρχή να διαλέξεις το (πρώτο) διαμέρισμα οπότε η εγκατάσταση γίνεται εκεί. Αν θες να ενώσεις τα διαμερίσματα,και δεν έχεις τίποτα στον δίσκο που θέλεις να κρατήσεις,μπορείς να σβήσεις και τα δυο διαμερίσματα από το ίδιο πάλη μενού και να κάνεις εγκατάσταση σε ολόκληρο τον δίσκο. δεν καταλαβα σχεδον τιποτα στον οδηγο της wiki εχει την παρακατω εικονα: (για xp) εαν εγω εκει πατησω enter ειμαι οκ ?? και ξαναευχαριστω
TheELF Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ούτε εγώ κατάλαβα που είναι το πρόβλημα σού ή το τι θέλεις να κάνεις,λογικά εσένα σε αυτό το στάδιο θα σου βγάλει δυο «δίσκους» και θα επιλέξεις τον πρώτο και θα πατήσεις enter,ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ οπότε αντέγραψε πρώτα ότι θέλεις να κρατήσεις σε άλλο δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα