Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Terry308 γενικά "ξέρει τι λέει". Κάνω τον δικηγόρο του τώρα και θεωρώ ότι μίλησε για το CPUz για να του δείξει αν αυτήν την στιγμή έχει 1x2GB ή 2x1GB. Αυτό θα το δείχνει το CPUz σωστά. Και δεν το έκανε για να βρούμε πόσα slots έχει η ΜΒ του (ειδάλλως έχεις απόλυτο δίκιο). Και επειδή απ' ότι έχω δει κι εσύ "ξέρεις τι λες", μάλλον έγινε παρανόηση.

Δεν αμφιβαλω οτι ξερει τι λεει(οπως πιστευω οτι ξέρω και εγώ μετά από 22 χρονια χωμενος μεσα στα Pc και ενα απο τα πολυ παλια μέλη του Insomnia). Αυτο δε σημαινει οτι ο οποιοσδηποτε μπορει να κανει καποιο λαθος(οπως ολοι,εμου περιλαμβανομενου),να μη  δει σωστα την ερώτηση ή να μη το εχει προσεξει οτι παιζει και αυτο..

Απο κει και περα στο 3-4 μυνημα του παροντος ο φιλος οταν του ειπα να δει στο cpuz το μεγεθος του module ειπε ότι το εχει κανει ηδη με αλλο προγραμμα και του λεει οτι εχει 2 dimm slots, το ενα κενο και άρα το dimm του ειναι 2 gb.. Επίσης λεει ότι ειδε πανω στο dimm Να γραφει 2 Gb..Αρα ολα εχουν απαντηθει.Εχει ενα 2αρι dimm + προφανως το cpuz(ή οποιοδηποτε αλλο) αναφερει οτι εχει 2 slots αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο και άρα δε ξερουμε τι παιζει μιας και το λαπτοπ δεν ειναι επωνυμο για να βρουμε πληροφοριες.

Ας ριξει και μια ματια στο cpuz αλλά δε θα αλλαξει κατι..

Το καλυτερο ειναι να κανει ενα τηλ στην αντιπροσωπεια ή αν θελει να τον βοηθησουμε περαιτερω να βάλει καθαρές φωτογραφίες από το λάπτοπ και με το πληκτρολόγιο λυμενο μηπως δουμε κατι που του διαφευγει..

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λοιπον..καταρχην θελω να σας ευχαριστησω ολους που μπηκατε στον κοπο να απαντησετε..δευτερον το cpu-z δειχνει 2 slots πραγμα που οπως ειπατε παραπανω δεν ειναι και απολυτο..θα ανεβασω αργοτερα φωτογραφιες που θα εχω βγαλει το πληκτρολογιο να τις δειτε..εν τω μεταξυ θα στειλω και ενα mail στην quest μηπως και μπορουν να βοηθησουν..σας ευχαριστω και παλι ολους σας

Mail?θες να σου απαντησουν το 2014 η μαλλον ποτε? Παρε τους τηλεφωνο φιλαρακι γιατι με το μαιλ το πιο σιγουρο οτι θα σε γραψουνε

Δημοσ.

Και ομως μου απαντησαν και σχετικα γρηγορα.ο τυπος λοιπον μου λεει οτι το λαπτοπ μαλλον εχει μια slot..δεν ξερω τι να πω..ουτε και αυτοι δεν ξερουν στα σιγουρα..θα παραθεσω και φωτο..καθαρες..:):)

Δημοσ.

Και ομως μου απαντησαν και σχετικα γρηγορα.ο τυπος λοιπον μου λεει οτι το λαπτοπ μαλλον εχει μια slot..δεν ξερω τι να πω..ουτε και αυτοι δεν ξερουν στα σιγουρα..θα παραθεσω και φωτο..καθαρες.. :) :)

post-256600-0-33224600-1358532573_thumb.jpg

post-256600-0-07734600-1358532822_thumb.jpg

post-256600-0-63784200-1358532845_thumb.jpg

post-256600-0-43295800-1358532856_thumb.jpg

Δημοσ.

Η μητρική σου ειναι αυτη(απο το νουμερο που φαινεται στη φωτο)  http://www.ebay.co.uk/itm/Advent-5611-Motherboard-37GU41000-10-82GU41020-10DIX-/120908039570?pt=UK_Motherboards_CPUs&hash=item1c26ae4592

Μπαινει σε αυτά τα advent(Συνηθιζαν τα Multirama να τα κανουν rebadge) http://www.uktsupport.co.uk/advent/laptop/5611.htm

και εχει 1 slot Μνημης(Max 2 gb) οπως βλεπεις και στη φωτο και στα χαρακτηριστικά του δευτερου Link . ΑΠο την αρχή σου ειχα πει ότι μαλλον εχει μονο 1 dimm . Τσαμπα ταλαιπωριεσαι και το συζηταμε (αν το cpu-z δειχνει σωστα τα slots -που δε τα δειχνει, που ειναι κρυμμενο το δευτερο  κλπ κλπ)

Αν ειχαμε αυτη τη καθαρη φωτο απο την αρχη δε θα το συζηταγαμε καθολου. Δε μπορεις να κανεις τίποτα στο λαπτοπ..Μενει όπως ειναι με 2 gb ram..

Δημοσ.

Η μητρική σου ειναι αυτη(απο το νουμερο που φαινεται στη φωτο)  http://www.ebay.co.uk/itm/Advent-5611-Motherboard-37GU41000-10-82GU41020-10DIX-/120908039570?pt=UK_Motherboards_CPUs&hash=item1c26ae4592

Μπαινει σε αυτά τα advent(Συνηθιζαν τα Multirama να τα κανουν rebadge) http://www.uktsupport.co.uk/advent/laptop/5611.htm

και εχει 1 slot Μνημης(Max 2 gb) οπως βλεπεις και στη φωτο και στα χαρακτηριστικά του δευτερου Link . ΑΠο την αρχή σου ειχα πει ότι μαλλον εχει μονο 1 dimm . Τσαμπα ταλαιπωριεσαι και το συζηταμε (αν το cpu-z δειχνει σωστα τα slots -που δε τα δειχνει, που ειναι κρυμμενο το δευτερο  κλπ κλπ)

Αν ειχαμε αυτη τη καθαρη φωτο απο την αρχη δε θα το συζηταγαμε καθολου. Δε μπορεις να κανεις τίποτα στο λαπτοπ..Μενει όπως ειναι με 2 gb ram..

κριμα..και ειχα μια μικρη ελπιδα οτι κατι μπορει να γινει αλλα τζιφος..

Μόνο έναν δίσκο στις 7,200rpm ή ssd ... για γρηγοράδα 

δεν σε επιασα???αν με ρωτας ενας απλος hdd ειναι

μια τελευατια ερωτηση λοιπον μιας και με βοηθησατε τοσο πολυ..τι πιστευετε οτι μπορω να κανω για να τον αναβαθμισω???ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

κριμα..και ειχα μια μικρη ελπιδα οτι κατι μπορει να γινει αλλα τζιφος..

δεν σε επιασα???αν με ρωτας ενας απλος hdd ειναι

μια τελευατια ερωτηση λοιπον μιας και με βοηθησατε τοσο πολυ..τι πιστευετε οτι μπορω να κανω για να τον αναβαθμισω???ευχαριστω εκ των προτερων

Σου απάντησα ήδη   :-D Μόνο έναν δίσκο στις 7,200rpm ή ssd ... για γρηγοράδα 

Δημοσ.

μπορεις να μου προτεινεις κατι αξιοπρεπες??

PLEXTOR PX-128M5P 2.5" SATA3 SSD 128GB 115€ με 5 χρόνια εγγύηση 

VERTEX 4 2.5'' SSD 128GB 116€ με 5 χρόνια εγγύηση 

INTEL 330 SERIES SSDSC2CT180A3K5 180GB 149€  με 3 χρόνια εγγύηση (αλλά καλύτερη απόδοση τιμής/gb) 

και τον δίσκο που έχεις τον βάζεις σε μια θήκη  κι είσαι κομπλέ 

Τον ssd μπορείς να τον μεταφέρεις και σε επόμενο (τυχόν) σύστημα (laptop/desktop) 

Δημοσ.

PLEXTOR PX-128M5P 2.5" SATA3 SSD 128GB 115€ με 5 χρόνια εγγύηση 

VERTEX 4 2.5'' SSD 128GB 116€ με 5 χρόνια εγγύηση 

INTEL 330 SERIES SSDSC2CT180A3K5 180GB 149€  με 3 χρόνια εγγύηση (αλλά καλύτερη απόδοση τιμής/gb) 

και τον δίσκο που έχεις τον βάζεις σε μια θήκη  κι είσαι κομπλέ 

Τον ssd μπορείς να τον μεταφέρεις και σε επόμενο (τυχόν) σύστημα (laptop/desktop) 

ευχαριστωγια τις προτασεις αλλα αυτοι σιγουρα ταιριαζουν?νομιζα οτι ηταν 1.8" για τα λαπτοπ..?

ευχαριστωγια τις προτασεις αλλα αυτοι σιγουρα ταιριαζουν?νομιζα οτι ηταν 1.8" για τα λαπτοπ..?

+ οτι αυτοι που μου εδειξες ειναι sata 3..τους υποστηριζει η μητρικη μου?

Δημοσ.

Υπάρχουν Laptop που το δεύτερο slot το έχουν εσωτερικό δηλαδή πρέπει να το λύσεις για να το δεις,σε αυτή την περίπτωση όμως την προ εγκατεστημένη την βάζουν στο εσωτερικό ώστε να έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις στο επισκέψιμο.

Δημοσ.

Βλέπω wd blue , γοογλάρισε το μοντέλο , sata(2) πρέπει να έχεις , μπαίνει sata3 απλά δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις ταχύτητες του sata3 ... όχι οι δίσκοι των laptops είναι (και) 2,5" , επειδή δεν μπορώ να διακρίνω το μοντέλο του δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά,  

Υπάρχουν Laptop που το δεύτερο slot το έχουν εσωτερικό δηλαδή πρέπει να το λύσεις για να το δεις,σε αυτή την περίπτωση όμως την προ εγκατεστημένη την βάζουν στο εσωτερικό ώστε να έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις στο επισκέψιμο.

Έχει απαντηθεί , η μητρική του έχει 1 slot ram 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...