nikolakakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 καλως..επειδη ομως απο προσωπικη εμπειρια με την quest δεν βγαζεις ευκολα ακρη θα επιμεινω λιγο ακομα εδω και θα το κανω αργοτερα αυτο..ευχαριστω παντως για τιην εγκαιρη απαντηση..και οποιος αλλος μπορει να βοηθησει..
baskon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Σε αλλο φορουμ πάντως καποιος που εψαχνε τη δευτερη θεση μνημης(ηταν κατω απτο πληκτρολογιο) σε καποιο quest τη βρηκε με τη βοηθεια αναλυτικών οδηγιων που υπήρχαν στο cd drivers που ειχε ερθει μαζι με το λαπτοπ..Οπότε αν το εχεις ριξε μια ματια
nikolakakis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 δυστυχως το μονο cd που εχω ειναι εκεινο των windows και εκεινο με τους drivers το οποιο και εψαξα..:0
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αυτή η μνήμη που φαίνεται στην εικόνα είναι 1 gb ή 2 gb? Tι γράφει πάνω;
achilles_g_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Γκαντεμια..αν είχε 1 gb θα ξέραμε ότι υπάρχει κ 2 slot.. Τώρα για να μη το βλέπεις..χλωμό...
terry308 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασε και τρέξε το cpu-z Στη καρτέλα SPD λέει τα slots Υπάρχει και το speecy Πάντως μου θυμίζει περίπτωση σε laptop που είχα , αν θυμάμαι καλά fujitsu , ένα module ήταν κάτω από το πληκτρολόγιο
Sadamiraq Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μου εχει τυχει,αν δεν κανω λαθος ηταν στο ibm X41 μου που το ενα σλοτ ηταν απο το κατω και το αλλο μεσα,δλδ ανοιγα το λαπτοπ και ηταν μεσα μεσα,δεν ξερω γιατι αλλα ετσι ηταν,ισως και σενα να ειναι Δεν πιστευω να μην εχει δευτερο σλοτ απλα πρεπει να ειναι πιο κατω απο το πληκτρολογιο,Quest τι περιμενεις...
ninos30 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι σπάνιο αυτό. Απλά συνήθως όταν έχει μόνο ένα dimm κουμπωμένο είναι στο μέσα το κρυφό και έχεις πρόσβαση στο 2ο για να προσθέσεις μνήμη. Τώρα τα αστέρια στην Quest τι κάνανε όταν αλλάξαν ΜΒ, ο θεός και η ψυχή τους...
Sadamiraq Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι σπάνιο αυτό. Απλά συνήθως όταν έχει μόνο ένα dimm κουμπωμένο είναι στο μέσα το κρυφό και έχεις πρόσβαση στο 2ο για να προσθέσεις μνήμη. Τώρα τα αστέρια στην Quest τι κάνανε όταν αλλάξαν ΜΒ, ο θεός και η ψυχή τους... Ακριβως εκει πηγε το μυαλο μου,αντι να βαλουν την ραμ εκει που ειναι πιο δυσκολη η προσβασιμοτητα την βαλανε στο φανερο μερος...
achilles_g_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Σε fujitsu siemens όντως το ένα slot είναι κάτω από υο πληκτρολόγιο. Αλλά ο φίλος εδώ είπε ότι έχει βγάλει το πληκτρολόγιο κ δεν υπάρχει.
baskon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασε και τρέξε το cpu-z Στη καρτέλα SPD λέει τα slots Χωρίς τίτλο.png Υπάρχει και το speecy Πάντως μου θυμίζει περίπτωση σε laptop που είχα , αν θυμάμαι καλά fujitsu , ένα module ήταν κάτω από το πληκτρολόγιο To οτι το οποιοδηποτε προγραμμα δειχνει 2 ή 4 θεσεις δε σημαινει απολύτως τιποτα. Ειναι οι θεσεις που υποστηριζει το chipset. Αν ο κατασκευαστης της μητρικής εχει βάλει μονο 2 slots δε φαινεται ετσι και είναι ακυρο αυτο που λες. Πχ στο κατεβαστηρι μου η B75M-D3V εχει μονο 2 slots. Το Cpuz δειχνει 4... Το ειπα και πριν παντως οτι επειδη δειχνει ενα προγραμμα οτι εχει 2 slots δε σημαινει απαραιτητα οτι εχει..Και αυτό ΙΣΧΥΕΙ. Ο μονος σιγουρος τρόπος θα ηταν αν ειχε το Manual..Απο κει και περα το ξαναψάχνει ολοκληρο το λαπτοπ μηπως δεν ειδε κατι η στελνει ενα mail στην Quest για οδηγιες + πιθανως μια ηλεκτρονικη εκδοση του Manual.. Αν παλι πετύχει κάποιον φίλο εδω που εχει το ιδιο λαπτοπ και μπορει να ξέρει κατι περισσοτερο μάλλον θα ειναι πολύ τυχερος
ninos30 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ο Terry308 γενικά "ξέρει τι λέει". Κάνω τον δικηγόρο του τώρα και θεωρώ ότι μίλησε για το CPUz για να του δείξει αν αυτήν την στιγμή έχει 1x2GB ή 2x1GB. Αυτό θα το δείχνει το CPUz σωστά. Και δεν το έκανε για να βρούμε πόσα slots έχει η ΜΒ του (ειδάλλως έχεις απόλυτο δίκιο). Και επειδή απ' ότι έχω δει κι εσύ "ξέρεις τι λες", μάλλον έγινε παρανόηση. Αλλά σε μεταγενέστερο post ο TS μίλησε για την Photo που έβαλε και είπε πως η SO-DIMM είναι δυάρα. Άρα εκ του μη άνευ η χρήση του CPUz. Τέλος με ένα τηλεφώνημα στην Quest για λύση των όποιων αποριών, δεν θα ήταν πιο εύκολη (ή με ένα email όπως λες)?
nikolakakis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 λοιπον..καταρχην θελω να σας ευχαριστησω ολους που μπηκατε στον κοπο να απαντησετε..δευτερον το cpu-z δειχνει 2 slots πραγμα που οπως ειπατε παραπανω δεν ειναι και απολυτο..θα ανεβασω αργοτερα φωτογραφιες που θα εχω βγαλει το πληκτρολογιο να τις δειτε..εν τω μεταξυ θα στειλω και ενα mail στην quest μηπως και μπορουν να βοηθησουν..σας ευχαριστω και παλι ολους σας
ninos30 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να βάλεις τα screenshots από τo CPUz επιλέγοντας κάθε φορά το διαφορετικό slot?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα