Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους..ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να σας κανω μια ερωτησουλα..εχω το λαπτοπ

Quest Smart 15,4 και τρεχει με 2gb ram...λοιπον το θεμα ειναι οτι θα ηθελα να χρησιμοποιησω και την αλλη ram slot για να το αναβαθμισω σε 4gb..το προβλημα προκυπτει οταν δεν μπορω να βρω που στο καλο ειναι..κατω απο το καπακι βρισκω μονο μια θεση..επισης κοιταξα και στο ππληκτρολογιο αλλα δεν βλεπω κατι...οποια βοηθεια θα ηταν αποδεκτη..:)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω το συγκεκριμένο laptop έρχεται με 2 χ1gb μνήμης. Οπότε χρησιμοποιεί 2 slots κι όχι ένα.

* Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως.

Δημοσ.

Τα 2 dimm είναι στην ιδια θέση και κοντα το ενα στο άλλο πάντα..Τωρα το να εχει μονο 1 dimm slot δε νομίζω,και ίσως οπως λεει ο φιλος εχεις ηδη 2Χ1 Gb Οποτε αν θες να πας στα 4 θα πρεπει να αλλαξεις και τα 2..

Για αρχη από το cpuz πηγαινε στην καρτελα spd και πες μας τι γραφει στο module size..

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ που απαντησατε τοσο γρηγορα...ετρεξα αρχικα στο crucials  και μου διαβαζει οτι εχω δυο slots και το ενα κενο...εξαλλου επειδη εχω και τα windows 8 μου το αναφερει στο task manager..:)

Δημοσ.

Ε ψάξε τότε βρε φίλε! Εκεί δίπλα θα 'ναι και το άλλο slot.

Δεν έχω ανοίξει laptop, αλλά πρόσεχε διότι δεν είναι desktop.

Δημοσ.

εμ..δεν ειναι..διπλα δεν εχει καμια αλλη slot..καπου αλλου διαβασα οτι μπορει να ειναι και κατω απο το πληκτρολογιο..και αυτο ομως τζιφος..το εβγαλα αλλα δεν βλεπω τιποτα...anyway ευχαριστω για την απαντηση..:P

Δημοσ.

οριστε και οι φωτογραφιες...δεν ξερω τι αλλο να κανω..ή ειναι μπροστα στα ματια μου και δεν το βλεπω ή οι βλακες το εχουν βαλει καπου και δεν το βρισκω...

post-256600-0-39581000-1358454366_thumb.jpg

post-256600-0-05724600-1358454379_thumb.jpg

Δημοσ.

σορρυ παιδια αλλα δεν την βρισκω πουθενα..ελπιζω να βρεθει καποιος να το εχει ανοιξει αυτο το ρημαδι να μου πει και εμενα που ειναι..:)

Δημοσ.

τιποτα αλλο..φαινεται η βιδα που κραταει το πληκτρολογιο κατω απο τo module

Συνήθως είναι δίπλα δίπλα ή η μία κάτω από το πληκτρολόγιο κι έχω συναντήσει σε παλιό τη μία κάτω από την άλλη.

δηλαδη πιστευεις με βαση τις παραπανω φωτο οτι ειναι κατω απο το πληκτρολογιο?

Δημοσ.

Φυσικά παίζει και να μην εχει καθολου δευτερο dimm η συγκεκριμενη μητρική που εχουν βαλει..(Ας λενε τα προγραμματα οτι εχει 2 θεσεις). Θα έλεγα οτι το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να διαβασεις  το manual του λαπτοπ σου..Τουλαχιστον θα λεει αν εχει 2 θεσεις μνημης ή μια..Μη ψαχνεις τσαμπα..

Δημοσ.

πολυ καλη ιδεα αλλα δυστυχως δεν το εχω..μπορω ομως να σας πω κατι αλλο..πριν περιπου ενα χρονο μου ειχε χαλασει και το εστειλα στην info-quest..μου εστειλαν μαζι με το λαπτοπ ενα χαρτι το οποιο μεταξυ αλλων εγραφε και " ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ,

ΜΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" και παρακατω "ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MOTHERBOARD"..προβλημα αυτο??

Δημοσ.

Για να μη βρισκεις πουθενα τη θέση μάλλον εχει μόνο μια(αν ειχε 2 θεσεις 90% θα ειχαν βαλει 2Χ1 gb)..Απο τη στιγμη που δεν εχεις manual και επειδη ειναι quest δε μπορουμε να βρουμε πληροφοριες οπότε μάλλον το πιο ευκολο είναι να κανεις μια ερωτηση στην quest.. Στις φωτο που εστειλες παντως δε φαινεται κατι

Επισης αν εχεις cd(drivers) του λαπτοπ πολυ πιθανο να εχει μέσα manual και αναλυτικες οδηγιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...