Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρωτα τον δασκαλο σου για να είσαι σίγουρος. μεχρι στιγμής ξέρω ότι κάνουν. θέλουν να αλάξουν τον νόμο (θα γίνει σύντομα) και δεν θα επιτρέπονται σε λίγο καιρό

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

αν δεν εχω σκοπο να παρω αμεσα μηχανη αλλα αγορασω ενα κρανος να βρισκεται στο σπιτι..αυτο ληγει μετα απο καποιο χρονο ή οχι?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, arnold94 είπε

αν δεν εχω σκοπο να παρω αμεσα μηχανη αλλα αγορασω ενα κρανος να βρισκεται στο σπιτι..αυτο ληγει μετα απο καποιο χρονο ή οχι?

οι κατασκευαστές κρανών δίνουν την 7ετία-10ετία ως το απόλυτο χρονικό περιθώριο των υλικών να συντηρούν τις κατασκευαστικές τους ιδιότητες (άρα και το επίπεδο ασφάλειας).

Φυσικά ρόλο παίζουν οι συνθήκες που θα αντιμετωπίζουν τα υλικά στο χρόνο που χρησιμοποιείται το κράνος.

Άλλη μακροζωία έχει ένα κράνος που θα φοράς μια φορά το 20ήμερο για μια επίσκεψη λίγες ώρες σε πίστα και άλλες για να το φοράς χειμώνα καλοκαίρι με θερμοκρασίες παγετού ή καύσωνα.

αν πάρεις ένα να το κρατήσεις στο σπίτι για λίγους μήνες ή και 1 χρόνο μέχρι να πάρεις τη μηχανή, δε θα πάθει απολύτως τίποτα.

Ρόλο παίζει και το υλικό του κράνους. Αν είναι θερμοπλαστικό ή tri-composite ή carbon.

Προφανώς για να ρωτάς μιλάς για τα κλασσικά θερμοπλαστικά ή tricomposite για χρήση πόλης.

Θα σου πρότεινα να ταιριάξεις το κράνος ανάλογα τη μηχανή. Άλλο κράνος είναι για σκυφτή θέση οδήγησης και άλλο για όρθια.

Τι έχεις βάλει στο μάτι;

• Like 1
Δημοσ.

μονο τα θερμοπλαστικά "χαλάνε" με το πέρασμα του χρόνου αλλα αυτο είναι μια μακρα διαδικασία που δεν προλαβαίνει να συμβει πριν το πετάξεις για άλλους λόγους. οχι δεν παθαινει τίποτα σε ενα ντουλάπι για πολλα χρόνια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...