Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ την βοήθειά σας! Αγόρασα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 500 GB μάρκας TOSHIBA usb 3.0, και όταν τον βάζω στην θύρα USB, το λαμπάκι του ανάβει κανονικά, μου βγάζει μήνυμα ότι νέο υλικό εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή, στην διαχείριση συσκευών τον βλέπω κανονικά, αλλά όταν ανοίγω τον Υπολογιστή μου για να τον δω, αυτός δεν φαίνεται πουθενά!

Τον δοκίμασα στο laptop και τον βλέπει μια χαρά!

Να ενημερώσω ότι έχω XP professional 2002, και Service pack 3.

PS. Επίσης, αν ξεκινήσω τον υπολογιστή με συνδεδεμένο τον σκληρό, αυτός φτάνει μέχρι ένα σημείο και μετά, λίγο πριν βγάλει την μπλε οθόνη των Windows, μαυρίζει!!!

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.

δύο τινά σκέφτομαι,

είτε ότι είναι σε κάποιο file system που δεν βλέπουν τα XP,

είτε ότι δεν παίρνε αρκετό ρεύμα από τον υπολογιστή -ψιλοδύσκολο γιατί θα άκουγες να κάνει και κάτι κλικ κλικ ο σκληρός

αν θες, γράψε τι windows έχει το φορητό που τον είδε μια χαρά και γιατί σκληρό μιλάμε, 2,5άρι, όπως φαντάζομαι ή 3,5άρι. κοινώς, έχει τροφοδοσία ρεύματος ή παίρνει ρεύμα από τη usb μονάχα ;

επίσης, δοκίμασε να δεις από τα εργαλεία συστήματος , το εργαλείο αποθηκευτικών μέσω -δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται- αν τον βλέπει έστω εκεί

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Είπα να μην ξεκινήσω καινουργιο θέμα έχω το ίδιο πρόβλημα με εξωτερικο σκληρο Toshiba Canvio Premium 4TB τα x δεν τον αναγνωρίζουν καθώς θέλω να περάσω κάποια αρχεια σε αυτό...Στη διαχείρηση δίσκων μου τον εμφανίζει ( Δισκος 1 αφαιρουμενο) ούτε μαυρο ούτε μπλε τιποτα...υπάρχει κάποιος τρόπος να τον δουν τα xp;; καποιο driver ktl

Είπα να μην ξεκινήσω καινουργιο θέμα έχω το ίδιο πρόβλημα με εξωτερικο σκληρο Toshiba Canvio Premium 4TB τα x δεν τον αναγνωρίζουν καθώς θέλω να περάσω κάποια αρχεια σε αυτό...Στη διαχείρηση δίσκων μου τον εμφανίζει ( Δισκος 1 αφαιρουμενο) ούτε μαυρο ούτε μπλε τιποτα...υπάρχει κάποιος τρόπος να τον δουν τα xp;; καποιο driver ktl..γνωρίζω ότι αναγνωρίζει πάνω από windows 7 αλλά λέω μήπως..

Δημοσ.

δοκιμασε στο σιτε της μητρικής σου , μήπως έχει κάποιο util για να αναγνωρίσει δίσκους > 2ΤΒ

εαν στην διαχειριση δισκων , κανεις δεξι πληκτρο επάνω στο μαύρο , σου βγάζει επιλογές για φορματ ή δημιουργια partition ??

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sstratos είπε

δοκιμασε στο σιτε της μητρικής σου , μήπως έχει κάποιο util για να αναγνωρίσει δίσκους > 2ΤΒ

εαν στην διαχειριση δισκων , κανεις δεξι πληκτρο επάνω στο μαύρο , σου βγάζει επιλογές για φορματ ή δημιουργια partition ??

Τα xp δεν τον  βλέπουν σορυυ λαθος ".Στη διαχείρηση δίσκων μου τον εμφανίζει ( Δισκος 1 αφαιρουμενο) ούτε μαυρο ούτε μπλε τιποτα" ακυρο...η εγκατασταση υλικου την εκανε μια χαρα ολα..απλα στη διαχειρηση δίσκων δεν εμφανίζει τίποτα ούτε μαυρή ουτε μπλε γραμμη...δεν εμφανίζει τίποτα απλολύτως αλλά σαν συσκευή την αναγνωρησε...εκανα με συνδεμένο τον σκληρό μια εππαν..αλλά τίποτα τα ιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...