Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δουλευω στη ΔΕΗ και απο μεθαυριο Δευτερα ξεκιναει...Μας εφεραν και PC με δικτυο...Ειναι on line καταχωρηση πληρωμων (αυτο με αφορα εμενα...) και οχι μονο....Ακομα και ανθρωπινο δυναμικο περιλαμβανει.Κατασκευαστης ...Altec!!!!! (κατι μου θυμιζει...).Εχω ακουσει ομως οτι ειναι γενικοτερη εφαρμογη.Ξερει κανεις κατι παραπανω?? Θα εγραφα και αλλα αλλα και οι τοιχοι εχουν αυτια...Ευχαριστω.
georgeadams Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Το "ERP" δεν είναι ονομασία προγράμματος. Είναι ολόκληρη κατηγορία προγραμμάτων. Είναι, νομίζω, προγράμματα που διαχειρίζονται συνολικά την εταιρία δηλαδή μπορεί ένα μόνο πρόγραμμα να διαχειρίζεται τα πάντα (λογιστική, αποθήκη, τιμολόγηση, προσφορές παραγγελίες, προσωπικό, μισθοδοσία κλπ).
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Καταλαβα...φιλε μου.Κατι τετοιο πρεπει να ειναι...Για την αγνοια μου ΔΕΝ ευθυνομαι εγω!!!!! :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 μα δεν σε κατηγορήσαμε :D Δες το pm σου για να καταλαβεις τι εννοω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.