dimitris2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Η Lenovo ανανεώνει τη σειρά φορητών υπολογιστών ThinkPad, παρουσιάζοντας το X131e Chromebook. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της που τρέχει το λειτουργικό σύστημα της Google, ενώ υπάρχει ήδη μια έκδοση του ίδιου μοντέλου το οποίο στηρίζεται στα Windows.Το ThinkPad Χ131e απευθύνεται κυρίως σε μαθητές και διαθέτει οθόνη 11.6” ιντσών ανάλυσης 1366x768pixel, ενσωματώνει επεξεργαστή Intel (όχι όμως i5 ή i7), θύρες HDMI και VGA, webcam και μπαταρία που σύμφωνα με την εταιρεία "μπορεί να διαρκέσει ολόκληρη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας". Η Lenovo είναι η τρίτη εταιρεία που κυκλοφορεί συσκευή Chromebook, μετά την Acer και τη Samsung. Η ανακοίνωσή της εστιάζει στο πόσο ευκολότερη είναι η ανάπτυξη και συντήρηση μιας τέτοιας συσκευής σε σύγκριση με τους υπολογιστές με Windows, καθώς επίσης στην πρακτικότητα που προσφέρουν τα Google Apps. Το ThinkPad Χ131e θα είναι διαθέσιμο από τις 26 Φεβρουαρίου με τιμή $459 (περιλαμβάνει κόστος υποστήριξης $30) , χωρίς να έχει διευκρινστεί εάν θα είναι διαθέσιμο σε οικιακούς χρήστες και όχι μόνο σε μαθητές. Site: http://www.theverge.com/2013/1/17/3886142/lenovo-enters-chromebook-market-with-thinkpad-x131e[/url]']theverge.com
Artemis Fowl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ...διαθέτει οθόνη 11.6” ιντσών ανάλυσης 1366x768pixel, ενσωματώνει επεξεργαστή Intel i5 ή i7, θύρες HDMI και VGA... Δεν θα ενσωματώνει i5/i7, κατά πάσα πιθανότητα, αναφέρει το άρθρο. Επίσης μια αναφορά στην τιμή θα ήταν καλή. 1
keysmith Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 το chrome OS δεν το "έχει" ακόμα.. Η είσοδος στα desktop απέτυχε προς το παρόν. Περιμένουμε κάτι νεότερο..
damastes Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 το chrome OS δεν το "έχει" ακόμα.. Η είσοδος στα desktop απέτυχε προς το παρόν. Περιμένουμε κάτι νεότερο.. no1 bestseller laptop στο amazon το samsung chromebook, πάνω από Macbooks και windows μηχανακια είναι μια ένδειξη οτι δεν είναι τόσο αποτυχημένο οσο πιστεύεις
zizu10 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πολλοί το αγοράζουν από περιέργια και μόνο για να δουν αυτό το καινούριο λειτουργικό... Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει στο ανταγωνισμό και να προχωρήσει.
Nikosgiann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 παντως παιδια,το τι διαφημιση είχε πεσει στο Λονδινο για το samsung chromebook δεν λεγεται. μονο εσωρουχα δεν ειχαν φτιαξει με αυτο
NOTIOS1981 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ερωτηση γιατι να μην παρω ενα Laptop με Core i3 και windows 8 και touchscreen με λιγα παραπανω λεφτα; http://www.amazon.co.uk/Asus-11-6-inch-VivoBook-Touchscreen-Integrated/dp/B009YUF4ZS/ref=sr_1_8?s=computers&ie=UTF8&qid=1358489195&sr=1-8 http://www.amazon.co.uk/Samsung-Series-Wi-Fi-Chromebook-Silver/dp/B007ZZ18S6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358488911&sr=8-1 Αυτο που θελω να πω ειναι οτι με αντιστοιχο Hardware θα εχω σχεδον αντιστοιχη τιμη. Μπορω να δεχτω οτι το Chromebook ειναι πιο γρηγορο (Οχι απο προσωπικη εμπειρια) αλλα το θεμα ειναι και οι δυνατοτητες. Γιατι και με ενα αυτοκινητο 1000cc μεσα στην πολη εισαι μια χαρα. Εχεις δοκιμασει να πας Θεσσαλονικη - Αθηνα με αυτο να δεις την γλυκα; Αρα για μενα δεν ειναι Laptop/Desktop replacement, και απο την στιγμη που υπαρχουν tablets για την δουλεια του content consuming ειναι περιττο. Με τα ιδια λεφτα κανεις την δουλεια που προοριζεται (κατα την προσωπικη μου αποψη) με κατι που δεν ξεπερνα τα 600γρ
mitsosG7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ερωτηση γιατι να μην παρω ενα Laptop με Core i3 και windows 8 και touchscreen με λιγα παραπανω λεφτα; http://www.amazon.co.uk/Asus-11-6-inch-VivoBook-Touchscreen-Integrated/dp/B009YUF4ZS/ref=sr_1_8?s=computers&ie=UTF8&qid=1358489195&sr=1-8 http://www.amazon.co.uk/Samsung-Series-Wi-Fi-Chromebook-Silver/dp/B007ZZ18S6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358488911&sr=8-1 Μα γιατί δεν θα έχει chromeOS μέσα... Δυστυχώς δεν έχει γίνει πολύ διαφήμιση γενικά και δεν το γνωρίζει πολύ ο κόσμος, τι προσφέρει, τι δυνατότητες έχει κ.τ.λ.
NOTIOS1981 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μα γιατί δεν θα έχει chromeOS μέσα... Δυστυχώς δεν έχει γίνει πολύ διαφήμιση γενικά και δεν το γνωρίζει πολύ ο κόσμος, τι προσφέρει, τι δυνατότητες έχει κ.τ.λ. Για κανε μου ενα brief τι παραπανω θα μου δωσει. Το λεω σοβαρα δεν ειρωνευομαι. Εχω δει 5 πραγματα αλλα δεν με επεισαν.
Still_Shady Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εγω ξερω πως οπου παιζει Google παρακαλουθει τι κανεις, οχι πως δεν το κανουν αλλες εταιριες, αλλα μου εχει κολλησει τοσο με την Google και μαθαινονται ολο και περισσοτερα ασχημα πραγματα τελευταια.Οπου παιζει Google, μακρια.Α, και εμφανησιακα ειναι ασχημο το λ. συστημα, αλλα φανταζομαι θα ειναι καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα