Προς το περιεχόμενο

RAN!!! Pios Monomaxos kai pios Braveheart twra....

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ti na leme re paidia!!! 10-15 xronia prin kai tous erikse staytia!!

Ti Ben Hur,ti Rwmaiki Aytokratoria,asto kalytero

Ti,akoma edw eisai kai diavazeis to post mou???Trexa sto videoclub kai noikiase to(gia na min pw trexa na to agoraseis)

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι αν θέλετε DVD για το RAN, μονόδρομος είναι η Αμερικάνικη έκδοση - αφού η Criterion δεν έχει βγάλει ακόμα την δική της εκδοχή (δυστυχώς). Καθαρίζετε με £ 17.99 - ήτοι € 26 περίπου. Τσάμπα πράγμα.

Εάν θέλετε να εντρυφήσετε περισσότερο στον μεγάλο Akira Kurosawa, σας συστήνω ανεπιφύλακτα την συλλογή Akira Kurosawa: Four Samurai Classics της εκπληκτικής Criterion Collection. Αμερικάνικα δισκάκια μεν αλλά εκπληκτικής ποιότητας δε. Περιέχει τα Seven Samurai (1954), The Hidden Fortress (1958), Yojimbo (1961) και Sanjuro (1962), τέσσερα αριστουργήματα του μεγάλου Ιάπωνα δημιουργού με μόνο € 105 (απίστευτη τιμή για τα ελληνικά δεδομένα). Προγραμματίζω ήδη την προσθήκη του στη συλλογή μου - από Σεπτέμβριο μεριά. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω την έκδοση με ελληνικούς υπότιτλους αλλά αν είναι να δώσω € 26 μάλλον θα προτιμήσω την Αμερικάνικη - την έχω δει σε σπίτι φίλου και η μεταφορά της εικόνας είναι πάρα πολύ καλή - έχει υποστεί ψηφιακό καθάρισμα από όλα τα 'σκουπιδάκια'. Η ελληνική τι λέει;

ΥΓ: Αν είχε βγάλει η Criterion την δική της έκδοση, δεν το συζητούσα, με κλειστά τα μάτια. Κι ας κόστιζε € 50...

EDIT: Επί της ουσίας, έχεις δίκιο, τι να λέμε τώρα για Μονομάχους κι αηδίες, ο Κurosawa έφτιαξε ένα απαράμμιλο αριστούργημα. Από τις δυνατότερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Τα υπόλοιπα είναι απλές (ψηφιακά ενισχυμένες) οδοντόκρεμες. Το RAN αξίζει δέκα Μονομάχους...

Δημοσ.

Haha, και εγώ πρόσφατα την είδα από το αμερικάνικο dvd, ας είναι καλά ο brother που πήρε αυτό αλλά και την άλλη συλλογή του Kurosawa, άσχετα εάν βαριέμαι να κάτσω να δω τις ταινίες του :P

Πάντως το RAN ήταν ωραίο αλλά πολύ μεγάλο και αργό ρε παιδία σε σημείο να κόβεις φλέβες... :P

Material Defender 1032

Δημοσ.

Pio einai argooooooooo??????????To RAN???Milame gia to idio RAN???

Diladi ti perimenes,15 maxes kai 30 monomaxies???Milame gia epiko saga,gia koinopraksia Sakespear-Kurosawa,milame gia trela kai logiki,afosiwsi kai prodosia,sygxwresi kai misos.Allo to HERO kai allo to RAN,opws allo Orestia kai allo Iliada etsi??

p.s. An brikes argo to RAN sou protinw na apofygeis kana Tarkovsky opws o diaolos to livani

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε συ απλώς με κούρασε η διάρκεια του και δεν είμαι τόσο συνηθισμένος σε τέτοια.

Θέλω να δω και το 2001, θα αντέξω? lol

Πάντως έχω ακούσει διάφορα για τον Tarkovsky και ειδικά για το Solaris ότι είναι ότι πρέπει για να ρίξεις έναν ύπνο :P

Material Defender 1032

Υς.

Το HERO που κολλάει?

Δημοσ.

To 2001? Μάλλον θα βαρεθείς! :D (Σύμφωνα με αυτά που λες πάντα)

Όσο για το Αριστούργημα του Kurosawa, το κατατάσσω και εγώ σε μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει, ίσως και την καλύτερη.

Ο Κουροσάβα κατάφερε να αναδείξει την παγκοσμιότητα ενός έτσι κι αλλιώς αποδεδειγμένα παγκόσμιου "παραμυθιού", του Βασιλιά Ληρ του Σαίξπηρ, και να το εξυψώσει ακόμα περισσότερο...

:D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...