Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ.

εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τα partition του σκληρου μου δισκου και θελω βοηθεια.

λοιπον απο τις τοσες συρρικνωσεις και επεκτασεις μαλλον τα επαιξε..

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ 
ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ....

http://www.youtube.com/watch?v=e_3bsA5GKT4

EYXARISTW

Δημοσ.

MiniTool Partition Wizard Home Edition 7

Πάνε τέρμα κάτω στην σελίδα και κατέβασε το Bootable CD που έχει κάψε το σε cd και κάνε εκκίνηση από αυτό μιας και θα είναι εκτός περιβάλλον windows θα σε αφήσει να κάνεις ό,τι θέλεις.

Εγώ θα σου συμβούλευα να πάρεις αντίγραφα(έτσι και αλλιώς)σε άλλον δίσκο και μετά ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.

Δημοσ.

αυτο τι κανει ουσιαστικα φιλε μου; επισης αντι για cd μπορω να το κανω με usb?

MiniTool Partition Wizard Home Edition 7
Πάνε τέρμα κάτω στην σελίδα και κατέβασε το Bootable CD που έχει κάψε το σε cd και κάνε εκκίνηση από αυτό μιας και θα είναι εκτός περιβάλλον windows θα σε αφήσει να κάνεις ό,τι θέλεις.
Εγώ θα σου συμβούλευα να πάρεις αντίγραφα(έτσι και αλλιώς)σε άλλον δίσκο και μετά ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση από την αρχή.

Δημοσ.

Πρόγραμμα για την διαχείριση διαμερισμάτων είναι, τι σκέφτηκες δηλαδή ότι θα μπορούσε να είναι;

Απλά επειδή φορτώνει μόνο του και δεν μπαίνεις στα windows σε αφήνει να κάνεις ό,τι θέλεις.

Με το unetbootin μπορείς να το κάνεις και usb, πάνε κάτω που λέει diskimage και επέλεξε το αν πατήσεις εκεί που έχει της τσελίστες σου βγάζει παράθυρο για να διαλέξεις το iso.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...