Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχές του χρόνου όλες οι εταιρίες κλείνουν για μερικές ημέρες και κάνουν εκκαθάριση ! Κλείνουν οι αντιπρόσωποι οι εισαγωγείς κ.λ.π. Λογικό είναι !

Εγώ έχω κάνει παραγγελία από διάφορα καταστήματα μια ντουζίνα πράγματα και μόλις τώρα άρχισαν να έρχονται !

μαζι σου,αλλα αυτη με κοροιδεύουν μες στα μουτρα μου!να μου πουν ξερεις κατι επειδή ειναι διακοπες κτλ θα κανει μισό μηνα +...οχι που με πανε απο βδομαδα σε βδομαδα...

Δημοσ.

Βρήκες σενάριο εσύ τώρα ...

Ξέρεις πόσα σενάρια παίζουν?

Όταν βλέπω skyrim και civilization καταλαβαίνω εκ των προτέρων... 

δυο απο τα πιο διαδεδομενα παιχνιδια ειναι.Θα επρεπε να παρουσιαζει διαφορετικη εικονα ο "8"πυρηνος.

Δημοσ.

Παιδια, ευχαριστω πολυ για τις συνθεσεις, τελικα ειναι παρα πολλες και πρεπει να τις δω, αν και απο οτι εχω καταλαβει μονο σε επεξεργαστες και καρτες γραφικων διαφερουν, αντε και σε κουτια. να κατασταλαξουμε σε μια-δυο, να τις δω και στο σαιτ του κατ/τος και να επανελθουμε για να συζητησουμε παλι, αλλα με λιγοτερες επιλογες, γιατι ψιλοχαθηκα λιγο.

Η αληθεια ειναι οτι αφου δεν ειμαι δυνατος gamer απ΄οτι βλεπω μπορω να φτιαξω μια πολυ δυνατη συνθεση για τα υπολοιπα πραγματα που κανω με τον υπολογιστη. Απλα αφου ειπα οτι δεν ξερω να αξιολογησω εγω τα parts δεν μπορω να εκφερω και αποψη, δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ των καρτων γραφικων ουτε μεταξυ των επεξαργαστων(μονο ονομαστικα τους ξερω).

Τωρα αντικειμενικα, ας βαλω και μια καλυτερη καρτα γραφικων ή εναν καλυτερο επεξεργαστη, ή ψυκτρα ή τροφοδοτικο κλπ, και ας μην τα χρειαζομαι στην παρουσα φαση, ειμαι σιγουρος ομως οτι στο μελλον μπορει και να τα χρειαστω, ας ειμαι ετοιμος λοιπον..

Ενταξει κι΄αν φτασει τα 800€, αφου γλιτωνουμε τα μεταφορικα, ας το παρει το ποταμι.

Τουλαχιστον θα εχω κανει μια αγορα pc που να αξιζει τον κοπο και το κοστος.

Δημοσ.

τωρα πουυ είπατε digital master ακομα περιμένω την 6870...και τ παραγγελία την ειχα κανει στης 2/1/13...τους παίρνω καθε βδομαδα τηλ και με πανε απο τετάρτη σε τεταρτη..και μια δευτερα που τους ειχα παρει τηλ ειχαν το θράσος και μου ειπαν ''δεν ξερω ποιος και γιατι σας ειπε τεταρτη,θα παραλάβετε πεμπτη-παρασκευη''σημερα τους πέρνω και μου λενε Σάββατο θα παραλάβετε καλα του κανω...αμα δεν ερθει μεχρι τ δευτερα παραγγέλνω μια 7770 δεν ακυρώνω τ δικια τους παραγγελία για να φανε και τα μεταφορικά στη μαπα... :mad: 

Δυστυχώς βρε φίλε έπεσες στη περίπτωση αυτή ακριβώς που ήδη αναφέρθηκε. Απογραφή κτλ.

Εγώ όσες φορές έχει τύχει να θέλω να παραγγείλω από τέτοια καταστήματα εκτός Αθηνών που είμαι, κάτι με κρατάει στο τέλος και δεν!

Αρκετές φορές έχω προτιμήσει να δώσω πχ 10€ παραπάνω, για λόγους διαθεσιμότητας. Μεγάλο πράγμα για ένα κατάστημα και κατ' εμέ ο 1ος παράγοντας αξιολόγησης και 2ος η ποικιλία. ;)

Δημοσ.

Παιδια, ευχαριστω πολυ για τις συνθεσεις, τελικα ειναι παρα πολλες και πρεπει να τις δω, αν και απο οτι εχω καταλαβει μονο σε επεξεργαστες και καρτες γραφικων διαφερουν, αντε και σε κουτια. να κατασταλαξουμε σε μια-δυο, να τις δω και στο σαιτ του κατ/τος και να επανελθουμε για να συζητησουμε παλι, αλλα με λιγοτερες επιλογες, γιατι ψιλοχαθηκα λιγο.

Η αληθεια ειναι οτι αφου δεν ειμαι δυνατος gamer απ΄οτι βλεπω μπορω να φτιαξω μια πολυ δυνατη συνθεση για τα υπολοιπα πραγματα που κανω με τον υπολογιστη. Απλα αφου ειπα οτι δεν ξερω να αξιολογησω εγω τα parts δεν μπορω να εκφερω και αποψη, δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ των καρτων γραφικων ουτε μεταξυ των επεξαργαστων(μονο ονομαστικα τους ξερω).

Τωρα αντικειμενικα, ας βαλω και μια καλυτερη καρτα γραφικων ή εναν καλυτερο επεξεργαστη, ή ψυκτρα ή τροφοδοτικο κλπ, και ας μην τα χρειαζομαι στην παρουσα φαση, ειμαι σιγουρος ομως οτι στο μελλον μπορει και να τα χρειαστω, ας ειμαι ετοιμος λοιπον..

Ενταξει κι΄αν φτασει τα 800€, αφου γλιτωνουμε τα μεταφορικα, ας το παρει το ποταμι.

Τουλαχιστον θα εχω κανει μια αγορα pc που να αξιζει τον κοπο και το κοστος.

Ολα τα συστήματα από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο που προτάθηκαν είναι παρα μα πάρα πολύ δυνατά ! Τόσο δυνατά που πολλές φορές η ισχύ τους θα σου είναι άχρηστη ! 

Απλά κοίταξε να βάλεις μια καλή καρτούλα επάνω ! Η 6870 που είναι 40% ποιο δυνατή από την 7770 κοστίζει στο digitalmaster ΜΟΝΟ 133€ ενώ σε άλλα καταστήματα το κόστος της φτάνει και στα 170€ !!! 

Αξίζει λοιπόν να την έχεις για βάθος χρόνου περισσότερο! Μπορεί να τρέξει και τα ποιο βαριά παιχνίδια με μερικές παραχωρήσεις σε φίλτρα σε full hd και νομίζω πως είναι μια απολύτως value for money επιλογή !

Σου έχω βάλει και πολύ καλή μητρική και αναβαθμίσιμη σε μελλοντικόυς επεξεργαστές ώστε να μπορείς στο μέλλον να αναβαθμιστείς σε κάτι καλύτερο με ελάχιστο κόστος !  

Η σύνθεση που σου έκανα η τελευταία έχει επάνω της ποιοτικότατα parts σε κάθε τομέα ! Κοίταξέ την, έχει καλό κουτί και ίσως να μπορέσεις να βάλεις για κουτί και το :

CORSAIR Κουτί PC Carbide Series 200R CC-9011023-WW

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=ef607f2f-2f63-4bab-a2ee-143f0b31f805

200R-01b.jpg

200R-12b.jpg

Δημοσ.

H τελευταία από το digitalmaster είναι ποιο ποιοτική σε κουτί , τροφοδοτικό, μητρική από τις υπόλοιπες !

Αυτό το κατάφερα γιατί έκοψα από την κάρτα γραφικών ! Στο πρώτο σύστημα που σου έφτιαξα έχω βάλει την 7870 που είναι μια από τις πολύ δυνατές κάρτες του σήμερα για gaming στα 215€ ! 

Από τα 215€ λοιπόν  πήγα στα 133€ σε κάρτα που όμως μπορεί να ανταποκριθεί σε gaming , και έβαλα ποιο ποιοτικά parts σε όλα τα υπόλοιπα ! :-D

Δες και το 200R για κουτί , είναι πολύ καλό και ταυτόχρονα σοβαρό !

Δημοσ.

Καταλαβα, απλα αν θελω μπορω να βαλω το κουτι της corsair που εβαλες πιο πανω. Ετσι δεν ειναι , γιατι γραφεις ισως να μπορω να το βαλω. Ισως, λογω παραπανω χρηματων ή λογω του οτι δεν εισαι σιγουρος αν μπαινουν τα parts της συγκεκριμενης συνθεσης σε αυτο ?

Δημοσ.

Δες και το 200R για κουτί , είναι πολύ καλό και ταυτόχρονα σοβαρό !

+1 για το κουτι adtakhs...μ αρεσε πιο πολυ απ ολα τα κουτια που κοιταγα σε threads το τελευταιο μηνα σ αυτη τη τιμη!

Δημοσ.

Τσεκαρετε που εχει τον μπροστινο ανεμηστηρα. Καλο ειναι να τοποθετηθει αλλος ενας χαμηλοτερα ή να αλλαξει αυτος θεση πιο χαμηλα, αλλιως δεν δημιουργειται καλο airflow.

Δημοσ.

Αυτό που λες πιο πάνω φίλε μου, δεν γνωρίζω πως να το κάνω εγώ. Υπάρχει κάποιο τέτοιο κουτί που πλήρει αυτή την προδιαγραφη; Αν υπάρχει και είναι και καλύτερο έτσι όπως το λες να δούμε ένα τέτοιο.

Δημοσ.

Αυτό που λες πιο πάνω φίλε μου, δεν γνωρίζω πως να το κάνω εγώ. Υπάρχει κάποιο τέτοιο κουτί που πλήρει αυτή την προδιαγραφη; Αν υπάρχει και είναι και καλύτερο έτσι όπως το λες να δούμε ένα τέτοιο.

Δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα ! Ενα σκληρό και έναν SSD θα βάλεις οπότε θέμα θερμοκρασίας στους σκληρούς δεν παίζει ! Μια χαρά είναι ο ανεμιστήρας εκεί που είναι !

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...