Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ναι. Σε όλες τις δουλείες που αναφέρει ο φίλος πέρα από τις πολυνηματικές ο 3470 είναι μακράν καλύτερος και σε ερασιτεχνική ενασχόληση με πολυνηματικές η διαφορά είναι αμελητέα. Η 7770 είναι ήδη overkill για τα παιχνίδια που αναφέρει. Δεν καταλαβαίνω γιατί γελάς. Τα λεφτά πέφτουν στην ποιότητα και την εμπειρία χρήσης.
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αυτά που κάνει ο φίλος είναι απλά πράγματα ! Το μόνο που κάνει την διαφορά ανάμεσα στους επεξεργαστές όπως είπες και εσύ είναι το multitasking δηλαδή η παράλληλη ενασχόληση του επεξεργαστή με πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα ! Εκεί συγνώμη Δεινόσαυρε αλλά ο 3470 είναι πολύ πίσω ! Επίσης είναι πίσω και σαν σύνολο πλατφόρμας σε αναβαθμισιμότητα και πληρότητα ! + Ότι με την πρότασή μου θα παίζει ότι παιχνίδι θέλει αφού δεν έχει τρελές απαιτήσεις για μια 5 ετία ...
jgavaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μια μικρη λεπτομερεια να πω μονο, χωρις να εχω κοιταξει τα κουτια που μου προτεινετε (περα απο τις φωτο που εβαλε ο Τακης ( παιρνω το θαρρος να σε λεω Τακη γνωριζοντας το ονομα σου απο αλλα posts σου)) Θα ηθελα το κουτι να εχει οσο πιο πολλες usb θυρες εξωτερικες (και 2.0 αλλα και 3.0) διοτι εχω αρκετο πραμα να συνδεσω επανω (σκληρους δισκους, εκτυπωτη, μηχανικο πληκτρολογιο, εξωτερικη καρτα ηχου, web camera κλπ) Σας ευχαριστω θερμα παντως για την ανταποκριση. Τωρα στα γεραματα (39 ετων), μου ηρθε να φτιαξω καινουριο pc... αλλα περναει ευχαριστα η ωρα και θα ηθελα ενα καλο μηχανημα , γιατι μεχρι τωρα ολο ετοιμα επαιρνα και μετα απο λιγα χρονια σερνοντουσαν.
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δες και αυτές τις δυο συνθέσεις ! Άλλαξα κάρτα γραφικών αρχικά με την 7850 και στο άλλο με την 6870 και και έβαλα μεγαλύτερο σκληρό δίσκο και ψήκτρα επεξεργαστή και έριξα και λίγο την τιμή ! Αν θες περισσότερες usb μπροστά στο κουτί βάλε ένα front panel ! http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31939&cat=16 1
giokou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ο Δεινόσαυρος έχει απόλυτο δίκιο εξ αρχής. Η σύνθεσή του από Πλαίσιο με τον Α10 είναι ΟΚ από χρήματα και με 0 μεταφορικά και το συναρμολογούν αυτοί. Η μοναδική μου ένσταση είναι το κουτί. Μιας και το budget το επιτρέπει άνετα, ας πάρει ένα πολύ καλύτερο κι ας το πληρώσει παραπάνω σε αυτούς (δυστυχώς): http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/pc-cases-koutia/Corsair-Carbide-200R-Gaming-case-Midi-Tower-Black-CC-99011023-WW.htm Ούτε 6300, ούτε 8320 ούτε 7870 ούτε 7850 ούτε καν 7770 δεν χρειάζονται, μην είμαστε παράλογοι ρε παίδες! Όταν και εάν χρειαστεί καλύτερη, απ' την ήδη αρκετά δυνατή για τα δεδομένα της ενσωματωμένη 7660D, τότε πάει και παίρνει μια discrete.
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δες και από το παρακάτω κατάστημα που έχει δωρεάν μεταφορικά ! http://www.digital-master.gr/el-gr/Default.aspx
Millennium Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 To d-m τελικα στελνει παντου Ελλαδα με δωρεαν μεταφορικα?
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ναι το γράφει στον τρόπο αποστολής ! Το κόστος των μεταφορικών στο κατάστημά μας πλέον έχει ελαχιστοποιηθεί έπειτα από τη νέα συνεργασία της εταιρείας μας με την ACS Courier με αποτέλεσμα οι αποστολές να είναι δωρεάν.
spirosd2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ναι είναι δωρεάν αλλά χρεώνει 5€ αντικαταβολή και πρέπει να γίνει κατάθεση 10% του ποσού αν αυτό ξεπερνάει τα 400€. Δεν είναι και άσχημα πάντως έχει καλές τιμές σε πολλά προϊόντα. edit: και 6 άτοκες δόσεις για αγορές με πιστωτική κάρτα. 1
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Και 5€ να χρεώνει όταν παίρνεις 15KG εμπόρευμα είναι τίποτα. Αν τους βάλεις όλα τα λεφτά στην τράπεζα δεν πληρώνεις βέβαια μια ! Πάντως είναι το μοναδικό κατάστημα γιατί έψαχνα για ώρα να βρω, που μπορεσα να χωρέσω και καλή μητρική και καλό τροφοδοτικό και ψήκτρα και 8320 και 6870 και να βάλω και καλό κουτί ! Στις άλλες περιπτώσεις τα κουτιά ήταν κατώτερα .
kostas.K Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 τωρα πουυ είπατε digital master ακομα περιμένω την 6870...και τ παραγγελία την ειχα κανει στης 2/1/13...τους παίρνω καθε βδομαδα τηλ και με πανε απο τετάρτη σε τεταρτη..και μια δευτερα που τους ειχα παρει τηλ ειχαν το θράσος και μου ειπαν ''δεν ξερω ποιος και γιατι σας ειπε τεταρτη,θα παραλάβετε πεμπτη-παρασκευη''σημερα τους πέρνω και μου λενε Σάββατο θα παραλάβετε καλα του κανω...αμα δεν ερθει μεχρι τ δευτερα παραγγέλνω μια 7770 δεν ακυρώνω τ δικια τους παραγγελία για να φανε και τα μεταφορικά στη μαπα...
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 τωρα πουυ είπατε digital master ακομα περιμένω την 6870...και τ παραγγελία την ειχα κανει στης 2/1/13...τους παίρνω καθε βδομαδα τηλ και με πανε απο τετάρτη σε τεταρτη..και μια δευτερα που τους ειχα παρει τηλ ειχαν το θράσος και μου ειπαν ''δεν ξερω ποιος και γιατι σας ειπε τεταρτη,θα παραλάβετε πεμπτη-παρασκευη''σημερα τους πέρνω και μου λενε Σάββατο θα παραλάβετε καλα του κανω...αμα δεν ερθει μεχρι τ δευτερα παραγγέλνω μια 7770 δεν ακυρώνω τ δικια τους παραγγελία για να φανε και τα μεταφορικά στη μαπα... Αρχές του χρόνου όλες οι εταιρίες κλείνουν για μερικές ημέρες και κάνουν εκκαθάριση ! Κλείνουν οι αντιπρόσωποι οι εισαγωγείς κ.λ.π. Λογικό είναι ! Εγώ έχω κάνει παραγγελία από διάφορα καταστήματα μια ντουζίνα πράγματα και μόλις τώρα άρχισαν να έρχονται !
spirosd2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αφού βρήκες ακόμα να πωλείται η 6870 πάλι καλά.
3DJIN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 καλα δεν ειναι και το τερας σε multitasking :http://techreport.com/review/23750/amd-fx-8350-processor-reviewed/9 μια χαρα τα πανε και οι μπλε,θα συμφωνησω με Δεινοσαυρο.
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 καλα δεν ειναι και το τερας σε multitasking :http://techreport.com/review/23750/amd-fx-8350-processor-reviewed/9 μια χαρα τα πανε και οι μπλε,θα συμφωνησω με Δεινοσαυρο. Βρήκες σενάριο εσύ τώρα ... Ξέρεις πόσα σενάρια παίζουν? Όταν βλέπω skyrim και civilization καταλαβαίνω εκ των προτέρων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα