Pelegolas Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δες επισης μηπως εχει η οθονη σου κουμπακι για εναλλαγη source μηπως εχει κολησει για καποιο λογο στο analog Το έχω δοκιμάσει 15 φορές. Το έχω βάλει automatic μετά dvi τίποτα
Silverage Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δοκίμασες να συνδέσεις τον υπολογιστή με το καλώδιο dvi σε κάποια άλλη οθόνη ή και τηλεόραση να δεις αν δουλεύει; Α, και η οθόνη σου έχει θύρα displayport όχι hdmi.
Pelegolas Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δοκίμασες να συνδέσεις τον υπολογιστή με το καλώδιο dvi σε κάποια άλλη οθόνη ή και τηλεόραση να δεις αν δουλεύει; Α, και η οθόνη σου έχει θύρα displayport όχι hdmi. Σε άλλη οθόνη ή τηλεόραση δεν υπάρχει δυνατότητα (μόνο με μετακόμιση). Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ σύνδεση με hdmi. Μόνο dvi % vga. Δοκίμασα άλλα καλώδιο dvi
mourtias Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 αν δεν βρεις μια οθόνη να δοκιμάσεις δε θα βγάλεις άκρη. πάντως δοκίμασε να απεγκαταστήσεις ότι ντραιβερς έχεις για γραφικά και κάνε επανεκκίνηση μόνο με το dvi καλώδιο. μπες και στο bios και ρίξε μια ματιά αν η μητρική σου έχει ενσωματωμένα γραφικά και σου άλλαξε καμιά ρύθμιση..
Pelegolas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 αν δεν βρεις μια οθόνη να δοκιμάσεις δε θα βγάλεις άκρη. πάντως δοκίμασε να απεγκαταστήσεις ότι ντραιβερς έχεις για γραφικά και κάνε επανεκκίνηση μόνο με το dvi καλώδιο. μπες και στο bios και ρίξε μια ματιά αν η μητρική σου έχει ενσωματωμένα γραφικά και σου άλλαξε καμιά ρύθμιση.. Δεν έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών. Το άλλο με τους drivers το έχω ήδη κάνει
tasos555 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 φίλε η οθόνη σου δεν έχει hdmi άλλα DisplayPort νομίζω πως είναι καλύτερο το DisplayPort δες και εδώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.161864 η καρτα σου όμως έχει μόνο hdmi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα