Pelegolas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ σαν να μην πόσταρα ένα πράμα... Με συγχωρείς. Διάβασα τι έγραψες. Είναι στο πρόγραμμα να δοκιμάσω άλλα δεν είναι εύκολο
ninos30 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Με συγχωρείς. Διάβασα τι έγραψες. Είναι στο πρόγραμμα να δοκιμάσω άλλα δεν είναι εύκολο Απλά πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις ότι δεν έχεις θέμα HW προτού αρχίσεις να ψάχνεσαι με άλλες λύσεις. Γιατί είναι περίεργο αυτό που λες ότι σου κάνει
Pelegolas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Απλά πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις ότι δεν έχεις θέμα HW προτού αρχίσεις να ψάχνεσαι με άλλες λύσεις. Γιατί είναι περίεργο αυτό που λες ότι σου κάνει Αυτό που με προβληματίζει ότι δεν είναι θέμα hardware είναι ότι με τα xp με τα ίδια δεν είχα πρόβλημα. Ξαφνικά στα 7 έχω
bog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Το dvi καλώδιο το συνδέεις απευθείας και με τις 2 συσκευές ή με κάποιο ''adaptor''? 1
Pelegolas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Το dvi καλώδιο το συνδέεις απευθείας και με τις 2 συσκευές ή με κάποιο ''adaptor''? Απευθείας.
bog Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 1. Κατέβασε καινούργιους drivers απο το site της κάρτας σου κ της οθόνης σου(αν έχει) 2. Δοκίμασε άλλο καλώδιο. 3. Δοκίμασε την σε άλλον υπολογιστή με dvi και με το αρχικό καλώδιο και πες μας αν δουλεύει (όπως σου είπε ο ninos30) επίσης δές μήπως πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις στην καρτα γραφικών η στην οθόνη. To HDMI παίζει κανονικά;
Pelegolas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 1. Κατέβασε καινούργιους drivers απο το site της κάρτας σου κ της οθόνης σου(αν έχει) 2. Δοκίμασε άλλο καλώδιο. 3. Δοκίμασε την σε άλλον υπολογιστή με dvi και με το αρχικό καλώδιο και πες μας αν δουλεύει (όπως σου είπε ο ninos30) επίσης δές μήπως πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις στην καρτα γραφικών η στην οθόνη. To HDMI παίζει κανονικά; HDMI δεν έχω δοκιμάσει DRivers έχω τους τελευταίους Καλώδιο θα δοκιμάσω το σκ Άλλος υπολογιστής δύσκολο
Pelegolas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Καλώδιο δεν δούλεψε. Με βλέπω πλαίσιο να δω μην έχει θέμα η κα΄ρτα
Pelegolas Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Το πήγα πλαίσιο τελικά και μου είπαν ότι η κάρτα δεν έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Το θέμα είναι για το γαμώτο
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Με βλέπω να μένω στο vga. ειναι τραγικο. δες μηπως εχει προβλημα η οθονη
disqualified Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ενω εχεις και το vga Και το dvi συνδεδεμενα πανω στην οθονη κανε καταργηση της εγκαταστασης του προσαρμογεα οθονης εχοντας επιλέξει την διαγραφή των παλιων drivers και μετα κανε παλι ανιχνευση υλικου και δες αν λειτουργησει
VasKag Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 λες οτι εκανες αναβαθμιση απο xp σε 7. εκανες upgrade ή εκανες καινουρια εγκατασταση? μηπως η κοπια των 7 που εβαλες εχει καποιο προβλημα? (εκτος αν εβαλες αυθεντικα οποτε παω πασο).
Pelegolas Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 λες οτι εκανες αναβαθμιση απο xp σε 7. εκανες upgrade ή εκανες καινουρια εγκατασταση? μηπως η κοπια των 7 που εβαλες εχει καποιο προβλημα? (εκτος αν εβαλες αυθεντικα οποτε παω πασο). Έκανα νέα εγκατάσταση. Για την κόπια δεν μπορώ να βάλω το χέρι στην φωτιά. Για καλή μου την έδωσαν
disqualified Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δες επισης μηπως εχει η οθονη σου κουμπακι για εναλλαγη source μηπως εχει κολησει για καποιο λογο στο analog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα