nike1600 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια... Εχω forthnet και επειδη μου δωσανε το huwei πηρα απο εναν φιλο το thomson. Το ειχα βαλει και επαιζε μια χαρα... Εκανα ενα reset και τοτε βγηκε η οθονη με το θαυμαστικο στο πλαισιο συνδεσης....Eβαλα το cd της εγκαταστασης και εδωσα λαθος username με αποτελεσμα να μην συνδεεται... Πηγα στο 192.168.1.254 και εκανα resetup τα εβαλα ολα σωστα αλλα τπτ παλι δεν συνδεεται ενω τα λαμπακια ειναι πρασινα (και του ιντερνετ) Τι να κανω? AA επισης τρωει και κατι κολληματα... Π.χ βγαζω την ethernet και το λαμπακι μενει πρασσινο
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 καντο ενα Hard reset μια δυο φορες και ξανασεταρε το.οχι δεν βαζεις ποτε το cd.απο την ip πας και βαζεις απλα username και password.καλο θα ηταν να το κανεις και κανα firmware update.και ειναι κλασσεις καλυτερο απο το huawei.επισης οταν βγαλεις το Huawei πριν βαλεις το Thomson περιμενε 5-10 λεπτα γιατι υπαρχει περιπτωση να μην συνδεθει για αλλο λογο (μην τα αναλυσουμε ολα και γινει μπερδεμα)
nike1600 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Οκ ενα firmware update εκανα και εστρωσε αλλα μολις ειδα οτι συγχρονιζει μισο mbps λιγοτερο απο το baudtec του οτε (το ασπρο που λεει conn-x) Γιατι αυτο?
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 καθε ρουτερ ειναι διαφορετικο με διαφορετικο chipset αρα μην περιμενεις οτι ολα θα συγχρονιζουν τα ιδια. firmwares υπαρχουν εδω να δοκιμασεις. http://leoforeia.gr/thomson/ μπορεις να περασεις το generic η καποιο Της forthnet μηπως σου δωσει καλυτερο sync
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 στο v8 βαζεις μονο τα firmware Της v8 οχι της v7.ειναι διαφορετικα ρουτερς και το καθενα εχει τα δικα του firmware.δεν μπορεις να περασεις του ενος το firmware στο αλλο.για το v8 ειναι λιγα τα firmware.2 generic ειναι και μετα υπαρχει και της forthnet το 8.2.7.8.to 8.2.7.8 βγαινει και σε generic..εγω αυτο εχω βαλει στο ενα 585 που εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα