Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,οπως λεει και ο τιτλος αξιζει να παω απο 5770 σε 7770???τι διαφορα δυναμικοτητας εχουν οι δυο καρτουλες???ευχαριστω!

Δημοσ.

Μείνε εκει που είσαι.. αν υποθέσουμε οτι θα την πουλήσεις 50 θέλεις αλλα 65 περίπου για μια ουσία ιδια κάρτα που δεν θ'αλλαξει τίποτα απο την καθημερινότητα σου εκτός απο εμφάνιση εγγύηση.

Δημοσ.

Αν πουλησεις την δικια σου και βρεις να αγορασεις μεταχειρισμενη τοτε προχωρα.Για καινουργια δεν αξιζει το χρημα ουτε την αποδοση.

Δημοσ.

γυρω στο 18-20%.7770 πουλαει ενα παλικαρι μεταχειρισμενη 60 ευρω μονο γτ δεν εχει το κουτι της αλλα εχει κανονικα εγγυηση.ρωτησα για ενα φιλαρακι μ ! τσεκαρε το ειναιπολυ καλη τιμη!

Δημοσ.

ρωτησα αλλα δυστηχως εχει πουληθει...anyway σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!

τπτ φιλε μ....εγω στην θεση σου θα πουλαγα αυτη που εχεις...και  θα πηγαινα σε μεταχειρησμενη 6870 ! πλεον τις πουλανε 90-100!

ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και αξιζει πολυ!

piC58.png

• Like 1
Δημοσ.

..και το τις % δεν έχει καμία απολύτως σημασία το θέμα είναι θα μπορέσεις να προσθέσεις έστω άλλο ένα detail σε κάποιο παιχνίδι σε σχέση με την προηγούμενη ? η απάντηση είναι όχι.. Φυσικά η ευκαιρία ήταν ευκαιρία.

• Like 1
Δημοσ.

τπτ φιλε μ....εγω στην θεση σου θα πουλαγα αυτη που εχεις...και  θα πηγαινα σε μεταχειρησμενη 6870 ! πλεον τις πουλανε 90-100!

piC58.png

κατι τετοιο σκοπευω να κανω...καθε μερα κοιταω τις αγγελιες περιμενοντας την καταλληλη ευκαιρια!που θα παει κατι θα βρεθει....αα ενημερωτικα μονο,η 5770 που εχω και ειναι ακομα με κανα 5αρι μηνες εγγυηση ποσο λες να πιασει??κανα 50αρι ειναι καλα???

Δημοσ.

και 60 φευγει εφοσον εχεις την εγγυηση  οπως λες!50 θα φυγει αερα  πολυ γρηγορα :)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μια χαρά και αξιοπρεπείς τιμή αν είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με υπόλοιπο εγγύησης μπορείς και 60

Edit > Αντίλαλος     ^

• Like 1
Δημοσ.

piC58.png

Γιατι τα ποσταρετε αυτα βρε παιδια???Δεν εχουν καμια απολυτως πληροφορια για τις επιδοσεις των καρτων..ειναι τοσο απλο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...