VagosM Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για σας , Έχω κάνει μια εφαρμογή και ήθελα να προσθέσω διαφημίσεις , έγινα μέλος στην mobfox έβαλα το κομμάτι του κώδικα που χρειάζεται για να εμφανίζονται οι διαφημίσεις και εμφανίζονται όλα καλά μέχρι εδώ το πρόβλημά μου ή απορία μου καλύτερα είναι γιατί εμφανίζει μόνο για το FB διαφήμισή πώς μπορώ να βάλω άλλες διαφημίσεις?ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2013 από VagosM
nilosgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τις διαφημίσεις τις διαλέγει η mobfox. Εσύ αν θες μπορείς να πας απ το control panel του mobfox και να αλλάξεις τους τύπους/κατηγορίες διαφημίσεων που θα εμφανίζονται και νομίζω και τη συχνότητα. 1
VagosM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ένα πρόβλημα που παρατήρησα στο Desire μου εμφανίζει κανονικά της διαφημίσεις σε ένα tablet to galaxy δεν της εμφανίζει..Για ποιον λόγο?
nilosgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ευτυχως ή δυστυχως χρησημοποιω μονο admob... Δε ξερω να σου απαντησω σιγουρα. Ισως καποιος αλλος συμφορουμιτης ξερει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα