Προς το περιεχόμενο

Logitech Speaker System Z623 141 euro - get it now

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πιο χαμηλη τιμη μεσα στο skroutz

Αξιζουν τα ηχεια αυτα τελικα??εχω διαβασει οτι εχει πολυ δυνατο γουφερ αλλα οτι δεν βγαζει με τιποτα 200 rms...καποιος που τα εχει να μας πει τη γνωμη του...???

http://www.getitnow.gr/prod/perifereiaka/iheia/logitech-z-623/prod561637pp/

Επεξ/σία από jimcat
Δημοσ.

Ουσιαστικά είναι ο διάδοχος των Z-2300.

Είχα και τα 2 στην κατοχή μου για πολύ καιρό. Θεωρητικά και τα 2 είναι στα 200WRms. Τα 2300 ήταν πιο δυνατά και μπούκωναν λιγότερο σε εντάσεις κοντά στο max volume. Επίσης είχαν αισθητά πιο έντονο μπάσο από το sub.

Τα 623 όμως έχουν πιο καθαρό ήχο και είναι σαφώς πιο όμορφα αισθητικά.

Θα σε καλύψουν πλήρως. Πιστεύω είναι από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) σύστημα 2.1 σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Αν θυμάμαι καλά σε κάποια φάση τα είχαν στα €120... 

• Like 1
Δημοσ.

Είχα και τα 2 στην κατοχή μου για πολύ καιρό. Θεωρητικά και τα 2 είναι στα 200WRms. Τα 2300 ήταν πιο δυνατά και μπούκωναν λιγότερο σε εντάσεις κοντά στο max volume. Επίσης είχαν αισθητά πιο έντονο μπάσο από το sub.

Θα σε καλύψουν πλήρως. Πιστεύω είναι από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) σύστημα 2.1 σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μου

Δημοσ.

Εντάξει γα το πιο όμορφα είναι καθαρά θέμα γούστου. Εχω τα 2300 ( και δεν σκοπεύω να τα αλλάξω ) και τα θεωρώ πολύ πιο όμορφα από τα 623.

Βασικά τα 623 μου φαίνονται πολύ αποτυχημένο design.

Δημοσ.

Εντάξει γα το πιο όμορφα είναι καθαρά θέμα γούστου. Εχω τα 2300 ( και δεν σκοπεύω να τα αλλάξω ) και τα θεωρώ πολύ πιο όμορφα από τα 623.

Το θεμα ειναι στην ποιοτητα ηχου ποσο καλα ειναι...ηχεια υπολογιστη ειναι οχι home cinema για το σαλονι....τα 2300 ποσα rms βγαζουν...?

Δημοσ.

εχετε να προτεινετε κανενα πιο οικονομικο 2.1 set ??και γενικα αν βγει καμια καλη προσφορα για ηχεια ας αναφερθει εδω..ευχαριστω

Δημοσ.

http://forums.logitech.com/t5/Speakers/Is-Logitech-Z-623-the-true-successor-of-Logitech-Z-2300/td-p/541244

Εδω βρηκα μια συγκριση των παλιων z-2300 με τα z-623 πολυ ψαγμενη απο εναν τυπο κ μαλιστα στο επισημο forum  της logitech....εχει φωτο μεσα κ συγκεκριμενα κατι σαν πυκνωτη που γραφει πανω MAX TOTAL OUTPUT POWER 83.3W αυτα ειναι rms...???καποιος που σκαμπαζει απο δαυτα μηπως μπορει να μας διαφωτισει λιγο.......?

Δημοσ.

εχω τα Ζ-2300 εδω και ~3-4 χρονια ,δουλευουν πολυ συχνα πανω απο την μεση(να τριζει ολο το σπιτι) και δεν ειχαν ποτε προβλημα, εννοειται χωρις να μπουκωνουν και να βγαζουν "θορυβο" ... αν ξανα αγοραζα θα επερνα τα ιδια χαλαρα!! 

• Super Moderators
Δημοσ.

πόσο ξενέρα να μην έχουν βγάλει πχ κάνα S750 για 5.1, μήπως έχει πάρει τπτ το μάτι σου για νέο μοντέλο?

Δημοσ.

Βασικά είναι πιο μοντέρνο σχέδιο σε αντίθεση με τα "τετραγωνισμένα" 2300.

Μετά είναι θέμα γούστου...   ;)

• Like 1
Δημοσ.

πόσο ξενέρα να μην έχουν βγάλει πχ κάνα S750 για 5.1, μήπως έχει πάρει τπτ το μάτι σου για νέο μοντέλο?

Αν εννοείς για 75ρια δορυφόρους σε 5.1 όχι νομίζω δεν εχουν βγάλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...