kid4computer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Είναι του φίλου το account αλλά δεν έχει την ίδια οθόνη με αυτή που λές στο αρχικό ποστ ... Καλημερα! Ενας φιλος μου εχει το ιδιο μονιτορ με μενα στην υπογραφη μου M2755D-PZ. Εχει Backlight Bleeding. Ειναι εκτος εγγυησης οποτε μου επιτρεπει να βαλω χερι πανω της. Μπορω καπως να το φτιαξω αυτο? Καπου διαβασα οτι την ανοιγεις και την βαζεις ταινια μονοτικη γυρω απο την οθονη αλλα αναφερονται σε Dell. Ισχυει αυτο, το εχει δοκιμασει κανεις? Το απογευμα που θα παω σπιτι του θα σας δωσω και μερικες φωτογραφιες να μου πειτε αν αξιζει καν τον κοπο να ασχοληθω. Ευχαριστω. Υπογραφή alekasas: PSU: Thermaltake Toughpower 700w Cable Management CPU: INTEL CORE I5-3570K 3.40GHZ MOBO: ASUS P8Z77-V LX RAM: 8 GIGA (4x2) CORSAIR VENGEANCE 1600MHZ HARD DISK: OCZ Agillity 3 120 Giga GPU: AMD HD 6850 1 GIGA MONITOR: LG M2762D-PZ 27'' KEYBOARD: Razer Blackwindow Ultimate MOUSE: Razer Deathadder Re-Spawn SOUND CARD: Asus Xonar DG SPEAKERS: Logitech Z506 5.1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 αχαχαχαχαχαχα EPIC . εχουμε και το καλυτερο watchdog εδω man , ατυχησες
Zergoulini Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μωρε δεν τον κατηγορω δικιο εχει. Λαθος μου που δεν ηξερα οτι απαγορευεται. Αλλα οντως με τον φιλο μου ειμαστε διπλα διπλα σπιτια, (ενοειται εχουμε και LAN) Απλα επιδει ειμαστε μια στο pc του μια στο δικο μου, την παταω 2η φορα που νομιζουν οτι εχω double account. Τεσπα, στο θεμα μας. Εγω εκατσα και την ξαναελυσα την οθονη. Λυνεται εφτασα μεχρι να βγαλω σκετο το panel. Σκεφτηκα να το λυσω και αυτο και να φτασω στο Backlight. Το θεμα ειναι και να φτασω εκει, θα καταφερω τιποτα? Είναι του φίλου το account αλλά δεν έχει την ίδια οθόνη με αυτή που λές στο αρχικό ποστ ... Υπογραφή alekasas: Το οτι δεν εχει κανει refresh τα specs του το εχεις σκεφτει καθολου? Και ξαναλεω, αν προσεξεις η υπογραφη ειναι ιδιες. Εγω εφτιαξα και την δικα μου και την δικη του. Απο τοτε που αλαξε οθονη δεν την εγραψε στην υπογραφη. Ουτε εγω ασχοληθηκα. Τελος, βαρεθηκα να απολογουμαι
alekasas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Παιδια τελικα παρηγγειλα αυτη. http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html Θελω να ρωτησω κατι ομως. Εχω διαβασει στο Goole οτι αντιμετωπιζουν το προβλημα IPS glow effect. Αυτο ισχυει? Η ειναι για ποιο παλια μοντελα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα