Zergoulini Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα! Ενας φιλος μου εχει το ιδιο μονιτορ με μενα στην υπογραφη μου M2755D-PZ. Εχει Backlight Bleeding. Ειναι εκτος εγγυησης οποτε μου επιτρεπει να βαλω χερι πανω της. Μπορω καπως να το φτιαξω αυτο? Καπου διαβασα οτι την ανοιγεις και την βαζεις ταινια μονοτικη γυρω απο την οθονη αλλα αναφερονται σε Dell. Ισχυει αυτο, το εχει δοκιμασει κανεις? Το απογευμα που θα παω σπιτι του θα σας δωσω και μερικες φωτογραφιες να μου πειτε αν αξιζει καν τον κοπο να ασχοληθω. Ευχαριστω.
naturegodtm Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 τράβα της μια μπουνια στο κεντρο και ρίξτην κάτω (οχι οκ αστείο μην το κάνεις , μάλλον θα τα κάνεις χειρότερα)
Zergoulini Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Τελικα την ανοιξα, εβαλα μονοτικη ταινια στις ακρες, την ξανα εδεσα. Τιποτα το ιδιο μενει. Καπου διαβασα σε ενα φορουμ οτι αν την τριψεις με ενα πανακι στις γωνιες, εκει δηλαδη που εχει το προβλημα, το Bleed μειωνεται ισως και φευγει τελειως. Το δοκιμασα και αυτο χωρις αποτελεσμα τελικα. Οριστε και μια φωτογραφια.
Zergoulini Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Σορυ ρε παιδια που κανω συνεχομενο posting αλλα θελω να μαθω γενικα αν επισκευαζεται αυτο. Μπορω να την παω σε μαγαζι με Service Υπολογιστων? Μπορει να επισκευαστει η απλα να παει για καινουρια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 για εκτός εγγύησης δεν αξίζει πιστεύω, πάρε ένα τηλέφωνο και θα καταλάβεις
Zergoulini Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδη εννοεις οτι θα πληρωσω πολλα και δεν συμφερει ε? Αφου το λες εσυ δεν παιρνω τηλεφωνο καν. Για καινουρια εγω του προτεινα αυτη, τι γνωμη εχεις? http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 ένα τηλέφωνο τσάμπα είναι, πάρε για σιγουριά αν και μην ελπίζεις για κάτι φτηνό... μια χαρά είναι, αν δεν τον πειράζουν οι λιγότερες ίντσες...
Zergoulini Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οκ ευχαριστω. Λεω να παρω ενα τηλεφωνο να ρωτησω. Μηπως εχεις κανα τηλεφωνο απο καποιον να μου προτεινεις? Εγω ειμαι επαρχια και δυστηχως τα ''μαστορια'' εδω ειναι ειδος υπο εξαφανιση!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 το service της LG αρχικά...
alekasas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Σωστα ναι. Οκ θα παρω ενα τηλ να δω ποσο θα μου πουνε και θα σε ενημερωσω. Thanks again.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οκ ευχαριστω. Λεω να παρω ενα τηλεφωνο να ρωτησω. Μηπως εχεις κανα τηλεφωνο απο καποιον να μου προτεινεις? Εγω ειμαι επαρχια και δυστηχως τα ''μαστορια'' εδω ειναι ειδος υπο εξαφανιση! Σωστα ναι. Οκ θα παρω ενα τηλ να δω ποσο θα μου πουνε και θα σε ενημερωσω. Thanks again. ωραιότατο double account...
alekasas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Γιατι απαγορευεται ? Πλακα κανω. Ειναι του φιλου το account αυτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 προφανώς... Να διατηρούν ένα λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του forum και δε θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους. http://www.insomnia.gr/forum-34/announcement-13-ÏÏοι-ÏÏήÏηÏ/ Πλακα κανω. Ειναι του φιλου το account αυτο. έχετε και ίδια PC, αδερφή ψυχή να φανταστώ...
alekasas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ops Αυτο δεν το ηξερα αλλα οντως ειναι του φιλου μου αυτο. Μαζι ειμαστε τωρα. Παλι σε καποια φαση μου την ειχανε πει επειδη νομισανε οτι ειχα 2 accounts. Αν θελεις με πιστευεις αν θελεις οχι. Τωρα τι να σου πω... Και ναι, εχουμε τα ιδια PC εκτος απο την καρτα γραφικων αν το εχεις προσεξει...
Millennium Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Banhammer. Ο Thresh ειναι αυστηρος με αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα