Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε πειράζει μάγκες... Και για να κοψω λιγο  και των αέρα μερικών εδω μέσα που νομίζουν οτι επειδη πουλάνε ενα iphone έχουν πιασει τον παπα απο τα γενια:

665€ γνησιο, ελληνικότατο, οτι χρώμα το γουστάρεις, άμεσα ετοιμοπαραδοτο και με την αποδειξη στο ονομα σου και οχι καθε παπαρολογου,

ΑΠΟ VODAFONE - MEΣΩ VODAFONE EXCLUSIVE.

Κοινώς βρίσκεις ένα φοιτητη, στέλνεις ενα sms απο το vodafone κινητο του (εδωσαν σε ολους φέτος πακετα exclusive) παιρνεις τον κωδικο και σου κάνουν άμεσα 10% έκπτωση σε οποιαδήποτε συσκευή ή 20% σε αξεσουαρ.

Καλημέρα!

για iphone ισχυει εκπτωση 5% απο το exclusive που σημαινει το 5αρι των 16Gb οτι βγαινει στα 702ε

Όροι και προϋποθέσεις

• Κάθε συνδρομητής δικαιούται να λάβει συνολικά 2 κωδικούς για έκπτωση 10% σε συσκευές και 6 κωδικούς για έκπτωση 20% σε αξεσουάρ. Οι συσκευές iPhone και τα iPad έχουν έκπτωση 5%.
  • Τα USB sticks για σύνδεση στο internet με mobile broadband δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
  • H προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου του 2013
  • Οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία φορά ο καθένας μέχρι το τέλος της ενέργειας. Όταν χρησιμοποιηθούν παύουν να ισχύουν. Μετά το πέρας της ως άνω προθεσμίας οι κωδικοί θα καθίστανται ανενεργοί και δεν θα μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα Vodafone.
  • Η προωθητική αυτή ενέργεια δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες που θα λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς στα καταστήματα Vodafone
Δημοσ.

Προσοχη  και στα σφραγισμενα ,ενας φιλος μου αγορασε ενα απο ενα που βρηκε σε ενα μπαρακι, και τελικα ειχε ενα ψευτικο iphone μεσα . 

Η ζελατινα εινιαι πολυ ευκολο να τυλιχτει ξανα με ειδικο και φτινο μιχανισμο.

Δημοσ.

για iphone ισχυει εκπτωση 5% απο το exclusive που σημαινει το 5αρι των 16Gb οτι βγαινει στα 702ε

Όροι και προϋποθέσεις

• Κάθε συνδρομητής δικαιούται να λάβει συνολικά 2 κωδικούς για έκπτωση 10% σε συσκευές και 6 κωδικούς για έκπτωση 20% σε αξεσουάρ. Οι συσκευές iPhone και τα iPad έχουν έκπτωση 5%.
  • Τα USB sticks για σύνδεση στο internet με mobile broadband δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.
  • H προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου του 2013
  • Οι κωδικοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία φορά ο καθένας μέχρι το τέλος της ενέργειας. Όταν χρησιμοποιηθούν παύουν να ισχύουν. Μετά το πέρας της ως άνω προθεσμίας οι κωδικοί θα καθίστανται ανενεργοί και δεν θα μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα Vodafone.
  • Η προωθητική αυτή ενέργεια δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις ή προωθητικές ενέργειες που θα λαμβάνουν χώρα κατά καιρούς στα καταστήματα Vodafone

Σωστός... Η ανόητη στο Vodafone ήταν παραπληροφόρηση απο οτι φαινεται τελικα... Το θέμα ειναι μήπως το έκανε όντως 10%...;

Δημοσ.
Δημοσ.

Προσοχη  και στα σφραγισμενα ,ενας φιλος μου αγορασε ενα απο ενα που βρηκε σε ενα μπαρακι, και τελικα ειχε ενα ψευτικο iphone μεσα . 

Η ζελατινα εινιαι πολυ ευκολο να τυλιχτει ξανα με ειδικο και φτινο μιχανισμο.

καλά, είναι δυνατόν? πίστεψε ότι μπορεί να έχει αληθινό iphone μέσα, επειδή ήταν σφραγισμένο? κι εμένα μου κολλούσε ένας τύπος προχτές στο Κολωνάκι με ένα iphone 5 κουτάτο και μου το έδινε 200 ευρώ και καλά. αν μου το πούλαγε 500 μπορεί να τον πίστευα  :-D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...