Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

έχω ι5 quad core με 8GB Ram. Τώρα έχω μια 5770 και δεν μπορώ να σηκώσω τα shadows σε ανάλυση 1920χ1200. Ποια κάρτα να αγόραζα για να μην έχω θέμα και να μπορώ να παίξω και άλλα games με καλά γραφικά. Να είναι οικονομική, γύρω στα 150ε, αν είναι και μεταχειριζμένο ακόμα καλύτερα.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

με 5770 δεν παιζεις max out το λολ?κατι δεν λες καλα....εδω με 4850 1gb παιζει σε full ολα στο τερμα με 60 fps....

• Like 1
Δημοσ.

με 5770 δεν παιζεις max out το λολ?κατι δεν λες καλα....εδω με 4850 1gb παιζει σε full ολα στο τερμα με 60 fps....

Εγω με 6870 σε 1600χ900 δεν μπορω να βαλω AA. Πεφτουν τε fps σε στιγμες δρασης και αυτο ειναι καταστροφικο για τετοιου ειδους παιχνιδια. Θελεις 60 fps καρφωτα.

Δημοσ.

εγω που παιζω λολ απο το λαπτοπ  η 6990m ειναι σαν 6870 περιπου σε αποδοση τα εχω ολα τερμα και ποτε δεν κανει drop frames 60 καρφι οπως λες....και οταν το βαζω σε benchmark mode φτανω 110 fps αλλα κανει drops αλλα μικρα που δεν τα καταλαβαινεις  .....

Δημοσ.

εγω που παιζω λολ απο το λαπτοπ  η 6990m ειναι σαν 6870 περιπου σε αποδοση τα εχω ολα τερμα και ποτε δεν κανει drop frames 60 καρφι οπως λες....και οταν το βαζω σε benchmark mode φτανω 110 fps αλλα κανει drops αλλα μικρα που δεν τα καταλαβαινεις  .....

Ναι αλλά τι ανάλυση βγάζει το λάπτοπ? δοκίμασε σε οθόνη 1080p με όλα τέρμα και ξανά πες μας!

Δημοσ.

Οχι δεν χρειαζεται, ενδεικτικα το ειπα. Τα υπολοιπα εννοειται στο full σε benchmark mode. Με το mlaa ετσι και αλλιως εξαφανιζονται όλες οι ατελιες.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα διαβασω reviews για τις κάρτες που είπατε και θα ξαναποστάρω. Όσο για το LOL, που έχει AA επιλογή; Το θέμα με το lol είναι οι σκιές που και στο low να τα βάλω σε team fight πέφτει στα 25 με 30 στιγμιαία και είναι καταστροφικό. Όσο για το benchmark setting έμενα πάει μέχρι 60fps λόγο v-sync και monitor στα 60hz.

Δημοσ.

Ναι αλλά τι ανάλυση βγάζει το λάπτοπ? δοκίμασε σε οθόνη 1080p με όλα τέρμα και ξανά πες μας!

full hd βγαζει....επισης ετσι παιζω μερικες φορες για χαβαλε στην 42αρα full hd..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...