Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εφτιαξα ενα καινουργιο πυργο με επεξεργαστη amd Α8 x4 3850 4 πυρηνο με καρτα γραφικων μαζι.. ram 8gb kinghston k motherboard ashrock a55 hvs με amd chipset, και σκληρο 1 tera..το τροφοδοτικο μου ειναι 400αρι..ολα δουλευουν ρολοι δοξα το θεο..το θεμα μου ειναι πωW τρεχουν τα παιχνιδια μου σε πολυ χαμηλα γραφικα τη στιγμη που εχω πολυ καλη οθονη ομως θα ηθελα κατι καλυτερο περα απο τη καρτα γραφικων on board στον επεξεργαστη.(φοραει μια radeon hd 6550D)..Τι μου προτεινετε??ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Με 133€ παιρνεις την 6870 που ειναι λιιιγο χειροτερη απο την gtx 650ti,αλλα ειναι παρα πολυ καλο VFM για αυτα τα λεφτα.

Με 150€ παιρνεις την 650ti μονοδρομος σε αυτο το ευρος τιμης.

Τι θα καναμε εμεις στην θεση σου??? Θα μαζευαμε αλλα 15-20€ και θα παιρναμε την 7850,η οποια ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη απο 650ti. Τα 20€ παραπανω δλδ τα υπεραξιζει με αυτα που προσφερει σε συγκριση με την 650ti.

Διαλεξε και παρε.

Δημοσ.

Δεςεδω http://www.techspot.com/review/603-best-graphics-cards/page3.html τσεκαρει 16 παιχνιδια με τους τελευταιους driver της ΑΤΙ,οποτε τα συμπερασματα δικα σου :)

Σε ultra settings ειναι αυτα,οποτε χωρις ΑΑ και shadows τα fps συνηθως πιανουν και 60fps που ειναι το ζητουμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...