Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!

μιας που η εποχη που σαν φοιτητης θα παρω τα 1000 ευρω δωρο απο το κρατος....

ειμαι σε αναμεσα σε 2 θεματα.....εχω το λαπτοπ της υπογραφης μου το οποιο το συνδεω πολυ συχνα σε 42αρα full και παιζω crysis κλπ παιχνιδια  σε high settings.

και σκεφτομαι.....να κοτσαρω εναν ssd πανω και να παρω μια οθονη 23-24 ιντσες ips panel  με 2ms αποκριση?και να το κανω μοντα το λαπτοπ να ανοιξω το καπακι εκει που εχει τις σιτες και να εφαρμοσω μονιμα φουρφουρια και να το εχω σαν desktop?(πληκτρολογιο gaming+mouse εχω) η να το κανω οπως σκεφτομουν να το πουλησω  το λαπτοπ κανα 800αρι ολα  + να κοτσαρω αλλα 600-700 ακομα να φτιαξω  ενα δυνατο desk?

η φορητοτητα με νοιαζει κατα μια εννοια γτ φοιτητης ειμαι.....μια απο εδω....μια απο εκει .... :D

για πειτε γνωμες τσακαλια!

-----------------> SAger Np8170 8gb ram 1333 mhz,cpu 2670qm,Gpu 6990m,panel 17.3 full HD 1920 x1080 super clear ultra high led, Hdd 500gb,Sound card sound blaster compatible 3d audio THX PRO

Δημοσ.

Να κρατησεις το laptop σου και να χρησιμοποιησεις τα 1000 + 600/700 για αν παρεις καινουριο desktop. Ηδη ειναι πολλα τα χρηματα δε βλεπω το λογο να πουλησεις το laptop. Η φορητοτητα εχει τα πλεονεκτηματα της.

Δημοσ.

Να κρατησεις το laptop σου και να χρησιμοποιησεις τα 1000 + 600/700 για αν παρεις καινουριο desktop. Ηδη ειναι πολλα τα χρηματα δε βλεπω το λογο να πουλησεις το laptop. Η φορητοτητα εχει τα πλεονεκτηματα της.

αν δεν δωσω το λαπτοπ θα μπορω να δωσω τα 1000 ετσι οπως ειναι....και με 1000 ευρω πχ δεν βγαινει ποτε κατι οπως το σκεφτομαι....γιατι αλλο 1000 και αλλο 1500....

Δημοσ.

Φορητότητα με 17αρα οθόνη απλά είναι λίγο γελοίο θα έλεγα!!

Εδώ με τα 15αρια κρατάς την τσάντα και ζορίζεσαι,πόσο μάλλον με το 17αρη!!

Με 1000 φτιάχνεις αξιοπρεπές σύστημα evagelou!!

Δημοσ.

Καταρχήν ο χρόνος απόκρισης που σου λένε οι διαφημίσεις, είναι απλά για διαφήμιση, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/apomythopoiisi-texnikon-xaraktiristikon-iso-13406-ii-periptwsi-11062.html

Τόσο σε desktops, όσο και σε Laptops, ο SSD αποτελεί μία πολύ σημαντική αναβάθμιση που πάντα προτείνω. Θα έλεγα να κρατήσεις το Laptop, όσο και αν δεν τα συμπαθώ και να προχωρήσεις σε αγορά SSD και μίας οθόνης.

Εντάξει δεν είναι ιδιαίτερα φορητό, αλλά μπορείς να το πάρεις από το φοιτητικό στο πατρικό σου σπίτι. Γι' αυτήν τη χρήση, το λες φορητό.

• Like 2
Δημοσ.

γτ το 17αρι δεν το λες φορητο?μπορει να ειναι βαρυ αλλα εφοσον μεταφερεται  ειναι φορητο :D

Καταρχήν ο χρόνος απόκρισης που σου λένε οι διαφημίσεις, είναι απλά για διαφήμιση, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/apomythopoiisi-texnikon-xaraktiristikon-iso-13406-ii-periptwsi-11062.html

Τόσο σε desktops, όσο και σε Laptops, ο SSD αποτελεί μία πολύ σημαντική αναβάθμιση που πάντα προτείνω. Θα έλεγα να κρατήσεις το Laptop, όσο και αν δεν τα συμπαθώ και να προχωρήσεις σε αγορά SSD και μίας οθόνης.

Εντάξει δεν είναι ιδιαίτερα φορητό, αλλά μπορείς να το πάρεις από το φοιτητικό στο πατρικό σου σπίτι. Γι' αυτήν τη χρήση, το λες φορητό.

+φωνω απλα δεν ειχα κατασταλαξει στο τι θα κανω.... πειτε και καμια οθονη!

(εχω δει reviews κλπ αλλα θελω και αποψεις)

μα δεν θελω αξιοπρεπες! :D η θα ειναι τερας η οχι..... 

Δημοσ.

Και βασικά πως σου ήρθε η ιδεα για desktop!!

Απο μενα εναν ssd μονο και εισαι κομπλε!!

Και παιζε στην TV

Όντως πως σου ρθε η ιδεα??

Τζάμπα έξοδα νομίζω!!

Ότι είπε ο απο πάνω!!!

Εναν ssd 250gb και είσαι άρχοντας!!!

Κάνε τον HDD εξωτερικο για ότι προκύψει!! :D

Δημοσ.

Και βασικά πως σου ήρθε η ιδεα για desktop!!

Απο μενα εναν ssd μονο και εισαι κομπλε!!

Και παιζε στην TV

γτ γτ γτ....θελω να γινω και λιγο κανιβαλος oveclocking etc.....και γιατι ειναι πολυ πιο δυνατος ενας σταθερος απο ενα λαπτοπ....θελω μοντες ιστοριες..... χαχα με νιωθεις :D 

Όντως πως σου ρθε η ιδεα??

Τζάμπα έξοδα νομίζω!!

Ότι είπε ο απο πάνω!!!

Εναν ssd 250gb και είσαι άρχοντας!!!

Κάνε τον HDD εξωτερικο για ότι προκύψει!! :D

o HDD θα μπει σε caddy μν ανχωνεσαι αδικα :)  εχω εξωτερικο dvd ;)

Δημοσ.

Εεε ωραία τότε!!Πούλα το γομάρι και φτιάξε ένα άλλο γομάρι!!!

Τζάμπα λεφτά βέβαια αλλά εαν τα χεις............δώσε και σε μας λίγα!! :P

edit:

Αυτο στην υπογραφή σου τι ειναι??

phenom 1090T o/ced 3.8gz ,kingston 4x2 1600mhz,ssd apacer 32gb,6850 1gb,mobo gigabyte 990xa

Δημοσ.

Το laptop δεν προοριζεται για την σκληρη χρηση που θα κανεις στο destop. Με 1000 ευρω δεν κανεις απλα αξιoπρεπες μηχανημα, κανεις ενα πολυ δυνατο μηχανημα. Αν μαλιστα ανεβασεις το budget κατα 200 σιγουρα το μηχανημα σου θα ειναι high end. Και με 1000 μονο όμως θα αποκτησεις πολυ καλυτερες επιδόσεις σε σχεση με το laptop.

• Like 1
Δημοσ.

Εεε ωραία τότε!!Πούλα το γομάρι και φτιάξε ένα άλλο γομάρι!!!

Τζάμπα λεφτά βέβαια αλλά εαν τα χεις............δώσε και σε μας λίγα!! :P

edit:

Αυτο στην υπογραφή σου τι ειναι??

phenom 1090T o/ced 3.8gz ,kingston 4x2 1600mhz,ssd apacer 32gb,6850 1gb,mobo gigabyte 990xa

δικο μου και αυτο αλλα το αφησει στον πιτσιρικα αδελφο μ να παιζει κανα lol,dota etc :)

Το laptop δεν προοριζεται για την σκληρη χρηση που θα κανεις στο destop. Με 1000 ευρω δεν κανεις απλα αξιoπρεπες μηχανημα, κανεις ενα πολυ δυνατο μηχανημα. Αν μαλιστα ανεβασεις το budget κατα 200 σιγουρα το μηχανημα σου θα ειναι high end. Και με 1000 μονο όμως θα αποκτησεις πολυ καλυτερες επιδόσεις σε σχεση με το laptop.

μωρε για αυτο ηθελα να δωσω το λαπτοπ.....και να εχω 1500 ζεστα να κανω δουλεια....

Δημοσ.

Χμμμμ!!!

Κοίτα πουλάς λάπτοπ βάζεις και το χιλιάρικο!!! Θα είσαι γύρω στα 1900-2000!!

Κρατας κανα 500αρη για ενα Ultrabook,για τις μετακινήσεις σου και τις εργασίες σου όταν μαζέυεστε σε κανα σπιτι ;) ξερεις τι εννοώ!!!

Απλά περίμενε γιατί κάπου διάβασα για τα αντίστοιχα "ultrabook" απο μερια AMD (καλυτερη καρτα γραφικων,ανταγωνισμος->μείωση τιμών)!!

Και φτιάχνεις και μετα υπόλοιπα το κουτάκι!!!

Δημοσ.

Χμμμμ!!!

Κοίτα πουλάς λάπτοπ βάζεις και το χιλιάρικο!!! Θα είσαι γύρω στα 1900-2000!!

Κρατας κανα 500αρη για ενα Ultrabook,για τις μετακινήσεις σου και τις εργασίες σου όταν μαζέυεστε σε κανα σπιτι ;) ξερεις τι εννοώ!!!

Απλά περίμενε γιατί κάπου διάβασα για τα αντίστοιχα "ultrabook" απο μερια AMD (καλυτερη καρτα γραφικων,ανταγωνισμος->μείωση τιμών)!!

Και φτιάχνεις και μετα υπόλοιπα το κουτάκι!!!

μωρε κλαιν βρηκα πολλα μετα/σμε με i5 και Gt540m(350 περιπου) που ειναι μια χαρα για ολα! και παιχνιδακια και την παλευει!την ειχα  και αυτην την ιδεα στο μυαλο μ !

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...