Προς το περιεχόμενο

YuanDao N90 16GB Rockchip 3066 με 110€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.chinabuye.com/yuandao-n90-dual-core-16gb-rockchip-3066-dual-core-1-8ghz-ddr3-1gb-9-7inch-capacity-touch-screen-android-4-0-dual-camera-hdmi-bluetooth-mid-tablet-w

Με το κουπονι BUYDEAL σου κανει εκπτωση 30% απο την κανονικη τιμη και βγαινει 145$ δηλαδη περιπου 110€ ,δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο ντιλ αυτη την στιγμη για ταμπλετ.

Δημοσ.

Με paypal στα δοντια ψωνισα , πάντως το συγκεκριμενο σαιτ βγαζει πιο αξιοπιστο το fokalprice απο το ipadalternative οποτε ποτε δεν ξερεις .

Δημοσ.

Με paypal στα δοντια ψωνισα , πάντως το συγκεκριμενο σαιτ βγαζει πιο αξιοπιστο το fokalprice απο το ipadalternative οποτε ποτε δεν ξερεις .

Και το focalprice είναι fola-price. είχα πάρει ένα ρολόι-κοντρόλ για τηλεόραση (δώρο για τηλεορασόπληκτο) και μου στείλανε θήκη για iphone 4. Μου το ξαναστείλανε αφού τους τα έψαλα. Μέχρι να έρθει η όλη φάση είχε πάει στους 3 μήνες και το ρολόι ήταν ελαττωματικό.  Δεν ασχολήθηκα παραπάνω απλά δεν ξαναπαίρνω τίποτα από εκεί

Δημοσ.

1oν. δεν θα εμπιστευόμουν τα χαρακτηριστικά του... σε όλα τα άλλα sites ο επεξεργαστής είναι στα 1,6Ghz σε αυτό στα 1,8. σε όλα τα άλλα δεν έχει bluetooth, σε αυτό έχει...

και 2ον όπως είπε κ ο από πάνω, SOLD OUT!!!

Δημοσ.

Εδω και πολλα χρονια ,απο τις βολτες μας σε μοναστηρακι και παζαρι του πειραια μεχρι τις αγορες της Αγ Βαρβαρα ,οταν βλεπαμε κατι φθηνιαρικο ,κακης ποιοτητας με τα μισα κουμπια να δουλευουν και τα υπολοιπα να ειναι διακοσμητικα ή χαλασμενα (συνηθως σε ρολογια) λεγαμε κινεζικο ειναι...

Χωρις να εχω κατι με τα κινεζικα προιοντα αλλα χαρακτηριζαν παντα το φθηνο και με ημερομινια ληξης προιον.Δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε.Και αν πει κανεις οταν αγορασε απο κινεζικο μαγαζι και δεν ενιωθε εναν κομπο στο στομαχι νομιζω οτι λεει ψεματα.

Δημοσ.

ειδατε την μπαταρια του;;;

Rechargeable polymer battery,8000MAH,15h for playing music,7h for playing video,7h for sufering 

7 ... βασανιστικες ωρες !

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Εδω και πολλα χρονια ,απο τις βολτες μας σε μοναστηρακι και παζαρι του πειραια μεχρι τις αγορες της Αγ Βαρβαρα ,οταν βλεπαμε κατι φθηνιαρικο ,κακης ποιοτητας με τα μισα κουμπια να δουλευουν και τα υπολοιπα να ειναι διακοσμητικα ή χαλασμενα (συνηθως σε ρολογια) λεγαμε κινεζικο ειναι...

Χωρις να εχω κατι με τα κινεζικα προιοντα αλλα χαρακτηριζαν παντα το φθηνο και με ημερομινια ληξης προιον.Δεν νομιζω οτι εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε.Και αν πει κανεις οταν αγορασε απο κινεζικο μαγαζι και δεν ενιωθε εναν κομπο στο στομαχι νομιζω οτι λεει ψεματα.

Ειμαι ψευτης, ειμαι ψευτης! :-D Φιλε μου, οχι μονο κομπο δεν ειχα, αλλα περιμενα πως και πως να μου ερθει το διπυρηνο ταμπλετακι μου με 65 ευρω πριν μερικους μηνες, για να δω τι ψαρια πιανει. Και τελικα μαντεψε? Με αφησε πληρως ικανοποιημενο!

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλες εκδοσεις του Ν90 αλλες με bluetooth και αλλες χωρις ,για την συχνοτητα του επεξεργαστη και για το ... sufering απλα τα κινεζικα μαγαζια εχουν προβλημα με τις περιγραφες των προιοντων.

Τσιμπησα ενα πριν γραψω την προσφορα αρα μαλλον πηρα το τελευταιο  :-)

ΥΓ αγαπητε αιας σχεδον τα μισα προιοντα (ηλεκτρικα-ηλεκτρονικα) που εχεις σπιτι σου ειναι κινεζικα ,ειδικα σε ταμπλετ πρεπει να εχουν το 99,9% της αγορας.

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που γραφεις αλλα να θυμομαστε (οποιοι ειναι μεγαλυτεροι ανω των 55-60 ξερουν σιγουρα γιατι και εμενα μου τα εχουν πει) οτι και στην δεκαετια του 60-70 οταν εβλεπαν οι παλαιοτεροι κατι απο Ιαπωνια λεγανε τα ιδια που λεμε (λεγαμε?) και εμεις για τα κινεζικα.Και απο τα τελη της δεκαετιας του 80 οτι ηταν ιαπωνικο ηταν αψογο.Και αυτο γιατι η φτηνια στην αρχη φερνει νεα πελατεια και στη συνεχεια οπου η τεχνογνωσια προοδευει, μαζι με την ποιοτητα ανεβαινει και η τιμη, μεχρι καποιος νεος κινεζος (βλεπε Ινδια tablet 25$,βλεπε αυτοκινητα φθηνοτερα απο 6 χιλιαρικα) εμφανιστει και αντι παλι απο την αρχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...