sfakattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σας.Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Σήμερα μου ήρθε ένα mail υπενθύμισης πως το msn θα καταργηθεί κτλ. Ε είχα ρεπό και εγώ, είπα να ασχοληθώ με αυτό να τελειώσει. Έβαλα λοιπόν την τελευταία έκδοση του skype και βάση διαδικασίας στην κεντρική οθόνη του skype θα έπρεπε στο δεξί μέρος να μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω login με το msn account ή με το λογαριασμό fb. Δυστυχώς για κάποιο λόγο δε μου δίνει αυτή τη δυνατότητα και δε ξέρω τι να κάνω. Έψαξα λίγο στο help του skype, οπότε έκανα install,βεβαιώθηκα ότι κατέβασα τη σωστή έκδοση (η οποία παρεπιπτόντως μου αναφέρει πως είναι η 6.1.73.129) έκανα καθαρό uninstall με revo uninstaller μήπως έπαιζε αυτό το πρόβλημα,αλλά τίποτα. H φόρμα εισόδου του skype δεν εμφανίζει τις ανάλογες επιλογές, παρά αυτές που είχαν και οι παλιότερες εκδόσεις, δηλαδή για είσοδο μέσω του skype account. Να σημειώσω πως έχω vista.Όποιος μπορεί να βοηθήσει,θα εκτιμηθεί!
jimisvog Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Άμα εχεις vista καλυτερα Σvista... Για το προβλημα σου τώρα δοκιμασε να βάλεις σαν ονομα Skype το e-mai που χρησιμοποιουσες στο MSn και τον κωδικο και δες αν θα σε βαλει.. αλλιως αν εχεις ηδη Skype και απλα θελεις να βαλεις και τις επαφές του MSn κανε login στο Skype και πατα import contacts και μετα διαλεγεις MSN contacts.. Βαζεις κωδικο και email του MSN και κατευθειαν σου περναει τις επαφες..Ελπιζω να βοηθησα..
sfakattack Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Το πρώτο που λες το έκανα κατευθείαν αλλά δεν το δέχεται γιατί προφανώς ζητάει μόνο skype acc. Κάνοντας λοιπόν login με το skype στο import contacts έχει πολλές επιλογές αλλά δε είναι το msn καμία από αυτές!! Στο δικό μου pc είναι μαλωμένα ρε παιδια;
jim_p Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Για να γινει αυτο που θες, πρεπει πρωτα να κανεις merge τον λογαριασμο του skype με το λογαριασμο του msn, κανοντας κλικ στην επιλογη αριστερα https://support.skype.com/en/faq/FA12081/how-do-i-sign-in-to-skype-for-windows-desktop-with-my-microsoft-account
sfakattack Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Για να γινει αυτο που θες, πρεπει πρωτα να κανεις merge τον λογαριασμο του skype με το λογαριασμο του msn, κανοντας κλικ στην επιλογη αριστερα https://support.skype.com/en/faq/FA12081/how-do-i-sign-in-to-skype-for-windows-desktop-with-my-microsoft-account φίλε μου και εγώ βάσει αυτού του link έπραξα,αλλά όπως αναφέρω παραπάνω στο παράθυρο εισόδου του skype δε μου εμφανίζει εκει στο δεξί μερος καν αυτές τις δυνατότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα