Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν acer 5930g laptop...απ το 2008.Το δουλευω ελαχιστα και ειναι σχεδον παντα συνδεδεμενος στην πριζα.Υπαρχει καποιο tool-utility που να αξιολογει την κατασταση της μπαταριας?????

Δε ξερω αν πρεπει να την αλλαξω ή οχι???Και καινουρια εχει 50 ευρω και ειναι αρκετα χρηματα..βασικα off πριζας το laptop σε ΟΧΙ safe mode να αντεξει καμια ωρα...Οποιος μπορει ας με βοηθησει!Ετ=υχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με HWMonitor θα την κάνεις την δουλειά σου. Γράφει Designed και Current Capacity για να κάνεις σύγκριση και Wear Level επίσης.

Αλλά εμπειρικά με το πόσο κράταγε όταν το πρωτοπήρες και πόσο κρατάει τώρα δεν μπορείς να συγκρίνεις;

Επεξ/σία από moxalis
Δημοσ.

Με HWMonitor θα την κάνεις την δουλειά σου. Γράφει Designed και Current Capacity για να κάνεις σύγκριση και Wear Level επίσης.<br>Αλλά εμπειρικά με το πόσο κράταγε όταν το πρωτοπήρες και πόσο κρατάει τώρα δεν μπορείς να συγκρίνεις;

Δε θυμαμαι φιλε μου..αλλα σιγουρα κραταει λιγοτερο..το tool που μου λες θα μου δειξει δλδ αν χρειαζεται αλλαγη;;καινουρια ρε γαμωτο εχει 50 ευρω σχεδον..αν τελικα χρειαστω μπαταρια απο ebay λες αξιζει να αγορασω;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Με το HWMonitor θα δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Εμένα π.χ. έχει φτάσει σε σημείο να κρατάει περίπου κάνα 15λεπτo η μπαταρία..

Designed Capacity: 48840 mWh --> Full Charge Capacity: 14652 mWh

Wear Level (επίπεδο "φθοράς"): 70%

Αυτά δείχνουν ότι δεν την παλεύει και πολύ..

Είναι πακέτο η μπαταρία δυστυχώς. Από ebay θα πρότεινα να αποφύγεις απομιμήσεις, αν και δεν έχω εμπειρία για να σου πω στα σίγουρα.

Γενικά πάντως είναι σημαντικό να είναι ποιοτική η μπαταρία.

Δημοσ.

Λοιπον το εκανα παιδια και μου βγαζει wear level 42%...γιαυτο ισως η μπαταρια ειναι off...και κραταει το πολυ 1 ωρα....Τι κανω λετε??Αγοραζω παλι επωνυμη acer ή απο ebay???

Δημοσ.

δυστυχώς φίλε μου ακόμα και το να το έχεις στη πρίζα (μαζί με την μπαταρία) πάλι χαλάει η μπαταρία λόγω υπερθέρμανσης.Για αυτό πρέπει να την αποσυνδέεις  όταν τον χρησιμοποιείς στο σπίτι..

Δημοσ.

Γιατι πλεον θα τον χρησιμοποιω εκτος σπιτιου..κ κραταει το πολυ μια ωρα..αλλα πλεον θα ξερω κ οταν ειμαι σπιτι θα τον βγαζω απ την πριζα..αρα ο καλυτερος τροπος συντηρησης λετε ειναι να λειτουργει off plug κ οταν αδειαζει τοτε να φορτιζετε;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κάπως έτσι. Αλλά ποτέ να μην αφήνεις την μπαταρία να φτάνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οι μπαταρίες λιθίου δε θέλουν πλήρη αποφόρτιση. Επίσης μερικοί βγάζουν τη μπαταρία τελείως αλλά χωρίς ups πάνω δε θα το άφηνα το λάπτοπ χωρίς μπαταρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...