DimitrisPas13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ...έχω 2 ερωτήσεις σχετικά με το λάπτοπ μου...το οποίο μου το δώσανε όταν πήγα α' γυμνασίου...το πρώτο μου πρόβλημα είναι ότι έχει 2 τοπικούς δίσκους(C και D)...εγώ θέλω να διαγράψω τον D που περιέχει και τα μαθήματα...πως θα γίνει η διαγραφή;;;Η δεύτερη μου ερώτηση είναι τι να κάνω για να γίνει πιο γρήγορος;;;;(περιέχει CPU-Intel Atom Z520 Socket 441,Mainboard-Asus Tek Computer Inc.,Memory-1024 MBytes,SPD-DDR2,Graphics-Intel Graphics Media Accelerator 500....και έχει windows xp)Τι προτείνετε να αλλάξω για να πάει λίγο πιο γρήγορα;;;
chrismilo91 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 αλλαξε μια ραμ σε 2gb και θα παι καλυτερα και εγο αφτο εκανα
DimitrisPas13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 αλλαξε μια ραμ σε 2gb και θα παι καλυτερα και εγο αφτο εκανα άμα βάλω και μεγαλύτερη θα είναι καλύτερα;;;
moxalis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Όταν λες να διαγράψεις τον D: εννοείς να σβήσεις το partition τελείως και να έχεις μόνο έναν δίσκο;
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα στο φόρουμ...έχω 2 ερωτήσεις σχετικά με το λάπτοπ μου...το οποίο μου το δώσανε όταν πήγα α' γυμνασίου...το πρώτο μου πρόβλημα είναι ότι έχει 2 τοπικούς δίσκους(C και D)...εγώ θέλω να διαγράψω τον D που περιέχει και τα μαθήματα...πως θα γίνει η διαγραφή;;;Η δεύτερη μου ερώτηση είναι τι να κάνω για να γίνει πιο γρήγορος;;;;(περιέχει CPU-Intel Atom Z520 Socket 441,Mainboard-Asus Tek Computer Inc.,Memory-1024 MBytes,SPD-DDR2,Graphics-Intel Graphics Media Accelerator 500....και έχει windows xp) Τι προτείνετε να αλλάξω για να πάει λίγο πιο γρήγορα;;; Ματιά.. είναι ένα netbook περιορισμένων δυνατοτήτων και όχι laptop. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να αλλάξει δραστικά και να μην πετάξεις χρήματα είναι να βάλεις 2GB μνήμη και αν θέλεις να αλλάξεις τον δίσκο με έναν φτηνό SSD που μετά θα μεταφέρεις σε άλλο μηχάνημα αν χρειαστεί. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι είναι ειδικού ρόλου μηχάνημα κ μην σκεφτείς ότι θα παίξεις παιχνίδια κάποτε σ'αυτο.
moxalis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ματιά.. είναι ένα netbook περιορισμένων δυνατοτήτων και όχι laptop. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να αλλάξει δραστικά και να μην πετάξεις χρήματα είναι να βάλεις 2GB μνήμη και αν θέλεις να αλλάξεις τον δίσκο με έναν φτηνό SSD που μετά θα μεταφέρεις σε άλλο μηχάνημα αν χρειαστεί. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι είναι ειδικού ρόλου μηχάνημα κ μην σκεφτείς ότι θα παίξεις παιχνίδια κάποτε σ'αυτο. +1. Δε νομίζω με τέτοια χαρακτηριστικά να αξίζει η ram. O SSD θα βοηθήσει κυριώς αλλά πιο πολύ θα τον έπαιρνα σαν επένδυση σε μελλοντικό λάπτοπ. Και κάτι σε τιμή χώμα να πάρεις θα δεις διαφορά.. PS: Αμφιβάλλω να πέρασε από το μυαλό του ότι με Z520 και GMA 500 θα παίξει παιχνίδια..
DimitrisPas13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 δεν είπα ότι θέλω να παίζω και παιχνίδια...απλά θέλω να κάνω την δουλειά μου χωρίς να ταλαιπωρούμε...τώρα για το δίσκο D...εγώ θέλω να διαγράψω το εσωτερικό του ώστε να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω μελλοντικά!!!Άρα καταλήγουμε ότι με μια μνήνη 2 GB θα είμαι εντάξει...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα