Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Tab2 7 inch Tablet - White (8GB, WiFi, Android 4.0) 190euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίπου 197€ βγαίνει με το +3% λόγω ΦΠΑ. Το Nexus 7 που είχε παίξει στα 219 με το κουπόνι ήταν σαφώς καλύτερη επιλογή...

Πιθανον, αλλα αυτο παει, πεταξε. Μιλαμε παντα για το τωρα και αυτο μου φαινεται καλη τιμουλα !!!

Δημοσ.

Εγώ έχω το 16GB wifi και είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως. (262 euro το είχα πάρει τον Οκτώβριο)

Το καλό με τα samsung σε σύγκριση με τα google nexus και kindle fire/hd είναι το ότι παίρνει κάρτα microsd.
Οκ, έχει χειρότερο cpu, αλλά HD video εγώ βλέπω μια χαρά με το samsung.

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο η CPU. Χειροτερη GPU, ελαφρως υποδεεστερη οθονη, το Nexus ειναι της Google με οτι αυτο συνεπαγεται (android 4.2 εδω και δυο μηνες) και βεβαια στα 219 ηταν το Nexus με τα 16GB, ενω το Samsung με τα 197 ειναι το 8αρι. Για εμενα δεν αποτελει προσφορα...

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο η CPU. Χειροτερη GPU, ελαφρως υποδεεστερη οθονη, το Nexus ειναι της Google με οτι αυτο συνεπαγεται (android 4.2 εδω και δυο μηνες) και βεβαια στα 219 ηταν το Nexus με τα 16GB, ενω το Samsung με τα 197 ειναι το 8αρι. Για εμενα δεν αποτελει προσφορα...

+1 και απο μένα.

Φτάσαμε στο σημείο όταν μας πουλάνε κάτι σε φυσιολογικές τιμές και δεν μας "γδέρνουν" να λέμε ότι μας κάνουν προσφορά.

Καλή τιμή ναι. Προσφορά όχι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...