Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Εχω ενα μικρο προβληματακι εχω ενα λαπτοπ compaq presario cq57 το προβλημα ειναι οτι η οθονη του οταν παω να τον ανοιξω ειναι μαυρη συνεχεια ενω ακουγετε κανονικα οτι κανει εκκινηση των windows η οθονη παραμενει μαυρη προσπαθησα να τον συνδεσω με την τηλεοραση και στην τηλεοραση λειτουργει μια χαρα!!!! Μπορει να με ενημερωσει καποιος τι φταιει και αν υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει????

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

εχω και εγω τετοιο προβλημα σε compaq presario αλλα εμενα το κανει αμα το αφήσω πολυ ωρα ανοιχτο χωρις να τον χρησιμοποιω τοτε για καποιο λογο τα φτυνει η οθονη,σβηνει και ουτε με restart δεν διορθώνεται.το κλεινω και μετα απο καμια μερα επανερχετε...οντως με την tv λειτουργει και με την οθονη σβηστη ολα ακουγονται κανονικα.το πηγα σε γνωστο και του ειπα οτι μαλλον ειναι το καλωδιακι που συνδεει οθονη με μητρικη μου ειπε οτι το τσεκαρε και δεν ειναι το εψαξε δεν βρηκε κατι..μυστηριο..

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Εχω ενα μικρο προβληματακι εχω ενα λαπτοπ compaq presario cq57 το προβλημα ειναι οτι η οθονη του οταν παω να τον ανοιξω ειναι μαυρη συνεχεια ενω ακουγετε κανονικα οτι κανει εκκινηση των windows η οθονη παραμενει μαυρη προσπαθησα να τον συνδεσω με την τηλεοραση και στην τηλεοραση λειτουργει μια χαρα!!!! Μπορει να με ενημερωσει καποιος τι φταιει και αν υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει????

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

αφου λες οτι παιζει με vga σε αλλη οθονη! ισως εχεις προβλημα με την λαμπα ccfl.

εχεις ριξει φως μεσα στην οθονη σου για να δεις "ειδωλα";;

Δημοσ.

το εχω κοιταξει για ειδωλα αλλα τιποτα.... σας ευχαριστω πολυ ολους αυτο που εκανα ηταν να παρω ενα ασυρματο πληκτρολογιο κ ποντικι επειδη λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν να ειστε καλα σας ευχαριστω πολυ!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...