Saloufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα αυτό τον καιρό με το home theater μου το οποίο είναι το LG HT805THW.Μου έχουν χαλάσει τα πίσω ασύρματα ηχεία και δεν κάνουν ζεύξη(mate) με την συσκευή, είχαν χαλάσει την πρώτη φορά μέσα στην εγγύηση, τα έστειλα μου τα φτιάξανε και ξανα χαλάσανε πάλι, αλλά τώρα εκτός εγγύησης μου ζητούν 120€ μόνο για να τα δούνε. Το πρόβλημα είναι γνωστό και το ξέρουν οτι ο πομπό/δέκτης είναι ελαττωματικός αλλά την κάνουνε γαργάρα τα λαμόγια στην Lg. Τεσπ περνάω στο δια ταύτα. Η συνδεσμολογία μου είχε ως εξής, Απο το Western Digital Live Tv που παίζουν οι ταινίες στέλνω με HDMI εικόνα στην TV και απο την optical out (SPDIF) στην optical in(SPDIF) του Home Theater. Με αυτόν τον τρόπο είχα 1080/720p εικόνα και 5.1 ήχο(AC3).(επειδή το Home theater δεν έκανε αποκωδικοποίηση DTS αλλά μόνο Dolby Digital μετέτρεπα στο Pc τον ήχο για κάθε ταινία).Απο δω και πέρα στην ουσία έχω 3.1 ήχο και ψάχνω εναλλακτικές λύσεις να αντικαταστήσω τον HT DVD Player με κάποια άλλη συσκευή και να κρατήσω τα ηχεία.Στην ουσία ψάχνω μια συσκευή να έχει ενισχυτή ήχου, optical in οπτική ίνα (SPDIF) να κάνει αποκωδικοποίηση DTS&Dolby Digital ήχο και να βγάζει στην έξοδο τα απλά βύσματα με τα γυμνά καλώδια όπως είναι και τα ηχεία του home theater μου(εκτός και αν μπορώ να μετατρέψω τα γυμνά σε RCA).
serdgian Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα αυτό τον καιρό με το home theater μου το οποίο είναι το LG HT805THW. Μου έχουν χαλάσει τα πίσω ασύρματα ηχεία και δεν κάνουν ζεύξη(mate) με την συσκευή, είχαν χαλάσει την πρώτη φορά μέσα στην εγγύηση, τα έστειλα μου τα φτιάξανε και ξανα χαλάσανε πάλι, αλλά τώρα εκτός εγγύησης μου ζητούν 120€ μόνο για να τα δούνε. Το πρόβλημα είναι γνωστό και το ξέρουν οτι ο πομπό/δέκτης είναι ελαττωματικός αλλά την κάνουνε γαργάρα τα λαμόγια στην Lg. Τεσπ περνάω στο δια ταύτα. Η συνδεσμολογία μου είχε ως εξής, Απο το Western Digital Live Tv που παίζουν οι ταινίες στέλνω με HDMI εικόνα στην TV και απο την optical out (SPDIF) στην optical in(SPDIF) του Home Theater. Με αυτόν τον τρόπο είχα 1080/720p εικόνα και 5.1 ήχο(AC3).(επειδή το Home theater δεν έκανε αποκωδικοποίηση DTS αλλά μόνο Dolby Digital μετέτρεπα στο Pc τον ήχο για κάθε ταινία). Απο δω και πέρα στην ουσία έχω 3.1 ήχο και ψάχνω εναλλακτικές λύσεις να αντικαταστήσω τον HT DVD Player με κάποια άλλη συσκευή και να κρατήσω τα ηχεία. Στην ουσία ψάχνω μια συσκευή να έχει ενισχυτή ήχου, optical in οπτική ίνα (SPDIF) να κάνει αποκωδικοποίηση DTS&Dolby Digital ήχο και να βγάζει στην έξοδο τα απλά βύσματα με τα γυμνά καλώδια όπως είναι και τα ηχεία του home theater μου(εκτός και αν μπορώ να μετατρέψω τα γυμνά σε RCA). Φίλε μάλλον έχω αυτό που ζητάς. Έχω βάλει χθες αγγελία για πώληση. Πουλάω ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗ Pioneer-VSX-D51 μαζί με Pioneer S-CR50 Surround Set (5 ηχεία) + 1 subwoofer pioneer S-W80SΚάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δεις: http://www.insomnia.gr/classifieds/gadgets/hifi/121186-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%83-pioneer-vsx-d51-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-pioneer-s-cr50-surround-set-5-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/
graphist83 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Χρειάζεσαι οποιονδήποτε ραδιο-ενισχυτη AV. Έναν πολύ απλό και οικονομικό. Είτε αυτός που σου προτείνεται πιο πάνω ειτε οποίος άλλος οικονομικός στην αγορά. Άπλα να ξέρεις οτι το LG εχει παθητικό υπογουφερ, ενω οι ενισχυτές AV υποστηρίζουν μονο ενεργά καθώς δίνουν μονο το LFE Pre out. Άρα πάει στράφι. Πρέπει να αγοράσεις άλλο. Χωρίς υπογουφερ τα ηχεία της LG θα παίζουν χάλι μαύρο καθως απο χαμηλές δεν βγάζουν απολύτως τίποτα.
Saloufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 graphist83 αυτός ο ενισχυτής που κοιτάω δεν έχει και τα δυο? ενεργητικό και παθητικό subwoofer? Και στα δυο front ηχεια γιατί έχει αυτά τα στρόγγυλα βύσματα? μπαίνουν τα γυμνά καλώδια εκεί? κάτι σε πιο φθηνό έχετε υπό ψην σας παιδιά? Pioneer VSX-S300 serdgian θα προσανατολιστώ σε καινούργια συσκευή προς το παρόν, ευχαριστώ πάντως.
_Drakos_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα, Έχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο μοντέλο της LG. Κι εγώ το εχω επισκευασει ήδη μια φορά αλλά τώρα πλέον είναι εκτός εγγύησης. Ψάχνω λοιπόν κι εγώ ένα ενισχητη που προς το παρον να τον χρησημοποιήσω με τα υπάρχοντα ηχεία αλλά στην πορεία να μπορώ να βάλω ένα ζευγάρη ασύρματα ηχεία για πίσω. Καμία προταση? Πως ξεχωρίζω ότι ένας ενησχυτης έχει δυνατότητα ασύρματης συνδεσης με ηχεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα