marinos#94 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Παιδια ψαχνω εδω και αρκετο καιρο τον τροπο να παιξω Age με τους φιλους μου...Εχω δοκιμασει το hamachi και δεν γινεται . Μπορειτε να βοηθησετε ? Ευχαριστω εκ των προτερων
marinos#94 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 μπορεις να μου πεις τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω αφου το εγκαταστησω? με το tunngle μπορω να κανω δικια μου πιστα και να μπουν οσοι θελω ή εχει ήδη server το προγραμμα?
zeniath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Έχει servers, αν δεν έχει για το Age of Mythology δεν το υποστηρίζει τότε
fortenick Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασε το game ranger.Με αυτό παίζω και εγώ.
marinos#94 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχει καποια διαδικασια του τυπου εγκατασταση των patch ή κατι τετοιο?? ή απλα κανω host και παιζουμε? απο κει και περα πρεπει να ανοιξω το παιχνιδι και θα εχει ετοιμο τον server που εχω φτιαξει?
zeniath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ψάξε tutorial video για το πως να το κάνεις ή γράψε στο forum τους, εδώ απλά σου λέμε το μέσο, από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα να το υλοποιήσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχει καποια διαδικασια του τυπου εγκατασταση των patch ή κατι τετοιο?? ή απλα κανω host και παιζουμε? απο κει και περα πρεπει να ανοιξω το παιχνιδι και θα εχει ετοιμο τον server που εχω φτιαξει? Κάνεις Host, περιμένεις τον φίλο σου, παίζετε. Ούτε Patch ούτε τίποτα.
marinos#94 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω για ολα παιδια το εκανα!!
ravage19 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Βασικά voobly.com και για άλλους Έλληνες που παίζουν www.age4greeks.gr.Για βοήθεια pm me!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα