crAss Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Ena pc pou exei: m\b: intel 440 BX chipset cpu: intel PII 450 ram: 448 MB hd: 4.3 GB tha antexei xp??? vasika tha einai ena koinoxristo mixanima kai den thelo na asxoloume katholou me tin epitirisi tou kai opos einai fisiko thelo na apofigo ta 98...Otan eixa valei ena linuxaki den to xrisimopoiouse kanenas. Ti lete? Exei trexei axioprepos ta XP kanenas me tetoio configuration??? Thanx crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mapas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Epeidi exeis poly RAM pistevw oti 8a antexei. Den 8a exeis simantika problhmata. Soy proteinw na danisteis apo ena filo sou ena CD me windows XP, na ta baleis kai mono an sou doulevoun ola kala na pas na agoraseis ta XP. Alliws bale to palio sou leitourgiko. Pantws pistevw 8a pigainoun mia xara... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Με όλα τα effects απενεργοποιημένα, εννοείτε. Αν και νομίζω ότι ο σκληρός θα αγκωμαχάει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Χαλαρά θα αντέξει. Εδώ άντεξε 133mhz 128mb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelos0 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 eimai me p2 sta 350 kai idia RAM...ta xp ta eixa balei me ligoterh RAM. enai full working mhxanhma (incuding the hub for the peer2peer) xwris ta effects bebaia kai douleuei oriaka mia xara.(gia th xrhsh pou tou kanw pou th 8ewrw yperbolikh(hub-internet-LAN server-office-movies)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Exw dei PII 350Mhz me 256 Ram na trexei XP kai na doylevei Word Excel kai Autocad.Episis to 2o moy mixanima PIII 450Mhz me 256 Ram den masaei me ta XP. Pantws ola ta effects eksw (Best Performance),taktiko defrag,apenergopoiisi axristwn apo to startup kai an ksereis apo services des ti den xreiazesai kai soytere to.Ayta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Exw dei PII 350Mhz me 256 Ram na trexei XP kai na doylevei Word Excel kai Autocad.Episis to 2o moy mixanima PIII 450Mhz me 256 Ram den masaei me ta XP.Pantws ola ta effects eksw (Best Performance)' date='taktiko defrag,apenergopoiisi axristwn apo to startup kai an ksereis apo services des ti den xreiazesai kai soytere to.Ayta...[/quote'] Celeron στα 466ΜHz με μπόλικη RAM και φυσικά όλα τα άχρηστα απενεργοποιημένα.... NO Problem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sash Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 χωρίς πολλές πολλές απαιτήσεις (από σένα) πιστεύω θα τα αντέξει...είχα και εγω το ιδιο σύστημα μόνο που είχα 8άρη σκληρό..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Τα εβαλα στο Laptop που ειναι στα 366 με 128 μνημη και δεν πιστευα στα ματια μου.Μια χαρα ηταν...Βεβαια εχει σημασια και τι αλλο θα βαλεις μετα...Αν το γονατισουν αλλες εφαρμογες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ODT Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Ελπίζω μόνο να μην έχεις καμία κάρτα γραφικών με S3 chipset γιατί θα γίνει κόλαση :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2003 Θυμάμαι πριν από 2 χρόνια που ήθελα να βάλω XP και με είχαν τρομοκρατήσει πολλοί, λέγοντάς μου, πως δεν θα αντέξει. PIII 450mhz, 320mb RAM. Όχι μόνο άντεξε, αλλά δεν είχε δει μέχρι τότε το PC μου καλλίτερες μέρες. Ακόμα με ευχαριστεί. Πολλές φορές το ταλαιπωρώ μάλιστα (photoshop, corel, fireworks, ταυτόχρονα) και δεν μου έχει crashάρει ποτέ! Τρέχει με όλα τα effects του. Συν ότι του έχω κάποια extra skins. Το παράκανα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Το παλιό μου μηχάνημα, PIII500 με 192ΜΒ Ram και ΤΝΤ2Ultra τα σήκωσε μια χαρά, με μόνο συμβιβασμό το ClearType. Μάλιστα, τα πάντα δούλευαν καλύτερα απ' ότι με οποιοδήποτε άλλο λειτοργικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfragos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Θα αντέξει σίγουρα. Γιατί όμως να βάλεις τα XP και να μην βάλεις τα 2000; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konops Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 aksioprepws ti ennoeis? vasika ta xp ta exw stisei kai se 200 mmx me 64 ram i 128, den 8ymamai akrivws. sernontousan men ginan setup de se p2 450 tin pio megali ka8ysterisi 8a stin kanei o skliros sou mou fainetai para to olo configuration Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Με όλα τα effects απενεργοποιημένα, εννοείτε. Για εξηγήστε το αυτό λίγο , γιατί σκέφτομαι να βάλω κι εγώ XP σε PIII 450. Ποια effects είναι αυτά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.