ant_dls46 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα 100 εκατομμυρια και παραπανω της samsung παντως
menthol1979 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εγώ παλι γιατί δεν έχω δει κανέναν να το έχει;
xtraktor Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Εγώ παλι γιατί δεν έχω δει κανέναν να το έχει; κλασικο φαινομενο στη Ελληνική αγορά! εμενα μου αρεσουν πιο πολυ τα 100 εκατομμυρια και παραπανω της samsung παντως τα οποια αποτελουνται απο low end και πολλες διαφορετικές συσκευές μην ξαφνιαστεις αν τα κερδη ειναι παραπλησια ομως! και δεν εχει και πολύ μεγαλη σημασια η συγκριση αλωστε! 1
j11h Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 τα οποια αποτελουνται απο low end και πολλες διαφορετικές συσκευές μην ξαφνιαστεις αν τα κερδη ειναι παραπλησια ομως! και δεν εχει και πολύ μεγαλη σημασια η συγκριση αλωστε! Διαφορετικές συσκευές ΝΑΙ,τρία διαφορετικά μοντέλα(GS,GSII,GSIII),ΟΧΙ όμως και low end.Ίσως το GS να έχει μείνει πίσω(λογικό νομίζω) αλλά σε σχέση με άλλα κινητά στην αγορά νομίζω είναι σε καλή θέση(όχι για πολύ όμως).Όπως φυσικά δεν μπορείς να πεις low end και το iphone 4. Όπως και να χει όμως οι συγκρίσεις όπως πολύ σωστά είπες δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα.
21century Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αλήθεια ο ανυτης ποια ταρίφα είχε για να δώσει τα στοιχεία;
kostastnt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Η Samsung ανακοίνωσε 100.000.000 για 2+ χρόνια και όλες τις συσκευές σειράς Galaxy S ενώ η Apple 52.000.000 μόνο για 1 τρίμηνο και μία συσκευή! Αυτά για όσους δεν μπορούν να διαβάσουν 2 άρθρα δίπλα δίπλα.. 3
norms Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Η τιμή της μετοχής εξαρτάται κυρίως απο το αν η κάθε εταιρία πιάνει τους στόχους της. Και καλά να πουλάει, αν οι μέτοχοι περιμένουν καλύτερα η μετοχή πέφτει. Η Samsung ανακοίνωσε 100.000.000 για 2+ χρόνια και όλες τις συσκευές σειράς Galaxy S ενώ η Apple 52.000.000 μόνο για 1 τρίμηνο και μία συσκευή! Αυτά για όσους δεν μπορούν να διαβάσουν 2 άρθρα δίπλα δίπλα.. Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Λες και υπάρχει κάποιος που υποχρεώνει την apple να βγάζει μια συσκευή. ΕΤΣΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ! Σταματήστε επιτέλους να το χρησιμοποιείτε σαν επιχείρημα.
mitsosG7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Λες και υπάρχει κάποιος που υποχρεώνει την apple να βγάζει μια συσκευή. ΕΤΣΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ! Σταματήστε επιτέλους να το χρησιμοποιείτε σαν επιχείρημα. Είναι πιο cool πάντως, όπως και να το κάνεις... Απλά η Samsung δεν έχει την επιλογή να βγάλει μόνο ένα κινητό, διότι αν πεις βγάζω μόνο s3, π.χ., και εγώ δεν το γουστάρω λόγω design, κόστους, κ.τ.λ. θα πάω σε άλλη εταιρεία με android htc, sony, οτιδήποτε... Ενώ η Apple ξέρει ότι αν ο άλλος θέλει iOS θα πάει εκεί θέλει δεν θέλει. Κινητό σε δόσεις, συναρμολογούμενο 4 κομματιών 1 κάθε μήνα, να έβγαζε πάλι το ίδιο θα πουλούσε...
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ειναι πολλά σε σχεση με περυσι και προπερυσι ειναι λιγα για την wall street και τους εκτιμητές !!!! Πόσα θα "έπρεπε" να πουλήσουν δηλαδή για να' ναι ευχαριστημένοι οι εκτιμητές; Ειδικά σε μια περίοδο παγκόσμιας ύφεσης.
mathiou23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική της apple που αναφέρθηκε προηγούμενως να επισημάνω ότι το iPhone 5 (συσκευή χωρίς συμβόλαιο) στην Αμερική ξεκινάει(16GB) από 500€ (με τη σημερινή ισοτιμία). Με συμβόλαιο(δεν ξέρω πάγια κτλ) από 150€. Επίσης να ενημερώσω (οι περισσότεροι το ξέρετε ήδη) ότι το iPhone στην Ελλαδίτσα της κρίσης, πωλείται στην υψηλότερη τιμή παγκοσμιως(!) Οπότε μάλλον αυτός που πρέπει να αλλάξει την τιμολογιακή του πολιτική είναι η cosmote και η vodafone. Και αυτοί που πρέπει να αλλάξουν μυαλά (ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ) είναι οι έλληνες καταναλωτές.
j11h Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική της apple που αναφέρθηκε προηγούμενως να επισημάνω ότι το iPhone 5 (συσκευή χωρίς συμβόλαιο) στην Αμερική ξεκινάει(16GB) από 500€ (με τη σημερινή ισοτιμία). Με συμβόλαιο(δεν ξέρω πάγια κτλ) από 150€. Επίσης να ενημερώσω (οι περισσότεροι το ξέρετε ήδη) ότι το iPhone στην Ελλαδίτσα της κρίσης, πωλείται στην υψηλότερη τιμή παγκοσμιως(!) Οπότε μάλλον αυτός που πρέπει να αλλάξει την τιμολογιακή του πολιτική είναι η cosmote και η vodafone. Και αυτοί που πρέπει να αλλάξουν μυαλά (ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ) είναι οι έλληνες καταναλωτές. Ναι ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη το έχει κάτω από 700... Εγώ ξέρω πως αν μια εταιρία θέλει να <<σπρώξει>> το προιόν της σε χαμηλότερη τιμή το κάνει άνετα χωρίς να της φταίνε οι άλλοι. Σχετικά με τους Έλληνες καταναλωτές θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
DJTaurus Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πόσα θα "έπρεπε" να πουλήσουν δηλαδή για να' ναι ευχαριστημένοι οι εκτιμητές; Ειδικά σε μια περίοδο παγκόσμιας ύφεσης. Η Apple στο Q4 του 12 ήταν σε σχέση με το Q4 του 2011 στο +58% σε πωλήσεις iPhone και 26% στα iPad Το τι παίχτηκε και παίζεται με το "stock manipulation" έχει απαντηθεί στο παρακάτω topic: http://www.insomnia.gr/topic/472327-μείωση-παραγγελιών-εξαρτημάτων-για-το-iphone-5/page-4 Eπίσης δεν έχει νόημα να μιλάμε για αριθμό ενεργοποιημένων συσκευών πέραν από στατιστικής πλευράς.... όταν profit share έχουν μόνον η Apple (περίπου στο 70/75%) και Samsung. HTC,Sony,LG,Motorola,Microsoft,RIM είχαν μέσα στο 12 λειτουργικά κέρδη των τμημάτων κινητής τηλεφίας στο 0%. Το 13 είναι η πιο αινιγματική χρονιά για το αν η Google θα προσπαθήσει (xPhone η πρώτη κίνηση) να ανακόψει την γιγάντωση της Samsung που αποφορά όλα τα κέρδη του android και οδηγεί τους άλλους OEM στην αιμορραγια. Kαι φυσικά μένει να δούμε τις κινήσεις της Sammy με το Tizen OS. Of Myths and Market Share http://www.obviouslogic.com:8080/opinions/android-winning.php How Apple Is Destroying Android From The Inside Out (and why it’s difficult to see) http://mac360.com/2013/01/how-apple-is-destroying-android-from-the-inside-out-and-why-its-difficult-to-see/
ektor7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Η Samsung ανακοίνωσε 100.000.000 για 2+ χρόνια και όλες τις συσκευές σειράς Galaxy S ενώ η Apple 52.000.000 μόνο για 1 τρίμηνο και μία συσκευή! Αυτά για όσους δεν μπορούν να διαβάσουν 2 άρθρα δίπλα δίπλα.. Ουσιαστικά δύο συσκευές!Το 4s,πωληται ακομη και μάλιστα,είναι αρκετοί που το προτιμούν έναντι του 5! Και 80εκατομυρια,πούλησα μόνο τα sgs2&sgs3!
j11h Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ουσιαστικά δύο συσκευές! Το 4s,πωληται ακομη και μάλιστα,είναι αρκετοί που το προτιμούν έναντι του 5! Και 80εκατομυρια,πούλησα μόνο τα sgs2&sgs3! Είναι λάθος να γίνεται οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ samsung και apple. 1)Η samsung ποτέ δεν βγάζει μία μόνο συσκευή μέσα σε ένα έτος σε σχέση με την apple που βγάζει μόνο μία,οπότε αλλή φιλοσοφία για κέρδη η μία εταιρία άλλη η άλλη. 2)Για την ώρα μιλάμε για αριθμούς που έδωσε ένας <<έγκυρος>> αναλυτής και όχι κάτι επίσημο από πλευράς apple.Σίγουρα οι πωλήσεις θα είναι μεγάλες όμως το επίσημο αποτέλεσμα μπορεί να παρεκκλίνει αρκετά,τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω. 3)Το 4s που ανέφερες πωλείται ακόμη επειδή αυτός που θέλει να πάρει apple(και θα πάρει,είναι να μην μπει κάτι στο μυαλό του καταναλωτή) αναγκαστικά θα διαλέξει ανάμεσα σε 2 το πολύ 3 συσκευές της apple,οπότε και ανάλογα θα κινηθεί βάση της τσέπης του.Αντίθετα στο android έχεις 10αδες συσκευές να διαλέξεις σε πολλές τιμές,άσχετα αν αυτές είναι το ίδιο η όχι καλές με ένα iphone. Οπότε ξαναλέω ότι είναι εντελώς άκυρη οποιαδήποτε σύγκριση σε πωλήσεις συσκευών ανάμεσα σε δύο εταιρίες που έχουν διαφορετική φιλοσοφία.Αν μιλήσουμε για καθαρά κέρδη τότε ίσως να μπορεί να γίνει μια σχετική σύγκριση αλλά και πάλι δεν θα έχει νόημα καθώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ(εκτός αυτών που έχουν μετοχές φυσικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα