Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Τι γνώμη έχετε για τα αντιβάιρους που υπάρχουν μέσα στο android; (π.χ. το avg και το avast )

Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ και δεν έχω κατεβάσει κανένα γιατί δεν μου φαίνονται πολύ χρήσιμα.

Χρησιμοποιεί κανείς απο εσάς;

Δημοσ.

ποιό το νόημα? it's linux! :P

Linux with viruses :P

Εγώ πάντως πιστεύω πως δεν χρειάζεσαι antivirus ούτε στο κινητό ούτε στο pc αν προσέχεις τι βάζεις (δηλαδή στο pc μόνο υπογεγραμμένα, έμπιστα ή open source προγράμματα, στο κινητό μόνο από το play ή από έμπιστα sites με apk).

• Like 1
Δημοσ.

Linux with viruses :P

Εγώ πάντως πιστεύω πως δεν χρειάζεσαι antivirus ούτε στο κινητό ούτε στο pc αν προσέχεις τι βάζεις (δηλαδή στο pc μόνο υπογεγραμμένα, έμπιστα ή open source προγράμματα, στο κινητό μόνο από το play ή από έμπιστα sites με apk).

συμφωνω!

Δημοσ.

ποιό το νόημα? it's linux! :P

το android δεν ειναι linux. unix ναι, linux ουτε κατα διαννοια.

και ο αριθμος ιων που βγαινουν για ενα λειτουργικο ειναι συναρτηση του ποσους χρηστες εχει.

το desktop linux εχει μερικες εκατονταδες ιους 'απλά' επειδη εχει σχετικα λιγους χρηστες να ασχοληθουν σε σχεση με τα windows .

το android (που το χρησιμοποιουν εκατομμυρια) φυσιολογικα θα εχει πολλαπλασια αριθμο σε ελαχιστα χρονια μιας και η αγορα των κινητων ειναι χαοτικα μεγαλυτερη απο την αγορα των υπολογιστων.

βεβαια οι ιοι κυκλοφορουνε σε προγραμματα εκτος google market συνηθως οποτε οποιος δεν παιζει με πειραγμενο λογισμικο το πιθανοτερο ειναι πως δεν χρειαζεται antivirus.

από την αλλη ακομα και slackware να ηταν (απο τις ασφαλεστερες linux διανομες), δεν ξερω τι μπορει να αποτρεψει ενα site απο το να σου κλεψει τα cookies μιας που δεν ειναι καν κατι που θελει ικανοτητα.

Δημοσ.

το android δεν ειναι linux. unix ναι, linux ουτε κατα διαννοια.

Μα χρησιμοποιεί τον Linux kernel, είτε τον κανονικό, είτε σαν fork του με μικρές διαφορές! Το ότι δεν είναι αυτό που θα λέγαμε "GNU/Linux Distribution" το δέχομαι.

Αντίθετα, Unix...... ούτε κατα διανοια. Ούτε το Linux είναι άλλωστε Unix, ούτε το Android. Ούτε έχουν κάποια Unix πιστοποιηση (όπως το BSD και το Mac). Απλά είναι Unix-Based, βασίζονται στις αρχές του Unix. Εξάλλου, by definition: "GNU's Not Unix".

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητη & Σταθερη Τηλεφωνια. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...