Προς το περιεχόμενο

Ainol Novo 9 Firewire Quad Core Tablet PC A31

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαθεσιμο τωρα

θα το προτιμούσα με retina

και οχι το Pipo το Ainol Novo

άρα πάλι στο περίμενε :P

Επεξ/σία από aliakas
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε παλι στο περίμενε... Ηθελα να βγει ενα Pipo ή Ainol με το καινουργιο rockchip και με retina αλλα προς το παρον δεν μας εχουν κανει τη χάρη. Επισης αν δειτε καμια προσφορα ή εκπτωση στο spark ειδοποιήστε με με κανενα Pm.

Δημοσ.

Το cube δλδ που ειναι ρετινα δεν σας κανει;δεν βλεπω κανενα σχολιο

είναι παραμυθένια retina

κοίτα στα spec το resolution

είναι 1920 x 1200

ενώ ας πούμε του

Ainol Novo είναι 2048 x 1536

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eνώ το pipo και το cube έχουν καλύτερο επεξεργαστή (πιο δυνατό τουλάχιστον..),το ainol έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης (..ρετινα) και μπαταρία!!....

Νομίζω πως η όλη κατάσταση είναι φαύλος κύκλος!Περιμένουμε το καλύτερο,μόλις βγει περιμένουμε τα σχόλια των χρηστών και μόλις έχουμε (σχεδον..) αποφασίσει,βγαίνει καινούργιο με καλύτερα (?) specs..

Γι αυτό ανάλογα την τσέπη και τις ανάγκες μας παραγγέλνουμε την περίοδο που υπάρχουν τα διαθέσιμα!..το τι θα βγει στην πορεία..ο Θεός (βούδας) και η ψυχή τους..

Επεξ/σία από zordi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλ. αυτό είναι από τα σχετικά καλύτερα tablets?

http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-ainol-novo-9-spark-quad-core-a7-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-camera-product-25703.html

Αν ναι, μπορεί να το βρει κανείς φθηνότερα; Τελωνείο με china post και 30$ - κορνίζα; Παρελκόμενα (screen protector, keyboard) απο εκεί παίρνουμε ή έχετε κάτι αλλο να προτείνετε;

Επεξ/σία από xpapias
Δημοσ.

Απ ό,τι έχω καταλάβει με το τελωνείο δεν είσαι ποτέ σίγουρος, απλά με κάποιες «τεχνικές» αυξάνεις τις πιθανότητες να το γλυτώσεις.

Κατά τ άλλα, έχω ακούσει/διαβάσει ότι πολλές φορές τα κινεζοtablets με τις καλές αναλύσεις παρουσιάζουν ψιλοθεματάκια είτε ως προς την απόδοση/ταχύτητα (σε gaming) είτε flickering σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο από πρώτο χέρι, απλά λέω τον προβληματισμό μου μιας και είμαι σε αναζήτηση για κάτι σχετικό.

Δημοσ.

Δηλ. αυτό είναι από τα σχετικά καλύτερα tablets?

http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-ainol-novo-9-spark-quad-core-a7-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-camera-product-25703.html

Αν ναι, μπορεί να το βρει κανείς φθηνότερα; Τελωνείο με china post και 30$ - κορνίζα; Παρελκόμενα (screen protector, keyboard) απο εκεί παίρνουμε ή έχετε κάτι αλλο να προτείνετε;

εγω το αγόρασα και δεν πλήρωσα τίποτα σε τελωνείο. Φυσικά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. 180 τελική τιμή. Μια χαρά δουλευει, απλά θα ήθελα μια πιο μάχιμη rom. Αυτή που έχει κολλάει κάμποσες φορές. Προβλήματα ταχύτητας δεν έχω παρατηρήσει και η οθόνη είναι λογικά η ίδια με τα i pad.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω το αγόρασα και δεν πλήρωσα τίποτα σε τελωνείο. Φυσικά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. 180 τελική τιμή. Μια χαρά δουλευει, απλά θα ήθελα μια πιο μάχιμη rom. Αυτή που έχει κολλάει κάμποσες φορές. Προβλήματα ταχύτητας δεν έχω παρατηρήσει και η οθόνη είναι λογικά η ίδια με τα i pad.

Αυτο δεν εχει bluetooth, σωστα;  Dealbraker για μένα.  Αν δω ότι το Cube U30GT II παίρνει τα πάνω του (σε reviews) και τα κάτω του (σε τιμή), πιστεύω ότι εκεί θα καταλήξω.  Νομίζω ότι είναι το πιό ολοκληρωμένο σύνολο μέχρι στιγμής. 

Πάντως μου φαίνεται περίεργο που κολλάει με quad και 2g μνήμη το firewire.  Προφανώς η ρομ τον παίρνει πανηγυρικά.

Επεξ/σία από arxaggelos
Δημοσ.

Πάντως μου φαίνεται περίεργο που κολλάει με quad και 2g μνήμη το firewire.  Προφανώς η ρομ τον παίρνει πανηγυρικά.

Κολλάει = κρασάρει!

Του έκανα τώρα επαναφορά να δω αν συνεχίσει να το κάνει. Το λογικό είναι να το κάνει βέβαια σε λίγες μέρες

Δημοσ.

Τα ίδια και τώρα. Πρέπει να βρεθεί άλλη ROM διαφορετικά το βλέπω μάλλον άχρηστο. Δουλευουν μερικές εφαρμογές και κάποιες άλλες crashάρουν συνέχεια. πχ facebook

Δημοσ.

Τα ίδια και τώρα. Πρέπει να βρεθεί άλλη ROM διαφορετικά το βλέπω μάλλον άχρηστο. Δουλευουν μερικές εφαρμογές και κάποιες άλλες crashάρουν συνέχεια. πχ facebook

Δοκίμασε na βάλεις το καινούριο frimeware και nova launcher prime από τον "θείο"... Εγώ βλέπω κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι τρώει μερικά σκαλώματα... Οπωσδήποτε πρέπει να βγει ROM... 

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ στα χέρια μου και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις .

Γενικά σαν βασικό κανόνα έχω να μην φορτώνω την αρχική σελίδα και

πριν πατήσω το κουμπί για να πω στο υπομενού με τις αφαρμογές να

γυρίσω την αρχική οθόνη δεξιά σε κενή σελίδα . Ετσι δεν έχω κολήματα .

Αλλιώς αλλαγή launcher σε Nova όπως λέει ο φίλος παραπάνω .

Μια ερώτηση ... φοράει πράγματι gorilla glass ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...