thessalonik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Windows 8: Wireless Streaming. 2 Media DLNA Servers installed (Win8's embedded & Serviio) α) Δεν γουσταρω η Samsung να μου παρουσιαζει και τους 2 μαζι. Και την μαλακια των Win8 και το Serviio. Πως αφαιρω τον ενσωματωμμενο μετα Win8 DLNA server? (αληθεια ειναι καθολου καλος?, ποτε δεν μου δειχνει τιποτα μεσα στoυς φακελους του για streaming) β) Ο Serviio μια βλεπει την τηλεοραση(192.168.1.5) και μια οχι. Πρεπει να κανω ρεσταρτ καθε φορα την υπηρεσια του για να ξυπνησει και ΑΝ ξυπνησει. Επισης εκτος του ρεσταρτ βγαζω και βαζω τον extra αγορασμενο samsung wireless adaptor μπας βοηθησω τον Serviio να ανιχνευσει το νεο device στο LAN. C:\Users\Νίκος>ping 192.168.1.5 Pinging 192.168.1.5 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.1.5: bytes=32 time=8ms TTL=64 Reply from 192.168.1.5: bytes=32 time=6ms TTL=64 Reply from 192.168.1.5: bytes=32 time=4ms TTL=64 Reply from 192.168.1.5: bytes=32 time=8ms TTL=64 Ping statistics for 192.168.1.5: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 4ms, Maximum = 8ms, Average = 6ms Τωρα ακριβως που μιλαμε ο Serviio ΔΕΝ βλεπει την Samsung, απο CMD ομως επικοινωνω κανονικα με την LAN IP ADDRESS της. Τζιφος.....Τι μπορει να φταιει? θα μας τρελανουν εντελως τα μηχανηματα και οι ορολογιες τους σημερα?
Avatar_GR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Θα σου έλεγα να δεις το firewall,αλλά αφού κάνεις Ping κανονικά μάλλον δεν είναι αυτό. Καλό είναι το Windows DLNA, αλλά δεν σου δείχνει υπότιτλους, όπως δεν δείχνει κανένα DLNA υπότιτλους χωρίς να σου κάνει transcoding. Το serviio δείχνει υπότιτλους μόνο αν βάλεις transcoding. Έχει πολλά θέματα το DLNA γενικός. Για εμένα αν σε πέρνει, καλύτερη λύση HDMI καλώδιο από το pc στην τηλεόραση και καθάρισες! Θα παίζεις τα ΠΑΝΤΑ και δεν θα ξαναανυσηχήσεις για codecs,υπότιτλους,σπασίματα κτλ κτλ. και θα μπορείς να δουλεύεις τον υπολογιστή για σερφάρισμα π.χ στην μία οθόνη(του υπολογιστή) και να βλέπεις και ταινία παράλληλα στην άλλη (στην τηλεόραση). Μόνο αν είναι μεγάλη η απόσταση θες ποιοτικό καλώδιο HDMI.
thessalonik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν βολευει καθολου στην διαρρυθμιση του σπιτιου. To serviio ξαφνικα ξυπνησε και ειδε την τηελοραση. Transcoding τι ειναι? Επισης θα ηθελα,να δοκιμασω τον Windows DLNA,. σε ποιον φακελο πρεπει να βαλω μαι ταιναι για να την δειξει? Τrannsocding μπορει να κανει το Windows DLNA,? Επισης αν θελω μονο το serviio το Windows DLNA, απενεργοποιειται κοαως για να μην μοθ το δειχνει συνεχεια στην Samsung? Αυτο πανατα καταφερνει και το δειχνει!!! σε αντιθεση με το serviio.....
Avatar_GR Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Transcoding σου μετατρέπει την ταινία σε άλλη μορφή και στην δείχνει, αντί να στην δείξει όπως είναι. Δεν πειράζει να έχεις και τα 2 dlna windows και serviio μαζί. Το dlna των windows πρέπει να το ενεργοποιήσεις και μετά να βάλεις εκεί που λέει Shared videos τα βίντεο σου. Ψάξτω λίγο στο google να δεις πως θα το κάνεις ακριβώς.
thessalonik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορω να το βρω και θελω απαντησεις σε ολες μου τις ερωτησεις για να το καταλαβω.
DimAslan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εγώ είχα πάρει τον Wild Media Server και τον έχω σε Win 8. Μια χαρά, απλά δεν μου παίζει αυτόματα τους υπότιτλους... Πρέπει να πάω χειροκίνητα και να τους δηλώσω (μόνο για μια φορά, μετά το κρατάει). Το είχα πληρώσει 9 ευρώ νομίζω και στη Samsung μου όταν τρέχει έχω πρόσβαση κανονικά με το τηλεκοντρόλ της. Αν λύσω το θέμα με τους υπότιτλους θα είμαι υπερευχαριστημένος. Εννοείται το έχω ψάξει και Google και στο site τους και τους έχω στείλει mail αλλά δεν το έχω λύσει ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα