Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτελους καποιος που τα λεει οπως ειναι. Νickelodeon παρε μια πιστωτικη της citibank (για παραδειγμα) και ελα να μου πεις αν σε καπελωσε ή οχι με +2,5%! Και δεν ειναι καν ζητημα "χρεωστικης" ή "πιστωτικης". Ολες οι χρεωστικες εχουν ενα σηματακι πανω (πχ Visa H Mastercard) που φανερωνει με ποια εταιρια συνεργαζονται και οι οποιες εταιριες (Visa & Mastercard) χρεωνουν η καθεμια τα δικα της "καπελακια", επομενως οι μετατροπες συναλλαγματος με χρεωστικες "καπελωνονται" αντιστοιχα με τις πιστωτικες Visa H Mastercard (by the way, "Maestro" = Mastercard) ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ οπως στην περιπτωση της χρεωστικης απο Πειραιως και συγκεκριμενα και μονο για το amazon κατ'εξαιρεση (ισως υπαρχουν και αλλες εξαιρεσεις που αφορουν αλλες επιχειρησεις/καρτες/τραπεζες/κλπ) δεν χρεωνεται ο πελατης με την προμηθεια. Aν καποιος πετυχε πχ μια πιστωτικη που δε χρεωνει πουθενα καμια προμηθεια αυτο μονο κανονας δεν ειναι, οπως δεν ειναι κανονας η δωρεαν συνδρομη που εχω εγω πχ στη δικη μου πιστωτικη κλπ...

Μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα. by the way δεν αποτελει κανονα το να μη σε χρεωνουν προμηθεια σε πιστωτικη καρτα, ουτε εισαι προνομιουχος που εχεις δωρεαν συνδρομη. Eμεις που ανεκαθεν εχουμε μηδενικη προμηθεια σε οποιαδηποτε αγορα κανουμε, και προφανως και δωρεαν συνδρομη (ακου εκει να πληρωσω και συνδρομη επειδη διοχετευω το ρευστο μου μεσα απο την τραπεζα τους), δεν καναμε κανενα μαγικο.

Αν σας πιανουν κωτσους οι τραπεζες σας και σας τα παιρνουν με προμηθειες, μη ψαχνετε να κυνηγησετε φαντασματα, δικη σας ειναι η ευθυνη-επιλογη.

Καλα τα εγραψε ο φιλος nickelodeon :-)

Δημοσ.

Μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα. by the way δεν αποτελει κανονα το να μη σε χρεωνουν προμηθεια σε πιστωτικη καρτα, ουτε εισαι προνομιουχος που εχεις δωρεαν συνδρομη.

Η δεν τα λεει κανεις μας καλα ή τα λεμε καλα και οι δυο...

ΥΓ. Μιλαμε παντα για προμηθειες σε αγορες σε ξενο συναλλαγμα, ετσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...