Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 [Σχετικα με τον W1070] Οπως ελεγα... 6Χ! "The color wheel sounds like 3X rotational speed with 6 segments so that is a multiplier of 2 -> 3*2= 6x effective rotational speed" Ρωτησα για την περιστροφη του οχι για τα στοιχεια του (το θεωρησα ευκολα εννοουμενο), ειναι 3x λοιπον, δεν υπαρχει σε ημισοβαρο μηχανημα τροχος με 3 segments ετσι και αλλιως εδω και πολλα χρονια, κομπογιαννιτικος-εμπορικος-προωθητικος τροπος να παρουσιασεις το 3χ για 6χ... Και μαλιστα η αναφορα εκει ειναι στο "ακουγεται σαν 3x" (το οποιο ετσι και αλλιως δεν ειναι και ιδιαιτερα καλο, υπαρχουν μηχανηματα με 4χ με 5χ με 6χ), εχουμε διαβασει εδω μεσα και για δηθεν " λιγοτερο απο 1 sec" που ηταν ομως τελικα 3 sec!!! Ζητησα λοιπον κατι πιο... απτο απ' το "ακουγεται σαν"... Edit: Μετα απο επιπλεον ψαξιμο φαινεται οτι τελικα δυστυχως εχει 3x τροχο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το βλεπω τα τελευταια 10+ χρονια, απο τοτε δλδ που ειδα τον πρωτο dlp να παιζει, μια ωρα πριν ψαξω μαλιστα να βρω στο νετ τι σκατα ειναι αυτο που ειδα ενω πηγα ανυποψιαστος να δω σε μαγαζια στημενους προβολεις. Εδω και 12 μηνες αποφασισα να το βαλω και στο σαλονι μου (με 4x μαλιστα τροχο) γιατι καποιοι ελεγαν οτι το ματι παυει να το βλεπει μετα απο πολυ "βασανισμο", lol, αλλα δεν ισχυει αυτο.
MakisCE Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 ε, πάρε κι εσύ έναν lcd (epson) να ξεμπερδευεις με τα rainbow.. (και να αποκτησεις άλλα κουσούρια, βλ. σύγκλιση)
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ετσι... (βαλε και door effect, βαλε και ομοιομορφια...) Ε, 3τσιπους lcd epson ειχα "παντα" πριν την παραπανω κινηση μου! Τρεις μαλιστα περασαν απο το ταβανι μου αυτα τα χρονια, δεν αλλαζα ουτε μαρκα και ειπα να κανω μια δοκιμη μιας και βρηκα ενα πολυ καλο VFM που ειναι και αθορυβο και διαβαζα τα καλυτερα και να προσπαθησω μπας και αποκτησω ανοσια. Πολυ ευχαριστημενος κατα τα αλλα, αφου εχει αλλα πλεονεκτηματα βεβαια ο dlp, αν δεν ειχε αυτο το rainbow θα ειχαν εξαφανιστει οι lcd.
profi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 αφού το βλέπεις κ σε ενοχλεί...νομίζω δεν υπάρχει λύση στους dlp! ποιόν έχεις τώρα??
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 http://www.projectorreviews.com/samsung/sp-a600/summary.php Ο συγκεκριμενος τα παει καλα και σε αυτο το θεμα και τον ανεχομαι σε εικονες με μεγαλη αντιθεση που ειναι "εντονο". Σε αλλους δεν μπορουσα να δω με τιποτα
manosfp Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 <p>Τι τροχο εχει ο w1070; (πες μου τωρα οτι αλλαξες;!! )</p> Και προβόλι και tv! Και τα δυο λόγω πολύ καλών προσφορών... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα