Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Γιατι κραζετε συνεχεια τον τοξοβόλο; Το χω παρατηρησει. Επειδη ειναι gay και δεν κρυβεται; Μπορει αυριο και τα παιδια σας να "βγουνε" gay, τι θα κανετε θα τα κραζετε και αυτα ή στον Καιάδα; Ομοφοβια το λενε οι ειδικοι.
Pantelwolf Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 κολλήματα κι αυτά με το κάψιμο της σημαίας.. αφού ο νόμος το λέει καθαρά. είναι ο άριστος τρόπος για να την απορρίψεις. 11ε στο λινκ της μαφαλντας.
aris1986 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Καλή λύση ο Καιάδας.... Πρόσεχε γιατί έχεις και γυναίκα που γεννάει (όπως έγραψες) Ο βούδας, Χριστός,Αλαχ ή κάποια ανώτερη δύναμη του σύμπαντος σ' ακούει μάλλον! Ομοφοβια το λενε οι ειδικοι. Θα ναι από αυτούς που ντρέπονται να ξεντυθουν ακόμα και στα αποδυτήρια των αντρών. Got that
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Πρόσεχε γιατί έχεις και γυναίκα που γεννάει (όπως έγραψες) Ο βούδας, Χριστός,Αλαχ ή κάποια ανώτερη δύναμη του σύμπαντος σ' ακούει μάλλον! Ναι. Δεν πρόκειται να επιτρέψω στην κόρη μου να γίνει λεσβία, μην ανησυχείς....
aris1986 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ναι. Δεν πρόκειται να επιτρέψω στην κόρη μου να γίνει λεσβία, μην ανησυχείς.... Δικιά της επιλογή θα ναι, άμα γίνει!
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δικιά της επιλογή θα ναι, άμα γίνει! Σιγά μην το αφήσω πάνω της! Αλλά εάν (χτύπα ξύλο) γίνει λεσβία θα υποστεί και τις συνέπειες......
aris1986 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Σιγά μην το αφήσω πάνω της! Αλλά εάν (χτύπα ξύλο) γίνει λεσβία θα υποστεί και τις συνέπειες...... Ωχ, ωχ, ωχ...
giasimera Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Σιγά μην το αφήσω πάνω της! Αλλά εάν (χτύπα ξύλο) γίνει λεσβία θα υποστεί και τις συνέπειες...... Θα της κλέβεις τις φιλενάδες;
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Ωχ, ωχ, ωχ... Έτσι. Τον φόβο μου πρέπει να έχει..... Θα της κλέβεις τις φιλενάδες; Όχι, είμαι δεσμευμένος....
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 μπρικμαν να περιμενεις το nobel ιατρικης απο μερα σε μερα παντως, τετοια ανακαλυψη οτι η σεξουαλικοτητα ειναι επιλογη δεν νομιζω να περασει στο ντουκου...
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 μπρικμαν να περιμενεις το nobel ιατρικης απο μερα σε μερα παντως, τετοια ανακαλυψη οτι η σεξουαλικοτητα ειναι επιλογη δεν νομιζω να περασει στο ντουκου... Κοίτα, επιλογή δεν είναι. Γενετικό πρόβλημα όμως είναι. Εάν η κόρη μου είναι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα και γίνει λεσβία τότε ναι, επιλογή είναι....
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Κοίτα, επιλογή δεν είναι. Γενετικό πρόβλημα όμως είναι. Εάν η κόρη μου είναι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα και γίνει λεσβία τότε ναι, επιλογή είναι.... BRICK on MAN 8
brickoman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μισό λεπτάκι ρε παιδιά. Το λογικό και φυσιολογικό (και μόνος τρόπος αναπαραγωγής) είναι η σχέση άντρα-γυναίκας. Εάν ένας άντρας έλκεται από άντρες τότε υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα (εκτός κι εαν το κάνει επειδή είναι της μόδας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα