Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με format σε notebook (setup is starting freeze) !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έπεσε στα χέρια μου ένα emachines notebook είχε vista home premium 32bit μια μέρα έκανε διακοπή ρεύματος μόλις το ξανά άνοιξα και είδα ότι δεν μπορούσε να φορτώσει τα  windows ..... έβγαλα τον σκληρό τον σύνδεσα στο desktop μου και του έκανα ένα format για να περάσω τα windows 7 ultimate 32bit !!!! 

αφού τελείωσα με το format  τον ξανά έβαλα στο laptop και μπούταρα τα win 7 από το dvd (είναι δοκιμασμένα δουλεύουν) .... ενώ όλα πηγαίναν καλά όταν πήγε να εμφανίσει το windows logo και έλεγε set up is starting πάγωνε και σταματούσε ούτε το dvd έτρεχε πια ούτε το λαμπάκι του σκληρού έκανε τίποτα ...

πήρα πάλη τον σκληρό και τον έβαλα στο laptop μου  HP 635 ... και δοκίμασα την εγκατάσταση εκεί η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία ...

πήρα πάλι τον σκληρό και τον ξανά έβαλα στο emachines και απλά προσπάθησα να μπουτάρω  τα windows 7 και πάλι τίποτα απλά μια μαύρη οθόνη προσπάθησα με f8 και πάλι τίποτα καμιά από τις επιλογές δεν δούλευε .... 

ξανά προσπάθησα την εγκατάσταση από το emachines αλλάζοντας από achi σε ide  και αυτή τη φορά από usb stick (το οποίο δοκίμασα στο desktop και δούλευε σωστά) πάλι τίποτα ...

στη συνεχεία μπήκα στο site τής emachines και κατέβασα το BIOS επειδή είχε την παλιά εκδοσή το φλάσαρα με επιτυχία και ξανά προσπάθησα την εγκατάσταση και πάλι τα ίδια .....

στη συνέχεια έφτιαξα ένα usb linux και έκανα το memtest ...pass !!!  έβγαλα τον σκληρό τον σύνδεσα στο desktop και έψαξα για σφάλματα και πάλι όλα καλά !!! έπειτα προσπάθησα να κάνω live boot τα linux  και το μόνο που έκανε ήταν να μου εμφανίσει  μια παύλα ....

έψαξα σε site και δοκίμασα να βγάλω την μια ram και πάλι τπτ δοκίμασα να κάνω reset cmos και πάλι τπτ

δοκίμασα εγκατάσταση με f5 πέρασα το τεστ και πάλι τπτ .....

και το αποκορύφωμα ήταν όταν πήγα να εγκαταστήσω ξανά τα windows vista .......  και ναι έκανε πάλι τα ίδια .......

Επεξ/σία από tsioun1989
Δημοσ.

μήπως "πέθανε" κάποιο κομμάτι της motherboard λόγω της διακοπής ρεύματος και για αυτό σου κολλάει ?
ο λόγος για τον οποίο κολλάει κάποια εγκ/ση windows - linux δεν είναι πάντα μνημη,bios,δισκος....

Δημοσ.

άνοιξα το λαπτοπ και το καθάρισα η motherboard είναι ολοκαίνουργια κάθισα και την τσέκαρα για ώρα δεν έχει τπτ ..... από ότι έχω παρατηρήσει το λαπτοπ κολλάει στην εγκατάσταση των win 7 μετά από τα δυο περάσματα οπού συλλέγει πληροφορίες από το dvd μόλις δλδ πάει να διαβάσει τον σκληρό ..... 

αλλά ο σκληρός είναι καλός..... και  έχω δοκιμάσει και άλλον έναν που επίσης είναι καλός  ..........

τώρα μόλις δοκιμάζω εγκατάσταση vista home premium 32 bit (τα οποία και είχε) και μόλις πάει να εμφανίσει το logo των windows αυτό αχνοφαίνεται ...

Δημοσ.

κατέβασα το hiren's boot cd και το ultra boot cd έκανα τεστ στην κάρτα γραφικών και μ βρήκε άπειρα σφάλματα αλλά η οθόνη του laptop δουλεύει κανονικά .........

έχει τύχει σε κανέναν σας (αν απαντήσει κανείς) να βλέπουν τα bios τον σκληρό αλλά στην εγκατάσταση να μην τον βλέπει το λάπτοπ ??????? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...