Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το παίξεις καν, θα είναι το χειρότερο παιχνίδι της δεκαετίας, μη χάσεις τα μαλλιά σου άδικα.

Λεω να μην ακολουθησω την συμβουλη σου και θα το παιξω το game.  Ειπα να σχολιασω αυτο που ειδα. Για αυτο δεν ειναι το topic?Μπορω? Μου το επιτρεπεις? Ευχαριστω.  Ειναι ρητορικα τα ερωτηματα, δεν ειναι απαραιτητο να απαντησεις.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μας πουν κλασικά ότι ασχολούμαστε μόνο με τα γραφικά, λες και έχει βγει το παιχνίδι και μπορούμε να σχολιάσουμε gameplay/story κλπ..

Δημοσ.

Βασικά αυτό με τους βράχους το παρατήρησα στο FC4 που ήταν τραγικοί μήπως είναι επειδή γίνετε stretch το texture επάνω σε μεγάλη επιφάνεια?! Όπως και να έχει είναι απαράδεχτο ενώ δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα graphs γενικά. Θα συμφωνήσω Psycho τα facial animations δεν λένε πολλά αλλα στην τελική το ξεχνάς, πάρε Skyrim για παράδειγμα.

• Moderators
Δημοσ.

Moνο στην cryengine δεν βλεπεις τετοια χαλια(και ειδικα σε βραχους,εδαφος), και επιπλεον καμια αλλη μηχανη δεν ''δενει'' τοσο καλα χορταρι-εδαφος. 

To τι "βρίσιμο" τρώει όμως από μερικούς developers για το πόσο δύσκολη είναι όμως... :P

• Like 1
Δημοσ.

Θα μας πουν κλασικά ότι ασχολούμαστε μόνο με τα γραφικά, λες και έχει βγει το παιχνίδι και μπορούμε να σχολιάσουμε gameplay/story κλπ..

Μentally noted αυτό, να δούμε αν όντως θα σχολιάσεις gameplay/στόρυ όταν βγει το παιχνίδι. :)

• Like 2
Δημοσ.

Μentally noted αυτό, να δούμε αν όντως θα σχολιάσεις gameplay/στόρυ όταν βγει το παιχνίδι. :)

γιατι ποτε το σχολιασε ; ασε τις τουμπες....

μια χαρα ειναι το παιχνιδακι....εγω που δεν παιζω το συγκεκριμενο ειδος κ δεν πηγαινω σε καθε βραχο να κοιταξω τη λεπτομερεια...ουτε κ αν εχει τιποτα σαλιγκαρια επανω....λογικα θα το αγορασω αν δεν υπαρχει κατι αλλο...

Δημοσ.

Βρες μου ένα ποστ από παιχνίδι που έπαιξα που τελικά δεν έβγαλα ολοκληρωτικό συμπέρασμα για γραφικά/gameplay/story και ξαναέλα.

μια χαρα ειναι το παιχνιδακι....εγω που δεν παιζω το συγκεκριμενο ειδος κ δεν πηγαινω σε καθε βραχο να κοιταξω τη λεπτομερεια...ουτε κ αν εχει τιποτα σαλιγκαρια επανω....λογικα θα το αγορασω αν δεν υπαρχει κατι αλλο...

Εμάς μας ενδιαφέρουν και τα σαλιγκάρια γιατί τα σκάμε χοντρά σε HW, άμα είχα PC με FX4300 και R7 260X δεν θα με ένοιαζαν και τα γραφικά προφανώς.

Δημοσ.

Βλεπω και στις κονσολες τι γινεται που κατα τα αλλα μας κραζουν εμας που ασχολουμαστε με τα γραφικα,το μονο πραγμα που κουβεντιαζουν ειναι ποια εκδοση τρεχει σε πολλα Frames και σε τι αναλυση(βλεπε DigitalFoundry)..... 

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ντε..Όταν κάποιος dev διαφημίζει το παιχνίδι του για τα γραφικά του, πως είναι δυνατόν να περάσει ασχολίαστο ; Και ειδικά όταν το παιχνίδι δεν έχει βγει, συνεπώς βλέπεις μόνο βιντεάκια/εικόνες άρα μόνο αυτό μπορείς να σχολιάσεις..Αλλιώς να κλειδώνουμε τα νήματα και να τα ξεκλειδώνουν οι mods μετά την κυκλοφορία. Αλλά και για να μην λέμε τα ίδια κάθε φορά και καταντάει κουραστικό, υπάρχει και το ignore για όποιον δεν θέλει να διαβάζει συγκεκριμένα ποστς.

Δημοσ.

Καλά δεν στην είπα, χαλάρωσε, μια κουβέντα είπα απλά γιατί όσα ποστς σου έχω δει αφορούν τα γραφικά ενός παιχνιδιού και τίποτε άλλο και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Δεν θα κάτσω να ψάξω αν γράφεις και για gameplay/μηχανισμούς/ιδέες ενός παιχνιδιού γιατί βαριέμαι, δεν έχω κάποιο λόγο να μην πιστέψω ότι δεν γράφεις και γι' αυτά.

Επίσης, επειδή δεν έχει βγει το παιχνίδι γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για gameplay; Το βίντεο τόσα πράγματα έδειξε, θα ήθελα να μας πεις πώς σου φάνηκε. Πώς σου φάνηκε το animation; Για το αίμα που πετάει κανάτες ο Γκέραλτ και που ανέφερε κάποιος φίλος σε προηγούμενο ποστ τι έχεις να πεις; Όλα τα βιντεάκια που βγαίνουν pre-release δηλαδή είναι για να σου δείχνουν τα γραφικά και τίποτε άλλο;

• Like 1
Δημοσ.

Εμάς μας ενδιαφέρουν και τα σαλιγκάρια γιατί τα σκάμε χοντρά σε HW, άμα είχα PC με FX4300 και R7 260X δεν θα με ένοιαζαν και τα γραφικά προφανώς.

άραξε....μεγάλη την έχεις...

Δημοσ.

Τι να σου πω για το gameplay ; Πολλά πράγματα κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξουν, όπως το UI του inventory. Διαφορές μεγάλες δεν βλέπω σε σχέση με το Witcher 2 στο combat, θα βάλουν ίσως καλύτερο skill system/upgrades από ότι ακούγεται αλλά δεν έχουμε δει κάτι συγκεκριμένο, μόνο να λένε ότι ''αυτό θα είναι από τα πολλά που θα ξεκλειδώνεις όσο παίζεις'' κλπ. Το αίμα που πετάγεται όταν σε χτυπάνε, αφορά το gameplay ή τα γραφικά ; Μάλλον το δεύτερο, και το animation το ίδιο.

άραξε....μεγάλη την έχεις...

....Την υπομονή που κάθομαι και σου απαντάω.

• Like 1
Δημοσ.

....Την υπομονή που κάθομαι και σου απαντάω.

ετσι ειναι οι φραγκατοι που τα σκανε για HW χωρίς λόγο...ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...